Arama

Meslek lisesi mi yoksa düz lise mi seçmeliyim?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Ağustos 2018 Gösterim: 9.095 Cevap: 8
bozkurtlu - avatarı
bozkurtlu
Ziyaretçi
13 Aralık 2009       Mesaj #1
bozkurtlu - avatarı
Ziyaretçi
yardımcı olun ben kız meslek lisesi 9.sınıf öqrencisiyim. 10.sınıfta bölüm sececem teknik liseye qeçis hakkım war sayısalım cok qüzel sözelim berbat teknik liseyimi seceyim yoksa düz liseyemi qeçiş yapayım yardımcı olun.
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
eğer dersleriniz de başarılıysanız düz lise seçmek daha iyi olur meslek seçme için bölüm fazla iyi bir eğitim olacak ve üniversite kültürü göreceksiniz,derslerde başarılı değilseniz meslek lisesi seçin çıkınca elinize işinizi alırsınız ön lisans programlarından gideceğiniz iki yıllık bölümleri iyi seçmelisiniz mesela,biyomedikal.fizyoterapi,radyoloji,anestezi iyi gibi.maaşları da yüksek.
Sponsorlu Baglantilar
Son düzenleyen Safi; 13 Ağustos 2018 14:53
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
13 Haziran 2011       Mesaj #2
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Bn aslında ticaret meslek lisesine gitmeyi düşünüyorum ama türkçe öğretmeni olmayı planlıyorm. Ticaret meslek lisesine gidersem eğer, türkçe öğretmeni olamam. Düz liseyimi tercih etmeliyim? Bir zahmet yardımcı olurmusunuz.?

Düz liseyi tercih etmelisiniz.. Eğer öğretmen olmak istiyorsanız ama bunun ucunda kazanamayıpta öğretmen olamamakta var Msn Disappointed
Sponsorlu Bağlantılar
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
13 Haziran 2011       Mesaj #3
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

SİZCE MESLEKMİ TİCARETMİ Msn Grin

Ticaret Meslek Msn GrinMsn Grin
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
13 Haziran 2011       Mesaj #4
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dReyc0 adlı kullanıcıdan alıntı

ben düz liseden meslek lisesine tercih yazdım. 3 lise yazdım. bursada necatibey kız meslek lisesi , tophane enfüstri meslek ve teknik lisesi , yıldırım ticaret lisesi (bursada) hangi bölümü secmemi önerirsiniz ??

Kız meslek lisesinde Çocuk Gelişimini veye Ticaret Meslek lisesinde Muhasebeyi ve ya Bilişim Teknolojilerini, Endüstri ve Teknik Lisesinde de Elektrik bölümünü seçebilirsin..
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
13 Haziran 2011       Mesaj #5
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bozkurtlu adlı kullanıcıdan alıntı

yardımcı olun ben kız meslek lisesi 9.sınıf öqrencisiyim. 10.sınıfta bölüm sececem teknik liseye qeçis hakkım war sayısalım cok qüzel sözelim berbat teknik liseyimi seceyim yoksa düz liseyemi qeçiş yapayım yardımcı olun lütfennnnn

Aynı okulda kal ve Çocuk Gelişimini seç ..D
incixx - avatarı
incixx
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012       Mesaj #6
incixx - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
bozkurtlu adlı kullanıcıdan alıntı

yardımcı olun ben kız meslek lisesi 9.sınıf öqrencisiyim. 10.sınıfta bölüm sececem teknik liseye qeçis hakkım war sayısalım cok qüzel sözelim berbat teknik liseyimi seceyim yoksa düz liseyemi qeçiş yapayım yardımcı olun lütfennnnn

ben teknik bilgisayardayım,dersler diğer balümlere göre biraz ağır kaldırabilirim diyorsan geç teknik liseye
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2012       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben endüstri meslek lisesinde okuyorum elektrik elektronik ama alan dışı seçecem çünkü kendi alanımda ilgili bölümlerin puanları çok yüksek sosyoloji gibi bölümler seçmek istiyrum çünkü daha rahat bu yüzden geçiş yapmak istiyorum düz liseye geçmeye çalışacam çünkü meslek lisesinde hiçbirşey yok koca bir hiç yaa işçisin yada dükkan açacaksın bunlar anlatılan derslere bakın lütfen nasıl ve nereye dükkan açbilirsin bunu öğretiyorlar bize ders lazım dükkan değil bunu göz önünde bulundurun lütfen saygılarımla...sizce bu doğru değilmi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2012       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
eğer dersleriniz de başarılıysanız düz lise seçmek daha iyi olur meslek seçme için bölüm fazla iyi bir eğitim olacak ve üniversite kültürü göreceksiniz,derslerde başarılı değilseniz meslek lisesi seçin çıkınca elinize işinizi alırsınız ön lisans programlarından gideceğiniz iki yıllık bölümleri iyi seçmelisiniz mesela,biyomedikal.fizyoterapi,radyoloji,anestezi iyi gibi.maaşları da yüksek.
amedli - avatarı
amedli
Ziyaretçi
28 Haziran 2014       Mesaj #9
amedli - avatarı
Ziyaretçi
1 keçi ören lisesi
, 2anıl tepe lisesi,
4 Kocatepe Mimar Kemal Lisesi
5 Mustafa Kemal

bu liseleri tavsiye edrim sana özelikle ( keçi ören lisesi) ni tavsiye edrim sana yine sen bi düşün ben şu anda d.bkırda bilgisayar öğretmeniyim küçüklükten beri bilgisayarı benim kadar anlayan yoktur ben hem bilgisayar tamirninde iyim hemde öğretmenliğinde şimdi kıbrıs tan bile bana bilgisayarlarını tamir etmeme yolayan insanlar bile var Msn Grin