Arama

"kernel32.dll" hatası ve çözümü nedir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Kasım 2016 Gösterim: 170.012 Cevap: 27
SadeceBu - avatarı
SadeceBu
Ziyaretçi
11 Mart 2012       Mesaj #11
SadeceBu - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar aynı hatayı bende alıyordum başka bir program tarafından kullanılıyo dıyordu öncelikle saatin yanında bulunan bütün programları ters tıklayın çıkış deyin (sağ altta) daha sonra c:/windows/system32/kernel32.dll dosyasını buluyoruz dosyanın ismini label olarak değiştiriyoruz otomatikman dosyanın formatı değişiyor indirdiginiz yeni kerneli system32 dosyasının içine atın problemi çözmüş olursunuz saygılar....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sponsorlu Bağlantılar
kardeş bu dediğini yaptım olduş çok saol ama yine aynı hatayı verdi.Oyunu D ye atmıştım system32 cde olduğundan bulamıyor veya oyunun c ye atılmasımı gerekiyor söylermisin ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mart 2012       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende pcye format attım ekran kartının modelini öğrenemiyorummm yardımm edermisinizz??? ayrıcaa kernel hatasını aynısını bende alıyorum ama yapamıyorum .. yardımm sadece ekran kartı modelini desenizde olur
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2012       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar,

kernel32'yi windows ortamında sonlandıramazsınız. Haliyle bu kopyalama işlemini windows ortamında kopyalayamazsınız! MiniPe-MiniXP-EDComander vs.. gibi cd'den sistem açmanız gerekiyor ve kopyalamayı burada gerçekleştirmeniz gerekiyor.

veyaa

Harddiskinizi söküp başka bir bilgisaayara bağlayıp da yapabilirsiniz, Hangisi kolayınıza geliyorsa Msn Happy

'aSSembLy
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
25 Temmuz 2012       Mesaj #14
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Microsoft Net FrameWork'ın güncel versiyonunu yükleyin. Sorun düzelecektir.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Windows başladığında bir program çalışırken bir program kapatıldığında bir program bir Windows oturumu sırasında neredeyse her zaman ya da, açıldığında Kernel32.dll hata mesajları görünebilir.
Kernel32.dll Hatalar nedeni

Kernel32.dll hata iletisinin nedenleri mesajları kendileri kadar çeşitlidir. Kernel32.dll dosyası ile ilgilenmektedir bellek Windows yönetimi. diğer programlar işlemlerini çalıştırmak için bellekte aynı alanda kullanmaya çalışmayın böylece Windows başladığında, kernel32.dll bir korumalı bellek alanına yüklenir. sık sık eşlik eden "geçersiz sayfa hatası" hata başka bir program (veya bir çok program) bilgisayarınızın belleğinde bu aynı alanda ulaşmaya çalışıyorsunuz demektir.

Kernel32.dll Hatalarını düzeltmek için

Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Kernel32.dll hata bir tesadüftü olabilir.

Programı yeniden tek bir yazılım programı kullanacağınız zaman hatası "kernel32.dll modülünde geçersiz sayfa hatası" oluşursa. ihtimalle bu yazılım programı programı kaldırmayı ve yeniden yükleme işi olabilir bu yüzden suçlayacak en olasıdır. emin olun Herhangi yüklemek için hizmet paketlerini veya diğer yamalar program için kullanılabilir. Bunlardan biri, yazılım neden olduğunu kernel32.dll sorunun çözülmesi olabilir. Gerekirse bu sorunun tek nedeni olmadığını, belirli bir program kullanarak durdurmak gerekebilir.



YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANAA
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2012       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam ben defne ece bu konu hakkında düşüncelerimi söyleeyeyim:

Kernel32.dll dosyasını Windows 95,98 ve Me kullanılan 32-bit dinamik bağlantı kitaplığı dosyasıdır. Kernel32.dll dosyası bellek yönetimi, giriş / çıkış işlemleri ve kesmeleri ele alır. Başka programların almazlarsa, böylece Windows'u başlattığınızda, Kernel32.dll korunan bir bellek alanına yüklenir.Not: Herhangi bir zararlı şey adlandırılmış olabilir - çalışan işlem dosyaları diskinizde nerede böylece kontrol etmelisiniz. . Bir "non-Microsoft" exe dosyasını C bulunur: \ Windows veya C: \ Windows \ System32 klasörüne, sonra virüs, spyware, trojan veya solucan enfeksiyon açısından yüksek risk var!
hevek08 - avatarı
hevek08
Ziyaretçi
16 Ağustos 2013       Mesaj #17
hevek08 - avatarı
Ziyaretçi
Kernel32.dll Çok basit çözümü var skype C değilde D yükleyin saygılarMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2014       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende Skypede çıkıyordu format atmaya hiç gerek yok sadece Download your missing .dll files - DLL-files.com a girip KERNEL32.dll dosyasını indirin ve C:WINDOWS:system32 ye atın sorun çözülmüştür...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2014       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KaNKaWaReZ adlı kullanıcıdan alıntı

Aşağıdaki Mesajı İnceleyin

ben dosyayı indiriyorum system32 nin içine atıyorum sonra bir program bu dosyayı kullanıyor diyip atmıyo lütfen yardım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2014       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abi olmuyo nolur yardım edinya kaç aydır oynuyamıyorum hangi programı indirmem gerekiyor ya
NOLUR YARDIM

Benzer Konular

20 Ocak 2011 / byseus Soru-Cevap
19 Nisan 2014 / Misafir Soru-Cevap