12+10/12-10/12+2000
insomnia42 22 Şubat 2012 08:34
selamın aleyküm günlük, böğün sabah herhangi bir meaceram olmadı ama dün akşam hava çok sisliydi girilmez tabelasına başımı çarptım kafam şişti fena acıdı yaff çıkan sesten okul ders bıraktı. okaaa kötü yaneee ha bide asansör kapısı beni sıkıştırdı. extra bişi olursa yazarım yine sana. günüm işallah kazasız belasız biter. zabah zabah bi fıkra yazam bide sana "temel ehliyetini almış, arabasına binmi yolda giderken freni patlamış pazara dalmış 1 kaç kişi sizlere ömür, mahkemeye çıkmış, hakim . . .
Yasaklı
nööörün günlük yine ben
insomnia42 21 Şubat 2012 12:21
Selamın aleyküm günlük, dün yazacaktım unuttum bugün yazıyım idare et, mevzu yine dolmuşa dolaştı ama, dolmuşa binmek için durağa gidiyodum son anda sigaramın olmadığını farkettim, durakın önündeki büfeden tam sigara alacaktımki, bi baktım dolmuş geloor kaçırmayım diye dolmuşa bindim, şöföre dedim, abi şurdan bi monte carlo al dedim , şöförde ordan geçmez abi dedii, 5 saniye jetonumuz düştüüü, en sonbaktığımda dolmuşcu direğe sürüyordu gülme krizine girdiği için (bu bir alıntıdır - o kaaa tana . . .
Yasaklı
21022012
insomnia42 21 Şubat 2012 09:56
günlüküm merhba nasssın ortaaaam, işallah iyisindir, bugün sabah 1 saaat dolmuş bekledim araba aldım arabaya binemiyom benzin yüzünden bu nasıl çetin çelişkidir, yıl 2011 mart, yer medine otobüse benzin alıyorlar one 250 riyal yarebbim 25 kr benzinin litresi :( malsef türkiyede servet ödediğim için arabaya istediğim gibi binemiyorum. Arabama binmek istiyom. Sabah sabah işyerine geldim buz kesiyoor namıssızım. Yazı bu sene acayip özledim.
" korkuyorum yarabbim, şeytan bir gün . . .
" korkuyorum yarabbim, şeytan bir gün . . .
Yasaklı