Arama

Yükselen Burcu Yay Olanlar

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 8.107 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yükselen Burcu Yay Olanlar

Sponsorlu Bağlantılar
Eğer yükselen burcunuz Yay ise, ne mutlu sizinle tanışan insanlara. Hangi ruh halinde olursanız olun dünyaya iyimser, açık, dost canlısı bir serüvenci olarak görünürsünüz. Öte yandan Yay'lar çok huzursuzdurlar, çabuk sıkılır ve eğlence olsun diye kavga çıkarabilirler. Hayat sizin için eğlence, yeni şeyler ve en önemlisi umut doludur. Yükselen Yay'larda şaşmaz bir inanç ve şevk vardır. Büyük büyük sözler keşfetmek ve deneyimlemek için büyük bir arzu duyarlar.
Yükselen Yay'lar biraz huzursuz ve aktif insanlardır. Sanki
ellerinden kaçmış bir şeyi arıyor gibidirler ve birçoğu bunu bütün hayatı boyunca sürdürür. Zaman zaman çok doğrudan konuşabilirler. Ama çok cana yakın olduklarından bu halleri genelde affedilir. Birçoğu çok şey söyler ve çok şey vaat eder. İç görüleri, fikirleri enteresan ve heyecanlıdır.
Yükselen Yay'ların her konuda fikirleri vardır, bunları başkalarına anlatmaktan mutluluk duyarlar. Ama yükselen Yay'ların hepsi de dışa dönük değildir. Bazıları onları fazla iyimser addedebilir. En sakinleri bile hayatta deneyim aramaktan vazgeçmez. Yükselen Yay'ların en önemli özelliklerinden biri de mizah duygusuna önem vermeleridir. Kendilerini en aşağıda hissettiklerinde dahi durumun eğlenceli bir yönünü bulup dalga geçebilirler. Yay'ların yönetici gezegeni Jüpiter onlara kendilerini ifade etmede yeterli donanımı sağlamıştır.
Sinema oyuncuları Catherine-Zeta Jones ve Nicholas Cage yükselen Yay'ların iyi birer örneğidir.


Benzer Konular

26 Şubat 2009 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / Bia Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular