Arama

Sen Olsan Ne Yapardın? - Sayfa 102

Güncelleme: 6 Mart 2025 Gösterim: 128.931 Cevap: 1.112
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
24 Aralık 2007       Mesaj #1011
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
gittiği an bitmiştirMsn Tongue

Sponsorlu Bağlantılar
komşum yaa hastasın evde mi kalırsın okula mı gidersin???
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007       Mesaj #1012
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
evde kalırdım tabiki Msn Tongue
komşu birine aşıksın günün birinde 4-5 yıldır görmediğin eski sevdiğini(yada aşkını) tekrardan buluyosun... ve ikinci bi şans veriyo eski sevdiğin sana ama şimdiki çıktığınıda bırakmak istemiyosun ne yaparsın... Mooooh işler karıştı Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar

sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007       Mesaj #1013
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
1-) Aradan 4 - 5 yıl geçmiş, gerçekten onu sevseydin bu kadar yıl neden bekledin ? Msn Sarcastic
2-) Şayet o seni sevseydi ne yapar ne eder seni mutlaka arar sorardı öyle değil mi ? Msn Thinking
3-) Bence sen şimdiki aşkına dön ve onu gerçekten seviyorsan ne eski ne de yenisiyle aldatma... derim ben................Msn Wink

Komşum ben sence Güzin Abla mı oldum dersin Msn Grin
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #1014
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
yoo ooyun gereği yazıyorsun

bir insan aynı hatayı 2. kez yaparsa affedermisin ?
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #1015
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
o insanın kim olduguna baglı komsum.her insan hata yapar ama bunu sürekli hale getirmedigi sürece iyidir.aslında herkese 2. sans verilir desem yalan olur komsum mesela hic sevmedigin ve hayatından cıkarmak istedigin biri vardır ve onu atmak icin bahane arıyosundur .bi kez hata yaptımı ben ikinci bi şans vermem sahsen ama birisi daha vardır ve sana defalarca hata yapmıstır ama sen ona ne gecmişinde laf kondurmussundur ne simdi nede gelecekte konduracaksındır.işte o degil 2 hata binlerce hata yapsa bile yine affederdimTender
komsu yarın sınavın var ama kitabın arkadasta kaldı ne yapıpda nası hazırlanırdın sen olsan?
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #1016
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
sınıftaki kitapların birisini yürütürdümNo Angel

peki komşum felsefe yasılısından düşük bir not aldın hoca 3. yasılı yapacak nasıl çalışırsın o yasılıya???
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #1017
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
valla bende öle yaptım komsumMsn Grin
bol bol test cözerdim komsuTender
komsu tel.nun sarjı cok cabuk bitio ne yapardınMsn Sad?
karakiz_38 - avatarı
karakiz_38
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #1018
karakiz_38 - avatarı
Ziyaretçi
fırlatır atardım telefonuMsn Tongue

komşu bil. dan kalkıp ders çalışamıyorsun ama ders çalışmayı çok istiyorsun buna nasıl bir çözüm bulursun???
alizarin - avatarı
alizarin
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #1019
alizarin - avatarı
Ziyaretçi
Önce bilg. sahibi inek bir öğrenci arkadaş bulur. Muhtemelen onun önceden bilg. kaydettiği ödev notlarını cd ye kopyalanmış olarak alır bilg. da ders çalışırdım ara ara tabi..(bünyeyi fazla zorlamamak gerek.)

Komşum arabesk bir soru sorayım. Birden bire anne ve babanın öz annen baban olmadığını öğrensen ne yapardın?
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007       Mesaj #1020
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
sanar adlı kullanıcıdan alıntı

1-) Aradan 4 - 5 yıl geçmiş, gerçekten onu sevseydin bu kadar yıl neden bekledin ? Msn Sarcastic
2-) Şayet o seni sevseydi ne yapar ne eder seni mutlaka arar sorardı öyle değil mi ? Msn Thinking
3-) Bence sen şimdiki aşkına dön ve onu gerçekten seviyorsan ne eski ne de yenisiyle aldatma... derim ben................Msn Wink

Smiley9 çok saol Rose
neyse araya girdim dewam Msn Tongue