Arama

İkizler ve Oğlak

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 22.559 Cevap: 0
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
İkizler ve Oğlak

Sponsorlu Bağlantılar
İKİZLER ERKEĞİNE GÖRE OĞLAK KADINI

Bu kadın, korunma ve emniyete ihtiyaç duyan bir 'ya hep ya hiç'çidir. Her şeyden uzak duruşu, onun içyüzünü görmenize engel olacaktır. Güvenip içini açmadan önce, her türlü riski ve olasılığı yok etmeye çalışır. Başı asla bulutlara değmez, ayağı her zaman yere basar. Aşkta ateşli olamaz. Duygularıyla tepki verir, ama şiddetten de hoşlanır.

Oğlak kadını, sizi iyi tanıdığına emin olduktan sonra, hareketlerinizi değiştirmeye çalışacaktır. Burada sizi değiştirmek isteği değil, sizin için iyi olana karar verme isteği söz konusudur. Ve genelde haklıdır. Güçlü yanlarınızı ve yeteneklerinizi hemen sezer. Ve öyle olduğunuzu kabul etmezseniz çok kızar.

İlişkinizin bir hayat boyu sürmesini ister, sizin için her şeyi yapacaktır. Bu size fazla gelecek ve kendinizi kısıtlanmış hissedeceksiniz. Eğer onu tam ve ciddi olarak sevmiyorsanız, sakın aşkınızı ilan etmeyin, her söylediğinize inanacaktır.

Oğlak kadını iyi bir konuşmacıdır, her topluluğa girebilir ve her türden insanı sempatiyle bir araya getirir. İş hayatında çok başarılıdır ve iyi para kazanır. Azimli ve faaldir, kişiliğinize yeni bir şeyler kazandıracaktır. Para durumunu onun kontrolüne bırakın, bunu becerir.

Oğlak insanları hatalarını asla tekrarlamazlar. Aşk hayatınız çok yönlü olacaktır, çünkü o tutkulu bir aşıktır. Ortak hayatınız için sıkı ilişki kuracağı ailenizle iyi geçinmeniz önemlidir. Ayağı yere sağlam basmasına rağmen, kendine güveni biraz eksiktir, ama bu konuda ona yardım edebilirsiniz.


OĞLAK KADININA GÖRE İKİZLER ERKEĞİ

Bu burçta doğan bir erkek, sizi çekecek niteliklere sahip değildir. Onun huzursuz ve sinirli tarzı sizi çileden çıkarabilir. Daima yapmak istediği, özlem duyduğu şey, farklılıktır. Tezatlar içinde mutlu yaşar. Bir kadın ondan gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığından emin olamaz, çünkü ifade tarzı ve davranışları daima çelişkilidir. Bir an sizi ilgiye boğarken, diğer an oldukça kayıtsız olabilir.

Şanssız olaylardan sonra bir 'tıkaç' olarak İkizler erkeği, sizin için doğru değişim olabilir, çünkü o en derin istek ve endişelerinizi açabileceğiniz bir insandır. Elbette ortak tercihlerinizde vardır. İkizler erkeğiyle bir yuva kurma niyetiniz, kızgınlığa yol açabilir. Sadece, bir kadınla devamlı bir ilişki düşüncesi bile, bireysel özgürlüğünün sınırlanması gibi geldiğinden, ona dehşet verir.

Seve seve aşık olur ve her fırsatı da değerlendirir. Aşkta rutinlik onu sıkar ve bu tek düzelik onu, düşmanca ve kavgacı yapabilir. Entelektüel üstünlüğünü kolayca kabul ederseniz, İkizler erkeği kendini hayal kırıklığına uğramış hisseder.

Zaferini kutlamadan önce bir itiraz, protesto ya da kavga olmalıdır. Arkadaş olarak kalırsanız, birbirinizden sıkılmazsınız. İlişkinin devamında bu erkeğe bağlanmak isteyip istemediğinizi, iki kere düşünüp taşının. Onunla ortak bir gelecek çok emin değildir, ancak beraberlik tartışılmaz bir zevktir.


OĞLAK ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

Cazibeli, manevi yönden zengin, şaşırtıcı derecede çok yönlü bir kadın, ateşli ve hoşsohbet bir arkadaştır. Hızlı bir yaşam anlayışına sahiptir. Bununla beraber, aranızdaki uzun süreli bir ilişki uçurumun kenarındadır, çünkü yaşam anlayışlarınız çok farklıdır.

Oğlak, genelde ne istediğini ve buna nasıl ulaşacağım tam olarak bilirken, İkizler kadını, burcunun çift yönlü doğası tarafından yönlendirilir. Flört etmeyi sever, çünkü bu onun doğasında vardır. Çok sağlam bir ilişkiniz olsa da çekici erkeklere duyduğu ilgiden asla vazgeçmez. Aslında bu konuda çok ciddi olmadığı düşüncesi bile Oğlak açısından durumu katlanılır kılmaz.

Bu kadın, aynı anda birkaç erkekle ilişkiye girmeye de meyillidir. Bu sizin Oğlak imajınızı bir güzel alt üst edecektir. Yanıtlamanız gereken soru, kalbindeki tek erkek olmadığınız ve uzun süreli bir ilişkiye girip girmeyeceğinizdir. En çok tatil akşamlarında birlikteliğinizden zevk alan ve temelde evcimen bir tipsiniz. Ancak İkizler kadınının yanında bu olanağa pek kavuşamayacaksınız, çünkü onun geceleri, partiler ve eğlencelerle doludur. Acaba siz buna alışabilecek misiniz?

İkizler kadını, lüksü sever ve elde etmek için bazı şeyleri kullanabilir, seksi cazibesi dahil. Duygusal açıdan bağlanamayacağı için, bu nedenle onunla 'sadece' ateşli bir olay yaşamanız, büyük olasılıkla daha iyi olacaktır. Seksi silah olarak kullanmak ona zor gelmez. Bu silahı daha etkili kılmak için biraz da cazibe ve fantazi katacaktır.

Kendinizi İkizler kadınının hayatıyla boy ölçüşmeye tayin edilmiş hissediyorsanız, bu deneyimi karlı bulacaksınız. Hayatı bu kadar ilginç yapacak bir başka kadın daha var mıdır?


İKİZLER KADININA GÖRE OĞLAK ERKEĞİ

Bu çekingen ve duygulu erkek sizi cezbederken, hemen arkasındaki sert ve ters insanı hemen fark edeceksiniz. Sizin yaşam biçiminiz için, fazla içine dönük, serinkanlı ve soğuktur. Kendisini nadiren zaptedemez, ama böyle bir şey olursa, olay çok ani ve pahalıya mal olacaktır.

Güvensizlik, reddedilme korkusu, tanınma ve hayranlık duyulmaya gizli özlem, bu tür davranışları engelleyecek içgüdüsel sebepler olabilir. İşi, onun için çok önemlidir. Genelde de önemli ve sorumluluk gerektiren pozisyonlarda olacaktır.

Titiz, iradeli, becerikli ve kesinlikle güvenilirdir. Bu yüzden iş onun hayatında her zaman en başta gelir. Yaşlandığında ise bu, bir parça değişebilir. Aranızdaki ilişki, yaşlandığında, hemen hemen otuzların yarısında, en iyi hale gelecektir. Başka erkekler baş aşağı giderken, o hayatının baharında olacaktır.

Geleneksel değerler, aile, güvenlik ve yaşamındaki ufak değişiklikler, onun için önemlidir. Düzenli bir evi, iyi yemekleri sever. Toplum içinde sizinle gurur duymak ve sizi sahiplenmek isteyecektir. Parayı tedbirli harcayacaktır, asla darda kalmayacaksınız. Baştan çıkarılma ona zevk vermez. Ayrıca aşkta da aktif değildir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:

Benzer Konular

19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
2 Ekim 2011 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
19 Ağustos 2008 / Lavie Burçlar