Arama

Uzun Saç Modelleri

Güncelleme: 4 Temmuz 2016 Gösterim: 17.919 Cevap: 16
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
9 Ekim 2011       Mesaj #1
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi

Uzun ve Katlı Saç Modelleri


2011'de bir çok uzun ve katlı saç stili vardır; ve hepsi de çok yönlü modellerdir.
Sponsorlu Bağlantılar
Bu kesimler yarım toplamayla ya da casual modellerle kullanılabilir ve istediğiniz görünüşe göre kolayca değişebilirler.
Katları geniş bir maşayla kıvırarak flörtöz bir stil elde edebilirsiniz, ya da casual bir görünüm için şekillendirici bir ürün kullanın. Bir düzleştiriciyle saçınızı parlak gösterebilir, ya da buklelerle saçınıza hacim vererek seksi bir saç elde edebilirsiniz.

Katlı uzun saç stillerinin bazı popüler modelleri şunlardır:

  • Uzun, yüzü çerçeveleyen katlar
  • Uzun,
  • Uzun katlar ve küt perçemler
  • Uzun katlar ve yana taranmış perçemler
  • Kıvırcık uzun katlar
  • Uzun katlı küt saçlar
Hepimiz uzun, katlı modeller isteriz, çünkü bu şekilde saçımızı şekillendirirken sınırsız seçeneğimiz olur. Bir çok kadın uzun saçın idare etmesi zor olduğunu söyler, ama güzelliğin bir bedeli vardır; buradaki bedel de biraz daha fazla çaba göstermektir.

Bu uzun saç stili yumuşak ve elegan bir görünümü modern bir dokunuşla sağlar. Burada, katlar saça hacim ve hareket vermek amacıyla çene hizasında kesilmiştir. Öndeki uzun katlar dikkati çene ve boyuna çekmektedir. Saçı değiştirmek, ya da bir kaç küçük detay katmak bile uzun katlı saçlara heyecan verir.
Son düzenleyen perlina; 4 Temmuz 2016 22:40
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
27 Kasım 2011       Mesaj #2
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Saç kesimi her ne kadar farklı olursa olsun uzun saçlara verilecek şekillerin kişiyi olduğundan daha şirin gösterdiği kabul edilen bir görüştür. İster şık, ister modern dilediğiniz saç modelini uygulayabilirsiniz fakat uyguladığınız saç modelinin size çekicilik kazandırması önem teşkil etmektedir. Günümüzde uzun saçlara sahip kadınlar için sevimli ve kullanılabilirliği daha fazla olan saç modellerinin sayısı artmaktadır. Unutulmamalıdır ki uzun saçlar her zaman zarif ve klasik görünürler.Modeli farklı bir şekil ile değiştirebilmesidir.
Kuaförlerin bunu sıkça yaptığına tanık olabilirsiniz. Bu nedenle uzun saçlara sahipseniz ve hep aynı modelleri kullanmaktan şikâyetçiyseniz sizin için çok geniş ve kapsamlı saç modellerinin olduğunu söyleyebiliriz.
Sponsorlu Bağlantılar


Uzun saçlar için bakım önerileri


Uzun saçların bakımı bilindiği üzere normal uzunluktaki saçlara oranla daha zordur. Saçlar uzadıkça bakımı da uzun süren işlemlerden geçtikten sonra mümkün olabilmektedir. Bu nedenle birçok kadın sadece saçlarına uyguladıkları bakımdan sıkıldıkları için saçlarını kestirme kararı almaktadırlar.

Peki, uzun saçlarımız için nasıl bir bakım uygulamalıyız?


Gelin bu sorunun yanıtını birlikte arayalım;
Saçlarınızın bakımının zorlaşmasından şikâyetçiyseniz bazı önerileri dikkatli dinlemeniz gerekmektedir. Örneğin, örgü ya da atkuyruğu yaptığınız saçlarınızla uyumamaya özen göstermelisiniz. Saçlarınızın gergin oluşu saç tellerinde kırılmalara yol açmaktadır yani saç kaybını tetiklemektedir. Saçlarınızı uzatmayı düşünüyorsanız 2 ya da 3 ayda bir saçlarınızdaki kırıkları aldırmalısınız.
Son düzenleyen perlina; 4 Temmuz 2016 22:37
neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
28 Kasım 2011       Mesaj #3
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Uzun saçlı kadınların büyük sorunlarından bir tanesi de saçlarına şekil verirken oldukça kararsız kalmalarıdır. Uzun saçlara sahip olmak saçların bakımı açısından titizlik gerektiren bir konudur. Bir iş toplantısı için acele evden çıkmanız gerektiğinde saçlarınıza nasıl şekil vereceğinizi düşünerek zaman kaybedebilirsiniz.

Size 5 dakika içerisinde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bazı pratik saç modellerinden bahsedeceğiz. Gündelik kullanımlarda ya da acil ihtiyacınız olduğunda başvurabileceğiniz modeller ile zor anlar yaşamaktan kurtulabilirsiniz. Bazen kısa zamanda sonuca ulaşmak sizi büyük streslerden kurtarabilir.

Kadınlar için uzun saçlara şekil verme önerileri


Dağınık topuz
Uzun saçlara sahip kadınların dağınık topuz modelini kolaylıkla uygulayabileceklerini söyleyebiliriz. Birçok kadın en acil anlarında ufak birkaç toka yardımıyla saçlarına dağınık topuz görünüme verebilir. Rahat ve modern bir görünüm sergilemek için saçlarınızı dağınık bir topuz modeli şekillendirebilirsiniz. Dağınık topuz için saçlarınızı bir arada toplayarak yukarı doğru bükün ardından ufak tel toka yardımı ile uçları dağınık kalacak biçimde sabitleyin. Bu pratik ipucu ile dağınık topuz modeli uygulamanız sadece birkaç dakikanızı alacak.


Çekici dalgalar


Saçlarınızın uzunluğuna bakarak nasıl bir şekil vermeniz gerektiğini uzun süre düşündüğünüzü tahmin edebiliyoruz. Güzel bir akşam yemeği daveti aldınız elbisenizi giydiniz, ayakkabılarınızı hazırladınız. Ancak her şey tamam gibi görünse dahi bir şeylerin eksik olduğunu fark ediyor olabilirsiniz. Elbisenizin, makyajınızın ve şık ayakkabılarınızın üzerinizde harika göründüğünü hayal edebiliyoruz.
Fakat bu muhteşemliği tamamlamak için çekici ve modern bir saç modeline ihtiyacınız var. Çok kısa zaman içerisinde kendi imkânlarınız doğrultusunda saçlarınızı dalgalandırabilirsiniz. Saçlarınızı yıkadıktan sonra kurulamak için bir havlu kullanın ve ardından şekillendirici bir kremi saçınıza ellerinizle uygulayın. Saçlarınızı kuruması için kısa bir süre bekletin ve saçlarınızın dalgalı haline aynada bakın.

Saç örgüsü


Saçlarınızı yıkamak için bazı anlarda vakit bulamayabilirsiniz. Acil bir işiniz çıkabilir ve hızlı bir şekilde hazırlanarak dışarı çıkmak zorunda olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda saçlarınıza basit şekiller vermek için arayışta bulunabilirsiniz. Hafif yağlı bir saç için en ideal saç modeli elbette kolayca uygulanabilen saç örgüsüdür.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 4 Temmuz 2016 22:33
modamoda - avatarı
modamoda
Ziyaretçi
18 Haziran 2012       Mesaj #4
modamoda - avatarı
Ziyaretçi
Birbirinden güzel düz saç kesim modelleri bakalım siz hangisini beğeneceksiniz...??

dC3BCz saC3A7 modelleri kesimi

2012 dC3BCz saC3A7 modelleri

2012 dC3BCz saC3A7 modelleri 2012

2012 dC3BCz saC3A7 modelleri sarC4B1 renk

2012 C3BCnlC3BClerin dC3BCz saC3A7 modelleri

dC3BCz saC3A7 kesim modelleri


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Efulim; 18 Haziran 2012 18:45 Sebep: Sayfa Düzeni
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
6 Ekim 2013       Mesaj #5
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Valua Vitaly7 296x300
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
d_n_z - avatarı
d_n_z
VIP VIP Üye
11 Ağustos 2014       Mesaj #6
d_n_z - avatarı
VIP VIP Üye
uzun saC3A7ta tost modeli
iLKiMimmmMsn Angel
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015       Mesaj #7
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
dakota johson
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015       Mesaj #8
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
alessandro
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015       Mesaj #9
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
beyonce
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015       Mesaj #10
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
blek l

Benzer Konular

6 Ekim 2014 / GÜLGECELER Moda
21 Kasım 2012 / _Yağmur_ Moda