Arama

2016 Yılı için Başak Burcu Yorumu

Güncelleme: 16 Kasım 2015 Gösterim: 3.955 Cevap: 0
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
16 Kasım 2015       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Başak Burcu 2016 Genel Bakış
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili Başak burcu, 2016 yılında hedeflerinizle daha fazla ön plana çıkmaya başlayacaksınız. Şartların istediğiniz gibi gelişecek olması sizi daha fazla motive edecektir. Hedeflere ilerleme konusunda şanslı olacaksınız. Genel olarak sabretmeyi bilmelisiniz. Acele kararlar almanız ve başarıya hızla ulaşma isteğiniz geleceğiniz konusunda size zarar verebilir. Emin olmadığınız işlere girerken dikkatli davranmalısınız. İş hayatınızda yaratıcılığınız daha net bir şekilde ortaya çıkmaya başlayacak. Yaratıcılığınızı doğru anlamda kullanmaya başlamanız gerekiyor.

2016 yılının tamamında iş, aşk ya da eğitim hayatınızla ilgili güzel gelişmeler olacak. Bu konularda kendinizi geliştirmek için çaba göstermeye başlayacaksınız. Seçim yapma aşamasında biraz daha kendinizi düşünerek hareket etmenizde yarar var. Olumlu olsun ya da olmasın şartları olduğu gibi görmenizde ve kabul etmenizde fayda olacak. Seçim yapmadan önce kendinizi düşünmeli ve yaptığınız seçimin size uygun olup olmadığına karar vermelisiniz.

Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler olacak Başak burcu. Birlikteliğiniz var ise, partnerinizle uyumlu paylaşımlar yapmaya başlayacak, birlikte karar alacak ve birlikte hareket edeceksiniz. Birlikteliğinizin size mutluluk vereceğini söylemek gerekiyor. Şartlar istediğiniz gibi olacak ve aşk hayatınıza renk katacaksınız. Eğitim hayatınıza devam ediyorsanız, derslerinizdeki ilerleme ve eksik olduğunuz noktaları kapatmaya başlamanız sizi çok daha fazla memnun edecektir.

2016 yılını başarıyla geçirmeniz muhtemel. Tüm bunların gerçekleşmesi için sabretmeyi bilmeniz gerekiyor. 2016 yılında güzel zamanlar geçireceksiniz. Eğlenmek ve öğrenmek için çok fazla vaktiniz olacak. Hepsinden en iyi şekilde yararlanmaya çalışın. Siz kendinizi ne kadar geliştirirseniz, hayata karşı o kadar başarılı olursunuz. Doğru noktaları hedef alın ve iyice yoğunlaşın. Siz başarmayı gerçekten isterseniz, mutlaka ulaşırsınız.

Kendinize hedef belirlememeniz yılı boş ve bir adım ileriye gitmeden geçirmenize neden olabilir. Kısa süreli hedefler koyarak başlayabilirsiniz. Her gerçekleştirdiğiniz hedefler, daha büyük hedefler konusunda sizi cesaretlendirecektir. Zaman zaman olumsuzluklar olacak ancak bu durum sizi yıldırmasın. Kararlı bir şekilde işlerinizde ilerlemelisiniz. Geride bıraktığımız yıldan devam eden maddi sıkıntılarınıza bu yıl içerisinde son verecek ve büyük ölçüde rahatlamaya başlayacaksınız.

Özellikle iş hayatınızla ilgili önemli kararlar almadan önce çevrenizdeki insanların baskısı altına girmemeye çalışın. Karar alma aşamasında sizin ne düşündüğünüz çok daha önemli. Sezgilerinize güvenmeniz gerekiyor. 2016 yılında zaman zaman iş, eğitim veya özel hayatınızdan kaynaklı yolculuklar gündeme gelebilir. İş hayatınızda değişiklik istiyorsanız, isteğiniz de yerini bulabilir. Pişman olmak istemiyorsanız iyice düşünmeden harekete geçmeyin. Projeler konusunda da iyi analizler yapmanız gerekiyor.

Başak Burcu 2016 Aşk Hayatı
Sevgili Başak burcu, 2016 yılında aşk hayatınız sizi fazlasıyla memnun edecek. Uzun süredir yalnızsanız ve artık bu durumun değişmesini istiyorsanız güzel gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Hayalini kurduğunuz ve düşündüğünüz kişiyle tanışma veya yakınlaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızın hareketlenecek olması, zaman zaman yanlış birlikteliklere yönelmenize neden olabilir. Bu nedenle bir birlikteliğe başlamadan önce iyice düşünmeli ve hem kendi duygularınızdan hem de karşınızdaki kişinin duygularından emin olmalısınız.

2016 yılının ilk aylarında daha önce birlikte olduğunuz eski sevgilinizle tekrar karşılaşmanız söz konusu olabilir. Unuttuğunuz anılar gözünüzde canlanacak ve karmaşık duygular içerisine gireceksiniz. Bazılarınız daha önce birliktelik yaşadığı kişiyle tekrardan barışabilir. Bu tarz bir karar almadan önce neden ayrıldığınızı düşünün. Size sıkıntı yaratacağını düşündüğünüz bir ilişkiye başlamamanız yararınıza olacaktır.

Başak burcu, 2016 yılında uzun süredir arkadaşınız ve hatta dostunuz olan kişiyle duygusal anlamda yakınlaşmalar yaşanabilir. Hissettiğiniz duygular size sorun yaratmasın. Yakın olmak istiyorsanız bunu belli etmelisiniz. Karşınızdaki kişinin de size karşı boş olmadığını düşünüyorsanız hareket geçmenin tam zamanı. Şans sizden yana Başak burcu. Aşk hayatınız tamamıyla değişebilir. Evlenmeyi düşünüyorsanız, artık geçmişte kalan ilişkilerin izlerini silmelisiniz.

Yapacağınız ya da yapmış olduğunuz seçimlerin, aşk hayatınızda ne istediğinizle bağlı olduğunu unutmayın. Evlilik istiyorsanız gelişigüzel birliktelik kurmamalısınız. Ciddi değilseniz, kısa süreli birlikteliklere daha yatkın olacaksınız. Birlikteliğiniz var ise ve zaman zaman partnerinizle uyumsuzluk yaşıyorsanız, bu durumun yıl içerisinde zaman zaman tekrar gündeme geleceğini bilmeniz gerekiyor. Genel olarak baktığımızda partnerinizle aranızdaki buzları eritecek ve yakınlaşmaya başlayacaksınız.

Başak burcu, gereksiz yere ayrılık kararı almanız, uygulamaya geçirmeseniz dahi ilişkinizin yıpranmasına neden olur. Sorunlarla baş etmeyi öğrenmelisiniz. Sorunlardan kaçmak ilişkinize yarar sağlamayacaktır. İçinizden geçenleri partnerinize aktarmalısınız. Canınızı sıkan, moralinizi bozan konu neyse partnerinizle oturup konuşmanız size daha iyi gelecektir. İlişkinizin geleceği tamamen size bağlı. Sergileyeceğiniz tavır ya ilişkinizin bitmesine ya da eskisinden daha güzel devam etmesine neden olacak. Evli olan Başak burcu insanları, 2016 yılında zaman zaman eşinizle ufak tefek sürtüşmeler yaşanacak ancak evliliğiniz çok büyük anlamda zarar görmeyecektir.

Başak Burcu 2016 İş Hayatı
Sevgili Başak burcu, 2016 yılında maddi anlamda bolluk yaşanacak gibi duruyor. Geride bıraktığımız yılın belirli dönemlerinde finansal açıdan zorlandınız. Bu yılda böyle olacak ancak sıkıntıların daha az olacağı bir gerçek. Maddi durumunuzu yükselteceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Çalışmalarınıza hız verecek ve başarılı olmak için hırslı bir şekilde çalışmalar yürüteceksiniz. Başarıya adım adım ilerlediğiniz görecek ve engelleri gözünüzde fazla büyütmeden ilerleyeceksiniz.

İş hayatınızı ilgilendiren bağlantılarınız olacak. Projelerinizi destekleyecek insanlarla bu dönem içerisinde karşılaşabilirsiniz. Aceleci olmayın, sabretmeyi bildiğiniz takdirde zamanla istediğiniz hayata sahip olmaya başlayacaksınız. Kazandığınız para çok olmasa bile yetinmeye çalışın, merak etmeyin bu durum çok uzun süre devam etmeyecektir. Yıl içerisinde hiç beklemediğiniz yerlerden de maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

Yapmış olduğunuz işler 2016 yılında ilgi görmeye başlayacak. Üstünüz olan kişilerin gözüne girmeyi başaracaksınız. Bazılarınızın mevkiisinde yükselme meydana gelebilir. Bazılarınız da hiç istemediği kararlar almak zorunda kalacak. İş hayatınızda gireceğiniz bir tartışma, çalıştığınız yerden ayrılma isteğinize neden olabilir. Sizi ilgilendirmeyen konuların içine girmemeye çalışın. Olayları uzaktan gözlemlemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Başak burcu, 2016 yılının belirli bölümlerinde kariyerinizle ilgili kısıtlamalar meydana gelebilir. Uzun süredir beklediğiniz terfii alamayacağınızı düşüp, eskisi kadar verimli olamayabilirsiniz. Gecikmeler olacak ancak istediğiniz şartların mutlaka yıl içerisinde geleceğini bilmelisiniz. Detaylara önem verin. Hangi sorunun nereden kaynaklandığını analiz edin ve çözüm yolları arayın. 2016 yılı iş açısından yoğun geçecek Başak burcu. Kendinizi bu duruma hazırlamanızda fayda var.

Başak Burcu 2016 Sağlık
Sevgili Başak burcu, 2016 yılında ufak tefek kazalarla karşılaşabilirsiniz ancak bunların çok büyük olmayacağını bilmelisiniz. Ufak tedbirlerle yılı sorunsuz atlatabilirsiniz. Harekete geçmeden önce durup düşünmeniz gerekiyor. Tedbirli olmanın kimseye bir zararı yoktur. Aksine tedbirsiz olursanız zarar görürsünüz. Yılın genelinde süregelen rahatsızlığınız dışında sağlık sorununuz olmayacak gibi görünüyor.

Süregelen rahatsızlığınız var ise, 2016 yılında güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız. Yıl içerisinde özel hayatınızda çok fazla aktif olacaksınız. Gereğinden fazla yorulacağınız günler olacak. Dengeli beslenmeye çalışın. Spora yönelin ve hobilerinizle ilgilenerek ruhsal anlamda rahatlamaya çalışın. Üzerinizde bulunan negatif enerjiyi en aza indirmeniz gerekiyor. Sağlığınız için gerekli önlemleri aldığınız sürece sıkıntı yaşamayacaksınız.



"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar
11 Nisan 2016 / _Yağmur_ Burçlar
16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar
16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar
16 Kasım 2015 / _Yağmur_ Burçlar