Ziyaretçi
Miusa kimdir, hayatı hakkında bilgi verir misiniz?
Miusa'nın Hayatı ve Hoşlandıkları

HAYATI
Sponsorlu Baglantilar

HAYATI
Merhaba! Ben Miusa ve 30 Mayıs'da doğdum. Peri işaretim Cüce!
Melody'den geliyorum, müziğin gerçek bir Kraliçe olduğu şahane bir gezegen! Müzik tutkusunu ailemden almışım; annem Matlin, harika bir şarkıcı ve babam Ho-Boe, sıra dışı bir davulcu!
Bugünlerde dersler yüzünden çok meşgulüm (Peri Kraliçesi oldum!), ama bu beni her hafta yeni bir enstrüman çalmayı öğrenmekten alıkoymuyor!
Benim kör noktam? Riven, biraz karmaşık bir çocuk, ama benim kalbimin daha hızlı atmasına sebep oluyor!
Pixie'm, garip gelebilir ama Tune, İyi Haller mini perisi! Neden garip? Ah, demek beni tanımıyorsun henüz!
HOŞLANDIKLARIMelody'den geliyorum, müziğin gerçek bir Kraliçe olduğu şahane bir gezegen! Müzik tutkusunu ailemden almışım; annem Matlin, harika bir şarkıcı ve babam Ho-Boe, sıra dışı bir davulcu!
Bugünlerde dersler yüzünden çok meşgulüm (Peri Kraliçesi oldum!), ama bu beni her hafta yeni bir enstrüman çalmayı öğrenmekten alıkoymuyor!
Benim kör noktam? Riven, biraz karmaşık bir çocuk, ama benim kalbimin daha hızlı atmasına sebep oluyor!
Pixie'm, garip gelebilir ama Tune, İyi Haller mini perisi! Neden garip? Ah, demek beni tanımıyorsun henüz!
- En sevdiği yemek : Baharatlı yemekler
- En sevdiği renk : Sarı
- Hobisi : Çalmak ve söylemek
- En sevdiği evcil hayvan : Japon Balığı
- İdeal erkek arkadaş : Riven (İyi bir ruh halinde olduğunda)
- En iyi arkadaşlar : Tecna ve Riven (İyi bir ruh olduğunda)
- En sevdiği filmler : Komedi ve Video Klipleri
- Yapmayı sevdiği : Yeni enstürimanlar çalmayı öğrenmek
- Yapmayı sevmediği : Riven ile tartışmak
- En sevdiği müzik türü : Hip-Hop, R&B, Jaz, Rock ve Klasik Müzik
- En sevdiği ayakkabılar : Spor ayakkabılar
- En sevdiği konu : Müzikal Yaratıcılık
- En sevdiği sihir : Sonik Dalga (Sonic Wave)