Arama

Sen Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 97

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 128.973 Cevap: 1.112
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
21 Eylül 2007       Mesaj #961
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
ben öle kalbimin derinliklerinde yaşatırdım!!!
birgün gelipte birileri onu benden çalmaya çalişmasın die!!!
Sponsorlu Bağlantılar

sen birini kırdıktan sora;
hmn özür mü dilerdin yohksa sakinleşmesini mi beklerdin_?_?

BlueEngel - avatarı
BlueEngel
Ziyaretçi
21 Eylül 2007       Mesaj #962
BlueEngel - avatarı
Ziyaretçi
önce sakinlesmesini beklerim ki sonra rahat rahat konusayim gönlünü alayim

Sponsorlu Bağlantılar
sen birine kavusamadigini düsünseydin müralin bozulsaydi nasil geri iyi yaparsin ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2007       Mesaj #963
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben iyi yapamzdım her halde ılk zamnlar kım naparsa yapsın moralın düzelmez zaten..zamanla olacak seydır...

birinin sana cok ihtiyacı oldugunu biliyosun..yardım edermıydın.yoksa çeker gidermıydın??
thedoctor_611 - avatarı
thedoctor_611
Ziyaretçi
31 Ekim 2007       Mesaj #964
thedoctor_611 - avatarı
Ziyaretçi
tabıkı yardım ederdim ama dogruyu söylemek gerekırse yardıma ihtiyacı olanın kım olduguda onemli

senın yanıda bı kıza sarksalar ne yapardın ? ( ben ne mı yaptın önce uyardım baktım artıs bırı ark. tranwyadan ındırdık ve sonrası malum Msn Grin ) yarın bızım kızımızda olack bunun önüne şimdden gecemezsek way halımıze
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #965
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
benim yanımdaki kızlara kimse laf etmez bu bir.ikincisi ettiler diyelim hadi.kankim esra mutlaka yanımda olur ki o sarkanların üstüne bi uctu mu yerlerinden kalkmaz ederMsn Grin en son ihtimal ise alırım askımı yanıma o laf atanlarla insan gibi konusurum.kavga etmem .siddet yanlısı olmam..

ing. sınavından 100 alman gerekse ve sınıftaki ark. da rakip olarak cok güclü olsa ne yapardın da 100ü onlara kaptırmazdın???Msn Grin
TheZodiac - avatarı
TheZodiac
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #966
TheZodiac - avatarı
Ziyaretçi
ßi$i Yapmama Gerek yOk Her Sınavda Ingden 100 AlıOrm zaten Msn Happy (Ingden 100 AlıOrm da dier dersLer ßerßat ßi ingiLizcem iyidir Msn Grin)

Alttaki Gece Gece Canın cOk feci cips Cekti saat 3 Illaki Alman Lazım Ne Yapardın.? Msn Grin
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #967
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Rofl gider alırım.canımdan kıymetlimi yaneMsn Wink
sen napardın bu duruma komsu? (gece gece kafam pek basmıo komsucum soru üretmeye yaf.sende cevaplayıver bi zahmetMsn Grin)
TheZodiac - avatarı
TheZodiac
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #968
TheZodiac - avatarı
Ziyaretçi
Valla ßakarım acık dükkan yOksa ßiLe eLinde cips gördüüm iLk ki$iden caLardım heraLde Msn GrinMsn Grin

Kom$u ßirisi GeLmi$ senin arkandan kOnu$uO diO Hakkında öLedir ßöLedir i$te $imdi sen oLsan naparsın.?
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #969
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
amannn komsu dert ettigin seye bak.milletin agzı torba diilki büzesin.isteyen istedigini desin valla cok da tınnMsn Grin
komsu ferrarin olsa ne yapardın??
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007       Mesaj #970
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
ferrarisi olan ne yapar senceNaughty anladın sen onu...
komşu sana gereğinden fazla saygı gösterseler we yakın olmak yerine sewiyeli olsalar ne yapardın?