Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 68

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.258 Cevap: 1.351
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
6 Eylül 2006       Mesaj #671
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
YANIYOR

Sponsorlu Bağlantılar
Temel, pencereden kom­ şusu Cemal'e seslenir:

— Ula uşak, ineklerunun
arasunda pipo, nargile içeni
var midur?

* Ula öyle şey olur mi?
* Öyleysa ahirun yanayi!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #672
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çorumlu

Sponsorlu Bağlantılar
Çorumlunun biri ailecek Ankara ya taşınmaya karar vermiş. Ankaraya gelmiş işe girmiş, gel zaman git zaman aradan birazcık zaman geçtikten sonra hanımı demiş;
- herif beni biraz gezdir .
Ankara da meşhur gençlik parkına götürmüş. Lunaparkta gezerken döner zincirli salıncagı görünce;
- herif beni şuna bindir demiş.
Adam;
- get kız donunu görürler diyerek kızmış.
Neyse Lunaparktan çıkarak bir çaybahçesine oturarak çay içmeye başlamışlar. Kadın bir ara kaybolmuş, neyse birazdan gelmiş. - Nerdeydin deyince herif..
- ben ona bindim demiş.
Adam kızarak;
- kız ben sana donunu görürler demedimmi diyerek kızmış.
Tabiki kadın rahat bir şekilde;
- yok herif donumu çıkartmıştım demiş.

Yarpak, torpak, körpi

İki kafadar Bayburt’lu İstanbul’da iş aramaktadırlar. Birileri onlara "şu adamda bol iş var ama Bayburt’lulara kesinlikle iş vermez" der. Kafadarlar adam sende, adam bizim Bayburt’lu olduğumuzu nerden anlayabilir ki, biz bi görüşmeye gidek derler. Mülakat safhasına gelmiştirler. İşveren onlara yaprak diyin der. Bunlar Yarpak derler. Toprak diyin der, torpak derler. Köprü diyin der, körpi derler. Velhasıl adam anlamıştır bizim kafadarların Bayburt’lu olduklarını. Sizi işe almıyorum der. Kafadarlar işe alınmamanın hayal kırıklığı içerisinde birbirleri ile olayın yorumunu yaparlar. Kafadar 1: "ola gardaş, ne oldi da bu bizi işe almadi. nasi oldi da anladi Bayburt’li olduğumuzi? der. Kafadar 2: "valla gardaş, yarpah dedi dedük, torpah dedi dedük, zannımca o körpide pohi yedük" der.

Turist

Erzurumlunun biri birgin arabasıyla istanbula gelmiş.istanbul trafiğinde dur kalk yapa yapa arabanın bi tanesine vurmuş.adam arabadan aşşağı inmiş başlamış bağırmaya. erzurumlu korkusundan hiç birşey yapmıyo.en sonunda dayanamıyor iniyo aşşağa ne fenikirsen ne fenikirsen(niye bağırıyorsun) demiş.adam tüh be sabah sabah turiste rasladık deyip gitmiş.

Son düzenleyen Blue Blood; 7 Eylül 2006 21:46 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #673
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
ZOR GÖREV

Bütün parasını ortaya süren adam, pokerde kaybetti. Kaybedince kalp krizi geçirip oluverdi. Masadakiler, haberi ölenin karısına kimin vereceğini tartıştılar. Gö­rev, içlerinden birinin üzerine kaldı.

O da ölenin karısını buldu, anlatmaya başladı:

* Kocanız pokerde...
Kadın atıldı:
* Bütün parasını ortaya koydu, değil mi?
* Koydu ve...
* Hepsini de kaybetti, öyle mi?
* Kaybetti, hanımefendi.
* Allah canını alsın o herifin!
* Aldı, hanımefendi.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #674
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bilmece

Kayserili, trende yolculuk etmekte... Karşısında oturan zatla tanışır. Dereden tepeden konuşurlarken: - Gel seninle birbirimize bilmece soralım der. Önce ben sorayım; bilirsen ben sana bin lira veririm. Bilemezsen 10 bin liranı alırım. Sonra sen bana sorarsın; bilirsem 10 bin liranı alırım, bilemezsem bin lira veririm. - Tamam der adam; sor bakalım - Söyle öyleyse: Üç ayaklı hayvan nerde yaşar? Öteki yolcu düşünür, bilemez: - Al 10 bin lirayı. Şimdi ben de sana aynı soruyu soruyorum: Üç ayaklı hayvan nerde yaşar? Kayserili, hiç düşünmeden, aldığı 10 bin liranın bin lirasını geri verir: - Al şu bin lirayı. Ben de bilmiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #675
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YERıNDE BEN OLACAKTIM ( Elazığ )

Adamın biri karısını başkasıyla yakaladığı için hem karısını hem de adamı öldürdükten sonra kendiside intihar eder. Derken cenaze kaldırılır ve taziyeler alınmaya başlar.

Taziye evinde herkes üzgündür. Hiç kimsenin ağzını bıçak açmamaktadır. Ama nedense adamın biri her yarım saatte bir densizlik edip:

“Allah daha beterinden sahlasın" demektedir.

Bu tavır milletin zoruna gider. Sonunda adamın yanındakilerden biri dayanamayıp kızar:

“Yav kardeşim, sen manyak mısın? ikide bir Allah beterinden sahlıya deyisin. Ülen bundan daha kötüsü olur mu?” diye çıkışınca

Bizim münasebetsiz:

“Yav baba niye ele deyisin, kocası yarım saat önce gelsedi, ölen adamın yerinde ben olacahdım” der.
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #676
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
KAYSERİLİ

Okuma-yazma bilmediğini önce­ den söyleyenlerden birinin, bilenler tarafına geçtiğini gören kumandan bağırır:

— Sen neden o tarafa geçiyorsun
oğlum?

Acemi er gayet ciddi bir ağızla:

— Kumandanım, der. Okumam
yazmam yok ama Kayseriliyim!...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #677
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ANNEM NıYE AYAKTA? ( Elazığ )

Baba oğluna nasihat vermektedir:

“Oğlum arabada yaşlı birini ya da bir bayanı görürsen hemen yer vereceksin”

Çocuk da tam evet diyecekken masanın üzerindeki babası ve annesine ait fotoğrafı görür. Orada babası oturuyor, annesi ise ayaktadır. Çocuk merak edip sorar:

“Baba sen orada niye oturuyorsun? Hem annem niye ayakta?”

Baba lafı düzeltmeye çalışır ama çocuk ısrarla aynı soruyu yinelemektedir. Baba en sonunda dayanamayıp söyler:

“Bak oğlum, o fotoğrafı annenle evlendiğimiz günün ertesi günü çektirmiştik. O gün ne annende oturacak hal, ne de bende ayakta duracak takat vardı” der.

TheGrudge - avatarı
TheGrudge
Ziyaretçi
10 Eylül 2006       Mesaj #678
TheGrudge - avatarı
Ziyaretçi
Uğursuz Kadın

genelCafer komadadır. Yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar:
"İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın...
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi.
"Şimdi komadayım yine başucumdasın. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın"
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
12 Eylül 2006       Mesaj #679
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
NİÇİN ALKIŞLIYORLAR?

Bir gün Einstein'la, meşhur komedyen Charlie Chaplin otomobille Hollywood'dan geçiyorlardı. Gören herkes onları alkışlıyorlardı.

Charlie, Einstein'a dönerek:

— Bakınız, dedi, ikimizi de alkışlıyorlar.

Sizi anlamadıkları için, beni de anladıkları için alkış­ lıyorlar.

Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
13 Eylül 2006       Mesaj #680
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Eşekle Patron Arasında ki Fark

Zengin olan görgüsüz birisi şöforune sorar:Eşekle şöfor arasında ne fark vardır?
Şöfor bir süre düşündükten sonra mahcup bir şekilde:bilemedim patron... deyince, patron cevap olarak : eşeğe çüş diyince, şöfore ise dur diyince durur demiş.
Bunun üzerine şöfor çok sinirlenmiş, ama karşıdaki patron olduğu için bir şey söyleyememiş.
Belli bir süre sonra şöfor patrona:
Bir soru da ben sorabilimiyim patron? demiş.
Patron da sor bakalım deyince şöfor sorar:
Peki patron, eşekle patron arasında ne fark vardır?
Patron bir süre sonra:
Bulamadım şöfor, sen söyle bakalım deyince fırsatı yakalayan şöfor cevabı yapıştırır:
Vallahi patron bende bulamadım...