Arama

Merkür'ün Etkileri - Koç

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 4.957 Cevap: 2
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
22 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Merkür'ün Etkileri - Koç;
Merkür, Koç Burcundan yer alıyorsa edebiyatı ve edebi kişile­ri çok seversiniz. Okuyup yazma­yı da seviyor, aynı duruma zaman ve mekân açısından değişik bir noktadan baktığınızda fikrinizi de­ğiştiriyorsunuz. Genellikle tedir­gin, yerinde duramaz, ateşli, içgü­düsel, tartışmacı birisiniz ve iyi münazaracısınız. Yazılı ve sözlü ifadeleriniz hızlı...
Sponsorlu Bağlantılar

İstekli, dürüst ve iradelisiniz. Fikirlerinizi ilginç, kendine özgü, serbest, zeki ve yaratıcı bir biçim­de, hemen ifade ediyorsunuz. Ama herhalde asla aklı başında, emek-yoğun, bilimsel metoda ve düzene bağlı olmadığınızın da far­kındasınız. Çok uçarısınız. Bir şe­yi bırakıp ötekine geçmeye eğilim­siniz...
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #2
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Eylül Ayı'nda Merkür'ün Etkileri:

Sponsorlu Bağlantılar
Eylül ayı tüm burçlar için, gölgeli günlerini de hesaba katarsak Merkür gezegeninin geri hareketinin etkisi altında geçeceğinden, lütfen ani yenilik, karar, yön değişikliği veya ani teklifler konusunda herhangi bir adım atmadan önce eğer olanağınız varsa beklemede kalmanızı öneriyorum. Yılın önemli geri hareketi olan bu seyir, 31 Ağustos(Gölgeli günlerin başlangıcı) itibariyle başlayıp 5 Ekim(Gölgeli günlerin sonu) günü sona erecek ve Terazi-Başak olmak üzere iki ayrı burç üzerinde etkili olacaktır. Doğum haritalarınızda bu burçların bulunduğu yaşam alanlarında ve Merkür gezegeninin yönettiği evlerde etkili olacak bu geri hareket bir çoklarınızın düşündüğü gibi olumsuz bir etki değildir. Sadece yavaşlatıcı ve daha içe dönük düşünmenizi sağlayıcıdır. Trafikte sarı ışık anlamına gelen bu geri harekette, herşeyi bir kez daha gözden geçirmeyi, incelemeyi, tarafsız ve gerçekçi bir şekilde düşünmeyi ihmal etmeyiniz.
Kararlarınızı tekrar tekrar gözden geçirin ve emin olana dek bunu sürdürünüz. Geri hareket boyunca kafanızın içinde iki seçenek belirebilir. İsteğiniz bu iki yönden biri olsa da, politik düşünmeye çalışın. Yani hangi yönde gitmeye karar verdiyseniz, diğer seçenekte kalan kişilerle ilişkinizi belli düzeyde korumaya özen gösterin. Söz gelimi yeni bir iş, ortaklık ve ilişkilerde bunu denemekte fayda vardır. Diğer taraftan 31 Ağustostan çok daha öncesi kararlaştırdığınız, incelediğiniz ve olumlu olacağına kanaat getirdiğiniz işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Fakat bu tarihten geri hareketin bitimine kadar gölgeli günleri de dahil olmak üzere, yenilik anlamındaki ilişki, iş ve parasal girişimlerinizi ise lütfen beklemeye alınız.

Kaynak: Mynet

_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #3
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Koç Sevgili Koçlar, 7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yengeç burcundaki seyri, ailenizi yakından ilgilendiren konular üzerinde duyarlı hale gelmenize neden olabilir. Ev alanı içindeki iletişimin sakin ve sabırlı olacak tarzda düzenlenmesi, dışarıdan gelebilecek etkilere karşı dikkatli olunması gerekir. Sorunlarınız ne olursa olsun aile birliğinizi muhafaza etmeye çalışmalısınız. Tepkisel davranışlarda bulunmamalı, eğer haksızsanız bunu kabul edebilecek kadar olgun ve çözüm bulmaya istekli olmalısınız. Yengeç burcunda ilerleyen Merkürün en zorlu yanı tarafsız düşünmeyi engellemesidir. Olaylara sadece kendi bakış açınızla yanaşabilir ve haklılığınız konusunda ısrar edebilirsiniz. Kısaca duygusal düşünmenin etkili olduğu bir süreçtir.
Objektif düşünülerek ayarlamalar yapılırsa herhangi bir sorun çıkmaz. Bu dönemde evinizin, ailenizin güvenliği konusu önem arzeder. Sık sık bir araya gelmeniz, bütünlüğünüzü korumak adına dışarıya ser verip sır vermemeniz, kendi yağınızla kavrulmaya çalışmanız mümkündür. Geçmişte yaşanan ve ailenizi yakından ilgilendiren konular bu dönemde ev sınırları içinde görüşülebilir. Aslında bunların tümü sizi duygusallaştırıcıdır. Bu dönemi olumlu geçirmenin yolu, elbirliğinde bulunmak, ılımlı hareket etmek, olayları büyütmemektir. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 9-11-12-20-21 Haziranda gerçekleşecek. 11-12-20 Haziran günlerinde ailevi-mesleki-ilişki konularında dikkatli olmak lazımdır.
Ah benim güzel çocukluğum
Eskisinden daha çok özlüyorum seni
Giyinmişim üstüme geceyi
İşliyorum hüznü, gergefte nakış gibi...
Huzurlu, güven dolu, kendimizden emin güzel bir gün geçirmemiz dileğimle.

Benzer Konular

3 Eylül 2009 / KisukE UraharA Burçlar
3 Eylül 2009 / KisukE UraharA Burçlar
3 Eylül 2009 / KisukE UraharA Burçlar
7 Ocak 2012 / KisukE UraharA Burçlar
3 Eylül 2009 / KisukE UraharA Burçlar