Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 100

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.626 Cevap: 1.351
Bluesorrow - avatarı
Bluesorrow
Ziyaretçi
13 Ocak 2008       Mesaj #991
Bluesorrow - avatarı
Ziyaretçi
dede baston silah üçlemi..
85 yasinda bir adam dogum hanenin kapisinda beklemektedir.
Dogum haneden çikan doktor söyle bir bakindiktan sonra yasli adama sorar:
Sponsorlu Bağlantılar
-"içerde dogum yapan bayan yakininiz mi?"
+"Evet, esim."
-"Ama bayan 25 yaslarinda..."
+"Tamam iste, esim o. Niye sasirdiniz, baba olamaz miyim yani?"
-"Yoo, aklima benim dedem geldi de."
+"Nesi varmis dedenizin?"
-"Kendisi av meraklisi idi. Sürekli ava çikardi. Ancak yaslaninca zorlanmaya basladi. Bir gün ava çikacakken kendisini uyardik, aman yapma dedecim, sen yaslandin, ava gidemezsin diye. Kendisi israr etti
ve hazirlandi. E, tabi yaslilik, çikarken tüfek yerine baston aldi eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayagi yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yasli. Bastonu omzuna koydu,dogrulttu ve geyige bastonla ates etti. Geyik o anda vurulup yere düstü..."
Yasli adam:
+"Olur mu, baskasi vurmustur onu."
Doktor:
-"Ben de onu demeye çalisiyorum iste."...

Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
13 Ocak 2008       Mesaj #992
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Fıkralar/Komik Olaylar Üç Bira

Sponsorlu Bağlantılar
Bir İrlandalı, İrlanda da bara gitmiş üç bira istemiş. Barmen biraları vermiş. İrlandalı sırayla her birinden birer yudum içmiş ve bu şekilde biraları bitirmiş.

Barmen dayanamamış sormuş; "Kardeşim niye üç birayı bir anda istiyorsun, bir tane söyle bitir diğerlerini sonra iste"

İrlandalı: "Biz üç kardeşiz, ben İrlanda da, diğerimiz İngiltere diğerimiz Amerika da, aramızda kararlaştırdık her bara gittiğimizde üç bira istiyoruz ve hepimiz için bir yudum içiyoruz, berabermişiz gibi oluyor" demiş.

Bu barmenin çok hoşuna gitmiş ve böyle bir kaç ay geçmiş. Bir gün İrlandalı bara girdiğinde barmen tam üç bira verecekken İrlandalı ikide durmasını söylemiş.

Barmen donmuş kalmış, İrlandalı bir köşeye gitmiş sessizce biralarını içmiş tam çıkacak barmen bunu durdurmuş: "Kaybın için çok üzgünüm demiş"

İrlandalı:"niye?" demis.

Barmen:"Bugün sadece iki bira istedin kardeşlerinden birini kaybettin herhalde"

İrlandalı "Ha yok canım nerden çıkarıyorsun ben sadece alkolü bıraktım"

yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
13 Ocak 2008       Mesaj #993
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Temel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş, Temel hala yazı tura atıyor. Öğretmen gelip başına dikilmiş:
- Temel hepsini yazı tura atıyorsun, hala bitiremedin mi?
Temel:
- Hocam bir saat önce bitirdim ama cevaplarımı kontrol ediyorum!
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
14 Ocak 2008       Mesaj #994
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar. itfaiye hemen olay mahalline gelmiş, gerekli cihazları cıkarmışlar.Catıdan atlayanları tutmak icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, çatıya doğru seslenmişler; "Atla. Bu tek sanşımız". Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış. Tam çarşafa gelirken, itfaiyeciler birden çarşafı kenara çekmişler. Esmer kız domates salçası gibi yere yapışmış. Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler; "Hadi atla. Yoksa kurtulamayacaksın." Kızıl saçlı aşağıya bağırmış; "Atlamam. Biraz once yaptığınız gibi çarşafı çekersiniz siz". İtfaiyeciler; "Hayır, çekmeyiz. Biz sadece esmerler icin bunu yaparız". Boyle söylenince, kızıl saçlı da kendisini çatıdan aşagıya bırakmış. Itfaiyeciler esmer kızda oldugu gibi yine aniden çarşafı kenara çekince, kızıl saclı da elmalı kek gibi yere serilmiş. Çatıda sadece sarışın kalmış. itfaiyeciler daha once de yaptıkları gibi; "Atla, atla. Yoksa yanarak oleceksin". Sarışın; "Kesinlikle atlamam. İki arkadaşım atladığında çarşafı çektiniz. Ben atlarken de çekersiniz". itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz. Söz veriyoruz". Sarışın kız; "Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum. şimdi çarşafı yere bırakın ve etrafından çekilin...
mechul_adam - avatarı
mechul_adam
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #995
mechul_adam - avatarı
Ziyaretçi
Kara' cilarin komutani bir asker cagirmis. Asker
- "Emret komutanim" diyerek yanina gitmis. Komutani yere yatmasini istemis. Daha sonra da bir tanka askerin uzerinden gecmesi icin emir vermis asker kilini bile kipirdatmadan yattigi yerde beklemis ve malumunuz ezilmis. Komutan digerlerine donerek
-"Iste cesaret" demis. Hava' cilarin komutani bir asker cagirmis. Asker yine
- "Emret komutanim "diyerek komutaninin yanina gitmis. Komutani helikoptere binmesini emretmis. Asker helikoptere binmis ve havalanmis daha sonra komutani askere asagiya parasutsuz atlamasini emretmis asker de emre itaat etmis ve atlamis. Yerecakilmis ve can vermis. Komutan da digeri gibi donerek
- "Iste cesaret " demis. Sira gelmis denizci komutana. Denizci komutan askerini cagirmis. Asker caki gibi hazirola gecmis ve
-"Emret komutanim" demis. Komutan
-Derhal denize atla ve 10 dakika yuzeye cikma demis. Asker
-"Hadi lan" demis.. Komutan diger komutanlara donerek
- "Iste asil cesaret bu " demis.
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #996
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Atlas Okyanusu'nda giden geminin kaptanı gemideki herkesi güverteye çağırmış. Yolcular toplanınca
Size bir iyi bir kötü haberim var.Önce hangisini söyleyeyim?
Elbette iyi olanını...
-13 dalda oscar kazanacağız.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #997
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
- Adam, kısa bir süre önce ayrıldığı evine telefon acar,
- bahçıvana sorar:
- Nasıl her şey yolunda mı?
- Yolunda. Yalnız, küreğin sapı kırıldı onu tamir etmeye çalışıyorum.
- Neden kırıldı ?
- Köpeğinize mezar kazarken, zorlamışım, bu yüzden kırıldı.
- Ne ! Köpeğim öldü mü?
- Havuza düştü öldü.
- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; nasıl havuzda ölür?
- Ama havuzun suyu boşalmıştı, betona çakıldı; bu yüzden hayatını kaybetti.
- Daha havuzu yeni doldurtmuştum. Neden boşalttınız?
- Biz değil itfaiyeciler boşalttı. Çünkü evdeki yangını söndürmek için ilâve
suya ihtiyaç duydular.
- Evde yangın mı çıktı?
- Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla çok sayıda insan geldi. Bir
sigara izmaritinden kâğıtlar, ardından da perde tutuşmuş.
O kalabalıkta farkına varamadık.
- Annem nasıl öldü ? Sapasağlamdı.
- Haklısınız. Biz de şaşırdık ama, sizin yatak odanıza bir şey bakmaya
girmiş. Yatakta karınızla en yakın arkadaşınızı görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu? Bunaldım.
- Olmaz olur mu? Var.
Gecen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya.. İste onun neticesi pozitif çıktı
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #998
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Teyzesiyim

bir piksel
Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür. Bebeğe bakan doktor: - "Bu çocuk iyi gıda almıyor", der ve kadına dönerek: - "Lütfen soyununuz", diye rica eder. Soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol eden doktor: - "Düşündüğüm gibiymiş hanımefendi" der, "sizin hiç sütünüz yok." Kadın: - "Tabi olmaz doktor bey", der. "Ben çocuğun teyzesiyim..."
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #999
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Karpuz Düşmüş
Temel bir elini beline koymuş dalgın dalgın yürüyormuş. Birinin dikkatini çekmiş. Temeli seyrediyormuş. Temel belediye otobüsüne binmiş eli hala belinde, inmiş yarım saat yürümüş eli hala belinde. Onu izleyen dayanamamış koşup, önüne geçmiş.
-"Kardeşim sen deli misin?"
Temel:
-"Yooo..."
Adam:
-"Hasta mısın?"
Temel:
-"Yooo..."
Adam:
-"Seni iki saattir izliyorum elin belinde yürüyorsun"
Temel bakmış:
"Vay beee, karpuz düşmüş"
Bluesorrow - avatarı
Bluesorrow
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #1000
Bluesorrow - avatarı
Ziyaretçi
Bir gün Smith ve John adında iki zenci New York sokaklarında dolaşırken bir tabela görürler: "Zenciler beyazlaştırılır. Fiyat 100 dolar." Smith'in 101 doları, John'un ise 99 doları vardır. John, Smith'e: "Sende fazla olan 1 doları bana ver birlikte girelim" der. Smith'se: "Önce ben gireyim. Eğer beyazlaşırsam sen de girersin" der ve içeri girer. Az sonra içerden beyaz bir şekilde çıkar Smith. John: "Smith ne kadar beyazlaşmışsın. Şu 1 doları ver de ben de girip beyazlaşayım." Smith cevap verir: "Defol burdan pis zenci!"