Arama

Boğa Burcu Kadını

Güncelleme: 22 Haziran 2013 Gösterim: 30.050 Cevap: 6
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Gerçek bir erkekseniz, Boğa Kızlarının gönlünü çalabilirsiniz. Zira o, her türlü erkek işini rahatlıkla yapabilir ve idareyi kolayca eline alabilir. Fakat, hiçbir zaman tercihi bu değildir. O, gerçek bir erkek arar. Bir Boğa Kızıyla birlikte olmaktan daha mükemmel bir şey olamaz. Karmaşık, zorlu, sert, şiddetli olaylar karşısında bile o inanılmaz dinginliğini, sükunetini bozmayacaktır. Öylesine sakin duruşunun zorlama olduğunu sanmayın sakın.

Sponsorlu Bağlantılar
Zira o hiçbir şey için kendini zorlamaz. Riya, yalan ve oyunlara kalkışmaz. Nasıl duruyorsa, öyledir. Rahattır. Ve onun bu rahatlığı çevresine yayılır. Etrafını huzur dalgalarıyla kaplar ve onunla birlikteyken geriliminizin yavaş yavaş azaldığını farkedersiniz. Boğa Kızları kesinlikle fiziksel bir varlıktır. Onun dikkatini çekecek yegane şey de alacağı fiziksel zevklerdir. Bunun dışında karmaşık figürlerden, yapma çiçeklerden, herkesin yapıyor olduklarından hiç mi hiç etkilenmez. Boğa Kızlarının vazoya yerleştirdiği çiçekler gerçek olmalı ve gerçekten kokmalıdır. İşte bundan etkilenir, haz duyar. Çünkü, fiziksel olarak hissettiği canlı çiçekler ona zevk verecektir. Yapma çiçekler aynı şey değildir.

Doğallıktan hoşlanırlar

Onun için yağmurun ardından duyulan toprak kokusu kadar etkileyici başka bir şey olamaz. Olsa olsa sabahın erken saatlerinde otların üzerinde güneşin ışınlarını yansıtan çiy taneleri olabilir. Sabun kokan çarşaflar kadar fırından gelen yaptığı kek veya çörek kokuları da Boğa Kızlarını etkiler. Kısacası Boğa Kızlarının doğal ve temiz kokulardan hoşlandığı sonucunu çıkartarak size bir ipucu vermeye çalışıyorum. Şayet bir Boğa Kızını seviyorsanız, mutlaka temiz kokmalı ve tıraş losyonunuzu en iyi cinsinden seçmelisiniz. Çünkü o, kokulara karşı son derece duyarlıdır ve hoş olmayan kokuların geldiği yerden tersyüz ederek arkasına bile bakmadan gidebilir. Kokulardan etkilendiği kadar renklerden de etkilenir.

Özellikle canlı ve gözalıcı renkler… Doğada bulunan tüm renkler onun için etkileyicidir. Tabii bu arada dokunma duyusu ve tat alma duyusunun da son derece gelişmiş olduğunu belirtmem gerekiyor. Haa bir de işitmek… Açıkçası şunu bilmelisiniz ki, Boğa Kızlarının duyu organlarının tümü son derece gelişmiştir. Çünkü, fiziksel olarak algıladıkları her şeyden büyük zevk alırlar. Ve daha fazla zevk almak için dikkat kesildiklerinden duyu organları da keskinleşir. Bu nedenle yumuşak, hafif, duyu organlarını rahatsız etmeyecek şeylerden hoşlanırlar. Giydiğiniz kazağın sert tüyleri onun derisini tahriş edebilir. Ya da dinlettiğiniz müzik gürültülü gelebilir. Bir Boğa Kızını etkilemek istiyorsanız, ona romantik ve hafif müzik dinletmeli, ahçısının iyi olduğundan emin olduğunuz restorantlara götürmelisiniz.

Sade ama kaliteli boğa kadını

O şatafatlı olandan değil, sade fakat kaliteli olandan hoşlanır. Zaten kılık kıyafetinden, hemen her konudaki seçimlerine kadar sade, pratik, işlevi olan fakat kesinlikle kaliteli seçimler yapar. Başka etkiler almadıysa, spor olanı tercih eder. Fakat, ister modern, ister klasik olsun, kesinlikle rahat ve işlevselliği ön planda tutacaktır. Boğa Kızları Zodyak’ın hemen en tahammüllü tipleridir. Öyle kolay kolay ağlayıp sızlanmaz. Hatta ağladığını hiç göremeyebilirsiniz. İsteklerini yaptırmak için oyunlara başvurmaz. Hoşgörü sınırları öylesine geniştir ki, bu sınırların nerede başlayıp nerede bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. O, diğer burçların kızları gibi yanınızdan geçen kıza baktığınız için dırdır etmeyecektir.

Hatta bunun üzerinde hiç durmayacaktır. Fakat, onun sizi kıskanmadığını düşünüp aklınızdan geçen veya içinizden gelen her şeyi yapabileceğinizi de zannetmeyin. Daha açıkçası onun hoşgörü sınırlarını zorlamaya kalkmayın. Sınırları çok geniş olsa bile sınırları vardır ve sadakat konusunda son derece hassastır. Denilebilir ki, bir Boğa Kızı sadakatin dışında sizden hemen hiçbir şey istemez. Kendisi olduğu kadar, sizi de rahat bırakır.

Zorbalık onları öfkelendirir

İşte çok önemli bir noktaya geldik. Boğa Kızlarının baskıya, zorbalığa tahammülleri yoktur. Hele bir topluluk içinde ona kafa tutmaktan kesinlikle kaçınmalısınız. Yoksa, o yumuşacık, sakin ve hoşgörülü kızın aniden öylesine şiddetli bir tepkisiyle karşılaşırsınız ki, neye uğradığınızı şaşırırsınız. Bir de iyice aklınızda tutmanız gereken diğer nokta aceleciliktir. Ve bir Boğa Kızını aceleye getirmeye kalkışmak şiddetiyle karşılaşmaya hazır olmak demektir. O ağır, fakat temkinli hareket eder. Daha hızlı olmaya zorlarsanız az önceki gibi saldırmasa bile öfkesini uyandırmış olursunuz. Ve bu durum hiç tavsiye edilmez.

Kontrollüdürler

Zaten bir Boğa Kızıyla bir süre birlikte olduktan sonra onu kolayca tanıyacak ve anlayacaksınız. Çünkü, onlar Balık ya da Akrep kızları gibi anlaşılmaz değillerdir. Ve de anladıktan sonra onu öfkelendirecek bir şey yapmanıza da gerek kalmayacaktır. Çünkü, o son derece huzur verici sükunetiyle her türlü geriliminizi üstünüzden atacaktır. Uyumlu, rahat, huzurlu bir atmosfer yarattığı evinde pişirdiği birbirinden leziz yemeklerle kendinizi ona tamamen bırakabileceğiniz bir ortam yaratır. O, son derece kontrollüdür. Kolay kolay öfkelenmez. Dırdır etmez, tersine hayatınızı kolaylaştırmak için öylesine pratik çözümleri vardır ki, kesinlikle sizin erkek olduğunuzu hissettirecek şekilde davranır. İpleri sizin elinize kolayca bırakıp idare edilmekten ayrıca keyif alır. Ama siz idare edemeyecek olursanız, idareyi ele almakta bir an bile tereddüt etmeyecektir. Hem de son derece güçlü ve başarılı bir biçimde. Fakat, yine de arzusu bu değildir. Çünkü, o gerçek bir erkekten hoşlanır ve ölünceye kadar ona sadık kalır.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Boğa Burcu Kadını
Boğa burcu kadın sessiz, sakin ve mağrur duruşuyla dikkat çeker. Gerçekçi ve otoriter bir tavrı vardır. Girdiği ortamlarda hal ve tavırlarıyla dikkati çeker. Hırslıdır ve düşlediği bir şeye ulaşmak için elinden geleni yapar. Alışkanlıklarına bağlıdır ve sadakatsizlikten hoşlanmaz.
Sponsorlu Bağlantılar

Boğa burcu kadını duygusal açıdan oldukça hassas ve kırılgandır. Birine değer verdiği zaman onun için daima elinden geleni yapar.Sadakatsizlikten hoşlanmaz. Dışarıdan soğuk görünmekle beraber, yumuşak kalplidir. Çalışkandır ve bir işe başladığı zaman sonuna kadar o işi götürür.

Boğa burcu kadını maddi rahatlığa fazlasıyla önem verir. Fakat giriştiği işlerde kendini çok fazla riske atmayı sevmez. Merhametlidir ve yardımseverdir. Gönül ilişkilerinde onun için sevgi ve saygı çok önemlidir. Tekeşlidir ve sadık bir eş olur. Boş zamanlarında yemek yapmayı, müzik dinlemeyi ve el sanatlarıyla uğraşmayı sever.

Boğa burcu kadını evine düşkündür. Huzursuzluktan hoşlanmaz. Hediye almaktan fazlasıyla hoşlanırlar.

Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
1 Eylül 2008       Mesaj #3
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
The Unique adlı kullanıcıdan alıntı

... o, her türlü erkek işini rahatlıkla yapabilir ve idareyi kolayca eline alabilir. Fakat, hiçbir zaman tercihi bu değildir. O, gerçek bir erkek arar...

Zira o hiçbir şey için kendini zorlamaz. Riya, yalan ve oyunlara kalkışmaz. Nasıl duruyorsa, öyledir. Rahattır. Ve onun bu rahatlığı çevresine yayılır. Etrafını huzur dalgalarıyla kaplar ve onunla birlikteyken geriliminizin yavaş yavaş azaldığını farkedersiniz. ..
...Bunun dışında karmaşık figürlerden, yapma çiçeklerden, herkesin yapıyor olduklarından hiç mi hiç etkilenmez...

...Şayet bir Boğa Kızını seviyorsanız, mutlaka temiz kokmalı ve tıraş losyonunuzu en iyi cinsinden seçmelisiniz. Çünkü o, kokulara karşı son derece duyarlıdır ve hoş olmayan kokuların geldiği yerden tersyüz ederek arkasına bile bakmadan gidebilir...

...Boğa Kızları Zodyak’ın hemen en tahammüllü tipleridir. Öyle kolay kolay ağlayıp sızlanmaz. Hatta ağladığını hiç göremeyebilirsiniz. İsteklerini yaptırmak için oyunlara başvurmaz. Hoşgörü sınırları öylesine geniştir ki, bu sınırların nerede başlayıp nerede bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. O, diğer burçların kızları gibi yanınızdan geçen kıza baktığınız için dırdır etmeyecektir. Hatta bunun üzerinde hiç durmayacaktır. Fakat, onun sizi kıskanmadığını düşünüp aklınızdan geçen veya içinizden gelen her şeyi yapabileceğinizi de zannetmeyin. Daha açıkçası onun hoşgörü sınırlarını zorlamaya kalkmayın...

...Sınırları çok geniş olsa bile sınırları vardır ve sadakat konusunda son derece hassastır. Denilebilir ki, bir Boğa Kızı sadakatin dışında sizden hemen hiçbir şey istemez. Kendisi olduğu kadar, sizi de rahat bırakır...

Zorbalık onları öfkelendirir

...Boğa Kızlarının baskıya, zorbalığa tahammülleri yoktur. Hele bir topluluk içinde ona kafa tutmaktan kesinlikle kaçınmalısınız... O ağır, fakat temkinli hareket eder...Kontrollüdürler

...O, son derece kontrollüdür. Kolay kolay öfkelenmez. Dırdır etmez, tersine hayatınızı kolaylaştırmak için öylesine pratik çözümleri vardır ki, kesinlikle sizin erkek olduğunuzu hissettirecek şekilde davranır.

...İpleri sizin elinize kolayca bırakıp idare edilmekten ayrıca keyif alır. Ama siz idare edemeyecek olursanız, idareyi ele almakta bir an bile tereddüt etmeyecektir. Hem de son derece güçlü ve başarılı bir biçimde. Fakat, yine de arzusu bu değildir. Çünkü, o gerçek bir erkekten hoşlanır ve ölünceye kadar ona sadık kalır.


İŞTE BEN !!!Msn Cool
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #4
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Boğa burcu kadını 21 Nisan-21 Mayıs


Disiplinli, sabırlı, açık sözlü, dürüst insanlardır. Birçok erkeğe göre daha cesur ve merttirler. Hayatta yaşamak zorunda kaldıkları bütün problemlere sabırla göğüs gererler ama damarına basarsanız öfkesi çevresindeki herkesi kaçırmaya yetecektir. Boş kafalı insanlara dayanamaz, kendine gerçek bir erkek arar. Karmaşık konularla ilgilenmez, felsefe yapmak yerine kendini pratik ve anlaşılır şekilde ifade etmeyi tercih eder. Düşmanlarına karşı ilgisiz, buz gibi, dostlarına karşı ise sıcak, samimi ve kötü günlerinde yanlarında bulunacak bir dost olur. Boğa erkeği gibi o da doğallıkları sever. Vazosunda yapma çiçekler göremezsiniz, kokuları hoş, egzotik kokulardır. Aslında kokular, sesler ve renkler onları çok etkiler. Parlak ve canlı renkleri severler üstelik bir de bu renk mavinin tonlarından biri ise dayanamazlar. Müzik ise başka bir büyüdür onlar için, sanata karşı yetenekleri vardır. Müzik aleti çalmak, resim yapmak, sergileri gezmek, doğanın içinde olmak onları mutlu eder.
Görsel güzelliklerini sade ve zevkli giyinişleri ile pekiştirirler. Süslü püslü olması yerine elbiselerinin pahalı, kaliteli, pratik olmasını isterler. Her şeyi yavaş yapmaktan hoşlanır, temkinli davranırlar, acele etmeleri için dürtüklediklerinde ise öfkelenebilirler ve saldırgan olabilirler. Dayanıklı insanlardır, ve zayıflığa tahammülleri yoktur. Hallerinden şikayet etmezler, sadıktırlar, misafirperverdirler. Ağır olmaları, sükunetle hareket etmeleri çoğu zaman tembel oluşlarına yorulur. Aksine boğa kadını çok çalışkandır ve havadan para kazanmayı sevmez, emeğinin karşılığını almak ister.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #5
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Boğa Kadınını seviyorsanız;

Dişilik özelliği yüksek olan bu kadını aldatmaya kalkışmayın. Öfkesi korkunç olabilir.
Bakımlı bir erkek olun, kendinize özen gösterin.
Cinselliğe önem verin. Kadınınızla yakından ilgilenin.
Mutlaka bir işiniz olmalı, gelir sahibi erkekler Boğa kadını için her zaman ön plandadır.
Size sadık olan bu kadını başkalarıyla kıyaslamayın. Çünkü o çok özeldir.
Güzel bir kadınla birlikte olduğunuzu unutmayın. Ona göre davranın.
Huzursuzluk çıkarmayın, hele tartışma ve kavgalarla onu mat edeceğinizi sanmayın.
Giyimi, güzelliği, bakımı, kendiyle alakalı herşeyi önemseyin.
Güçlü bir erkek olun. Ekmeğinizi taştan çıkarmayı bilecek kadar cesur olun.
Onu kıskandığınızı belli edin fakat bunu kaba sözler veya davranışlarla göstermeyin.
İlişkinizi ciddi bir şekilde sürdürmeye çalışın. Gelir geçer bir aşk Boğa kadınına uygun değildir.
Verdiğiniz sözleri tutun.

Şişmanlamasına izin vermeyin. Güzelliğini, ondan önce düşünün.
Radikal değişimlerde bulunmayın. Gereksiz yere şakalar yapmayın. İstikrarlı olun.

Geleneklere önem verin. Onun değerlerine ve sahip olduklarına önem verin.
Keşke hep seninle yaşasam ve seninle yaşlansam, seni hiç kaybetmesem demeniz, size olan aşkının on misli arttırabilir.
Doğal, sakin davranın. Onunla bir dünya kurun. Planlarınızı onunla birlikte yapmaya ve ona danışmaya çalışın.
Aşina ve kalıcı şeyleri seven kadınınızın uçarı bir dişi olmasını beklemeyin. Bu asla olmaz.
size güven duyması için elinizden geleni yapın. Onu düş kırıklığına uğratmayın.
Paranızın hesabını bilin ama aynı zamanda kaliteden ödün vermeyin.

Dayanma noktasını aşmamaya gayret gösterin. Sabrını zorlamayın.
Ona dokunun, koklayın, sarılın ve kulaklarına onu çok sevdiğinizi söyleyin.



GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
18 Mart 2012       Mesaj #6
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
BOĞA BURCU KADINI

Boğa erkeği ve kadını ender burçlarda görülen kişilik ve huy aynılığına sahiptir. Boğa kadını da güzel, cana yakın, beğenilen ve aranan bir insandır. Yıldızından dolayı güzelliklere düşkün olurlar. Onlar için güzel olan her şeyin değerlidir. Doğuştan gelen kendine güven sayesinde her sorunu kolayca halledeceklerine inanırlar. Boğa kadını aklına taktığı her şeyi yapar. Yaşamda yükselmek için gerekli itici güçleri olmasına karşın bazen sevgi yüzünden yaptıkları fedakârlık hüsranla sonuçlanabilir. Boğa kadını tam anlamıyla sadıktır. Sevmek ve bağlanmak ister. Cazibesi sayesinde erkeği kendine bağlamayı çok iyi bilir. Toplum içinde rahat olması, her sınıftan insanla ilişki kurması ve insanları idare edebilmesi onun için içsel bir sanattır. Boğa burcunda doğan kadınlar, insanları olduğu gibi kabul ederler. Her insanla aynı rahatlıkla konuşup onların değişik fikirlere sahip olmalarını yadırgamazlar. En yoksulundan en zenginine, en cahilinden en kültürlüsüne kadar herkesle dostluk ederler. Dostluğa düşkün ve sadık olmalarından dolayı zor durumda olan dostları için de çırpınırlar. Boğa kadınları için eğitim ikinci plandadır, onlar daha çok yaşam tecrübesine güvenirler. Bu şekilde düşündüklerinden erkekleri ve çocukları için en iyi eğitim olanaklarını yaratmaya çalışırlar. Boğa kadınları yemekleri sever ve hayatlarının büyük bir uğraşı da budur. Yemek yapmada hünerlidirler. Yuvalarını severler, bu yüzden bu konuda büyük itina gösterirler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2013       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boga kadini sevdimi tam sever, vazgecmeside seneler alabilir... Disardan sessiz, sakin, mesafeli gorunebilir ama taniyinca sicak, yumusak, cokda sevecen olduklarini anlarsiniz. O gercekten anlamsiz kiskancliklar yapmaz. Tabi bu karsisindakinin davranislarina baglidir birazda... Siz gidip kizlarin agzina duserseniz suratini asicak, gunlerce tribe gircektir.
Boga kadiniyla anlasmak kesinlikle kolaydir, sevdigi erkek icin cok fazla fedakarlikda bulunabilir. Bazen artik karsisindaki bunu aptal yerine koyar, oda aptali guzel oynar... Taki artik sevilmedigini dusunene kadar buna inanmasi zordur ama! Buna inanmasi coook zamanini alabilir tabi bu zaman icersindede cok yipranabilir...
O cok sadiktir, cokda duygusal belli etmez ama yalnizken cok agladigi olur, iliski biteli yillar olmus olsa bile o hala gozyasi dokebilir ama herkesten uzak bir yerde, en yakinlarindan bile... Cunku sevdimi adam gibi sever, yurekten...
O biraz kapali kutudur, herkese yaklasmaz hele hoslanmadigi kisilere buz gibidir! Dusmanlariyla yarismaz cunku o dusmanlarina karsi kayitsizdir, ona oyunlar oynansa bile kayitsiz, sessiz kalir. Onlarla ugrasmaz cunku bu kucuklukdur onun icin... O sadece kendi hayatina bakar.
Bir boga kadini olarak simdilik bu kadar...

Benzer Konular

31 Ekim 2016 / The Unique Burçlar
9 Mart 2013 / Misafir Burçlar
8 Şubat 2013 / The Unique Burçlar
5 Ocak 2013 / Bia Burçlar
29 Ekim 2016 / yaralı Soru-Cevap