Arama

Hayaletlerle nasıl konuşabilirim?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 22 Nisan 2016 Gösterim: 4.403 Cevap: 4
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
21 Ocak 2009       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Hayaletler nasıl çağrılır?
EN İYİ CEVABI Keten Prenses verdi
bir hayaletle karşılaştığınızda en önemli olay sakin olabilmektir soğukkanlılığınızı koruyun, naneli draje sakız çiğnermiş gibi dudaklarınızı yavaş hareketlerle açıp kapayarak ona söylemek istediğinizi söyleyin.. tensel iletişimde önemlidir.. ona dokunmanız ona güvendiğiniz anlamına gelir. sohbet esnasında sık sık dokunmaya gayret edin..
(allaaam yaratıyon bid etakip et.. benide boşlama çok.. amin)
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen _Yağmur_; 22 Nisan 2016 20:24
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
bir hayaletle karşılaştığınızda en önemli olay sakin olabilmektir soğukkanlılığınızı koruyun, naneli draje sakız çiğnermiş gibi dudaklarınızı yavaş hareketlerle açıp kapayarak ona söylemek istediğinizi söyleyin.. tensel iletişimde önemlidir.. ona dokunmanız ona güvendiğiniz anlamına gelir. sohbet esnasında sık sık dokunmaya gayret edin..
(allaaam yaratıyon bid etakip et.. benide boşlama çok.. amin)
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Quo vadis?
kelrapunzell - avatarı
kelrapunzell
Ziyaretçi
22 Ocak 2009       Mesaj #3
kelrapunzell - avatarı
Ziyaretçi
Tecrübeli medyumdan
Hayaletlerle konuşma eğitimi


Melinda GORDON
-Bedensiz ruh terapisti - Boyutlar arası psikolog

Özgeçmiş
Babaannesi sayesinde çok küçük bir yaşta yeteneğini keşfetmiş ve babaannesinin dünyevi ruhlara yardım etme özelliğini almıştır.Bu ruhlar genellikle dünyada yarım bıraktığı bir işi olan ve öldüğünün farkına varamayacak kadar erken ölmüş ruhlardır.Çoğu zararsızdır ve Melinda'dan yardım isteyenler genellikle aileleri için yardım ister.

Dersler:
Bir ölüyü ölü olduğu konusunda ikna etmek-4 Seans
Depresif ruh arama kurtarma-10 seans
Işığa gönderme -10 seans
Boyutlararası aile ve evlilik terapisi -20 seans
Musallat varlıkla savaş sanatları 20 seans

SERTİFİKA :El verme dahil pazarlığa tabidir.

not:Ghost Whisperer, dünyada tamamlayamadıkları işleri olduğu için boyutumuzu terk edememiş ruhları görüp onlarla iletişim kurma yeteneğine sahip olan Melinda Gordon'ın başından geçenleri anlatan bir CNBC-e dizisidir.
Son düzenleyen _Yağmur_; 22 Nisan 2016 20:26 Sebep: kırık link kaldırıldı.
sansi34 - avatarı
sansi34
Ziyaretçi
29 Eylül 2009       Mesaj #4
sansi34 - avatarı
Ziyaretçi
bulaşmayın bu işlere çarpılıp gideceksiniz valla en sonunda
Son düzenleyen _Yağmur_; 22 Nisan 2016 20:28
Avatarı yok
OneNight
Yasaklı
22 Nisan 2016       Mesaj #5
Avatarı yok
Yasaklı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ruh nasıl çağırılır

Ruh çağırmanın belirli tek bir yolu yoktur. Ülkemizde yaygın olan yöntem İslami duaları kullanmak olup, başka ülkelerde de yine kendi yöntemlerini uygulayarak sonuç alınmaktadır.

Ruh çağırmada sabit bir yöntem olmasa dahi uygulanan ritüel, niyetin ciddiyetine karşılık gelmesi nedeniyle iş görür durumda olmaktadır. Yani esas olan bu yöndeki niyeti kesin olarak belirleyerek ruhu gelmeye davet etmektir. Bu durumda bunu bir ritüel eşliğinde yapmak da sonuca olumlu etki eder.

Tüm bununla birlikte, okunacak dua yoluyla oluşan manevi gücün asıl nedeni, bizim talebimize yardım etmek isteyen varlıkların desteğidir. Bu durum özellikle bizim istediğimiz anda gitmek istemeyen bir varlığı göndermekte bize yardımcı olur.

Esasen kainat bizim göremediğimiz sonsuz sayıda varlıklarla doludur. Bunların kimilerinin bize göre üstün yetenekleri de vardır. İşte bu nedenle çağırmakla gelen varlığın sahiden istediğimiz ruh mu yoksa onun yerine gelen bir başka varlık mı olduğunu bilemeyiz. Kimi kaynaklar gelenin cin olduğunu söylerler. Hatta gelenin sadece cin olacağını şiddetle savunup, bunun dışında başka hiç bir gerçekliği kabul etmeyen katı bakış açısında olanlar çok fazladır. Tabii ki Allah'ın hikmetinden sual olunmaz görüşünü de akıldan çıkarmadan bakılmalı ve metafizik konularda her olasılığa olabilirlik payı bırakılmalıdır. Tüm varoluştaki sonsuz varlıklar içinde iyi huylu olanlar yanında, kötü huylu olanlar da vardır. Ve nasıl ki her bir insanın kimi iyi huyları yanında kimi kötü huyları da varsa, gelecek olan varlıklar da bu örneklemeye uygun şekilde, bir miktar iyi bir miktar kötü huylu olabilir.

Ara Not: Kelime anlamı olarak 'cin' zaten C ve N harflerinden oluşması sebebiyle Arapçada 'örtülü' anlamına gelen sözcüklerin taşıdığı anlamla paralel değerlendirilmelidir. (Örneğin; cinnet, cinân, cennet, cenân, cenin ve mecnun gibi.) Ve bu haliyle 'gözden örtülü' yani 'görülemeyen' (varlık) anlamına gelip cin yerine çoğu zaman 'üç harfliler' olarak da anılmaktadır. Bu şekilde anılmasının sebebi, üzerlerinde çekim yaratmamak ve çağırır duruma düşmemek maksadıyladır.

Aynı zamanda biz o an nasıl onunla zamanımızı paylaşıyorsak, aynı şekilde o da bizimle zamanını paylaşıyor ve belki de bizi kandırarak eğlenmeyi, hatta egosunu tatmin etmeyi istiyordur. Bu nedenle sorduğumuz sorularda yanıltıcı bir çok yanıt alabiliriz. Hatta bizden üstün yönlerini kullanarak, kimsenin bilemeyeceğini düşündüğümüz, kişisel sorularımıza dahi doğru yanıtlar vererek bizi çokça şaşırtabilirler.

Ruh ya da gelen varlık gözle görülemez olduğu için bizi büyük şaşkınlığa sürükleyen bu tür durumlar her ne kadar inanılmaz gibi görünse de gayet olağandır. Asıl bilmemiz gereken şudur ki, iyi huylu pozitif varlıklar irademize saygı göstererek, sadece çağrımız olduğu zaman gelirler. Yani bizim isteğimiz ve talebimiz olmadıkça gelmezler. Kötü huylu negatif varlıklar ise başkalarının iradesine ve isteğine saygılı değildir. Onlar zaten çoğu kez gelmeye kendiliğinden isteklidirler. Bu nedenle biz çağırma işine başladığımız anda zaten bir dolu kötü huylu varlığa da kendiliğinden davetiye çıkarmış oluruz. İşte bu varlıkların sergiledikleri tutum da, "gelen cindir" görüşünü zaman içinde haklı gösterip, çağırılan gerçek ruhun hiç gelmeyeceği inancını yaygınlaştırmıştır. Ve ama tabii gelenin çağırdığımız kişiye ait ruh olmasının düşük ihtimal olduğu gerçeği de apaçık ortadadır.

Son düzenleyen _Yağmur_; 22 Nisan 2016 20:22 Sebep: Yönlendirme sadece site içerisinde olmalıdır.

Benzer Konular

14 Nisan 2011 / 0yqmr0 Soru-Cevap
24 Aralık 2011 / taklım Soru-Cevap
19 Nisan 2016 / Misafir Soru-Cevap