Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 79

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.298 Cevap: 1.351
Tiglon - avatarı
Tiglon
Ziyaretçi
15 Mayıs 2007       Mesaj #781
Tiglon - avatarı
Ziyaretçi
merhaba şekerim
Bir golf kulubünün soyunma odasında bir sürü adam giyiniyormuş. Ortada duran bir cep telefonu çalmıs. Yakınındaki bir adam hands-free konuşma düğmesine basmış ve giyinirken konuşmaya başlamış.
Sponsorlu Bağlantılar

Adam: Alo

Kadın: Merhaba şekerim, kulüpte misin?

Adam: Evet.

Kadın: Ay ben burda süpper bir deri ceket gördüm. 1000 dolarcık. Alabilir miyim?

Adam: Oluur, madem çok sevdin, al tabii.

Kadın: Aslında buradan önce de galeriye uğradım. 2008 modelleri gelmiş, tam istediğim renkte bir tane buldum.

Adam: Ne kadar?

Kadın: 60 bin dolarcık.

Adam: O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama...

Kadın:Yaşasınnn! Bir şey daha var. Geçen sene beğendiğimiz ev yine satılık ve 450 bin dolar istiyorlar.

Adam: Tamam, ama 420 bin dolardan fazla verme sakın.

Kadın: Oldu şekerim. Sonra görüşürüz. Seni seviyorum.

Adam: Ben de seni...

Görüşürüz. Adam telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar: Bu telefon kimin, bilen var mı?"

Tiglon - avatarı
Tiglon
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #782
Tiglon - avatarı
Ziyaretçi
ONYUZU
Başkan Bush'un yeni talimatı:
Sponsorlu Bağlantılar

-Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi....."
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #783
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Bu yazıyı okumadan lütfen msn listenize eklemeyiniz bendekiler bana yetiyor...
listemde o kadar çok kişi var ki, zaman zaman yetişemiyorum kaldı ki ben her zaman cevap vermem. bu yüzden alınganlık, küslük, tiriplere girme olaylarını çekemem ... hatta umurumda bile olmaz.
1. 1-Çok konuşanları sevmem.
2. 2-Düşüncesiz konuşanları hiç sevmem.
3. 3-Dert anası değilim.
4. 4-Israrcı olmayınız.
5. 5-Bilgisayardan anlamam, bana soru sormayınız. (deneme yanılma yöntemi herzaman öğretici bir yöntemdir)
6. 6-Makinamdaki müzikler bana ait kimseye vermem. (ısrarcı olmayınız) Bkz. madde 4
7. 7-İnternetteki sorunlar beni bağlamaz. (insan yapımı sonuçta o da göçüyor)
8. 8-Kameram var ama açmam.
9. 9-Mikrofon var onuda açmam.
10. 10-işim var dediğim zaman açıklamasını yapmak zorunda değilim. (kimseye yalan borcum yok. var dediysem vardır)
11. 11- Ekstradan msn ifadeleri kullanıyorsanız mümkünse ifadeleri kapatınız öyle yazınızzzz. ( şifre çözemiyorum)
12. 12-Meşgul durumundayken hiç yazmayınız.
13. 13-Dışardayken cevap veremem. (ısrarcı olmayınız) yine Bkz. Madde 4
14. 14-Kusura bakmayınız.
Beni az çok tanımışsınızdır ...
Olmazsa madde 4ü tekrar gözden geçiriniz...
Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #784
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yassı Tavuk

Karadeniz'i gezen bir adam yolda aniden önüne çıkan tavuğu ezmiş. Hayvanı ezdiği için üzüntü duymuş ve gidip sahibine en azından parasını vermek istemiş. Almış tavuğu ve hemen oradaki köye gitmiş. Elindeki tavukla kahveden içeri girmiş ve :
- Afedersiniz; ben hemen köy dışında bu tavuğu ezdim. Sahibini arıyorum, en azından parasını vereyim diye. Acaba bu tavuğun sahibi kim ? Bunun üzerine hep beraber tavuğa bakan Lazlar :
- Hemşerim sen yanlış geldin. Bizim köyde böyle yassı tavuk bulunmaz.
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #785
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Bir gün Temel le Dursun 2 katli otobüsle yolculuk ediyomus. Temel
cep telefonunu çikartip alt kattaki Dursun u aramis.
- Orada havalar nasil Dursun kardesim?
- Bizim söför uyumus otobüs kendi kendine gidiyo valla Temel cigim...
- O dabirsey mi Dursun? Bizim katta söför bile yok. Otobüs kendi
kendine gidiyo...

Birgün temel bankadan çektiği maaşını bir kağıda sarar ve üzerin temelin parasu purda değildur yazar.Biraz sonra dursun gelir ve parayı görür alır kağıdı yerine koyup üzerine temelin parasunu dursun almamuştur yazar.

NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
22 Mayıs 2007       Mesaj #786
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
AV

İki Türk Fransa'ya geyik avına gitmiş. Av da av yani... Deniz uçağıyla bir krater gölüne inecekler, dağlarda avlanacaklar sonra dönecekler... Şimdi onlara katılalım...
Pilot: Beyler göle indik, size iyi avlar. Bir hafta sonra tekrar bu göle sizi almak üzere iniyorum. Ancak şunu peşin peşin söyleyeyim, adam başı bir geyik taşıma hakkınız var. Deniz uçağı daha fazlasını kaldırmıyor.
Bizimkiler: Tamam, biz zaten seri avı düşünüyor değiliz, asıl kafamız dağılsın diye buradayız.
Pilot: Harika, iyi avlar. Rastgele!
Bir hafta sonra deniz uçağı göle iner... Pilot bir bakar ki... Bizimkilerin yanında, adam başı iki geyik!
Pilot: Bravo da, adam başı tek geyik demiştik. Bu uçak, bu ağırlığı taşımaz.
Bizimkiler: Taşır taşır.
Pilot: Taşımaz.
Bizimkiler: Taşır taşır.
Pilot: Beyler bakın! Burası Avrupa Birliği, her şeyin bir kuralı var. Nizam var intizam var! Dört geyikle binerseniz bu uçak havalanamaz.
Bizimkiler: Havalanır havalanır.
Pilot: Olmaz!
Bizimkiler: Geçen yılki pilot havalandı ama...
Pilot: Havalandı mı? Dört geyikle mi? Buradan mı?
Bizimkiler: Evet tastamam öyle. Geçen yılki pilot, dört geyikle havalandı!
Pilot: Madem o pilot yaptı, ben de yaparım. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyor olacağım ama kanıma girdiniz. Hadi yükleyin geyikleri, binin, bağlayın kemerlerinizi, kalkalım.
Pilot gazı verir... Deniz uçağı göl üzerinde süratlenir... Süratlenir... Kızaklar sudan kesilir ama uçak bir türlü ağırlığı kaldırıp yükselemez.... Ve sonuçta burun üstü ormanın içine çakılır, bin parçaya ayrılır. Şans eseri kimsenin burnu kanamadan herkes kurtulur. Ormanda, yarı baygın, paramparça olmuş uçağın yanında, bizim avcılardan biri kendine gelir, kafayı kaldırır... Arkadaşı da gözlerini açmıştır...
Gözlerini açan sorar:
- Len Ahmet, neredeyiz biz?
Bizimki şöyle bir etrafa bakar...
- Hemen hemen.... Geçen yıl düştüğümüz yerin 200 metre kadar gerisinde!
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
1 Haziran 2007       Mesaj #787
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayar Nasıl Bozulur ?

Bilgisayarınızı, direkt güneş ışığı alabilecek bir yerde kullanın. Yakınlarda kalorifer veya benzeri bir ısıtma cihazı da bulunursa iyi olur. Ortamın nemli olması, olaya ayrı bir anlam katacaktır. )
Bilgisayarınız kilitlendiği zaman, ''reset'' tuşuyla filan uğraşmayın. Power tuşuyla kapatın ve birkaç saniye bile geçmeden hemen açın. )

Elektrikler kesildiğinde, bilgisayarınızı kapatmayın. Elektrik geldiğinde yaşanacak ani voltaj değişiminin, monitörünüzde oluşturacağı görüntü ile sabit diskinizden gelecek garip seslerin senfonik uyumu size ilginç bile gelebilir. )

Bilgisayar masanızı sabitlemeyin. Böylece her tuşa bastığınızda sallanan bilgisayar, size ''interaktif'' bir his verecektir. )

Bilgisayarınızın kasasını, havalandırma delikleri kapanacak şekilde bir duvara yaslayın. Böylece işlemcinizin soğuması için gereken hava dolaşımını ve ısı kaybını önleyebilir, bilgisayarınızla ''sıcak'' ilişkiler kurabilirsiniz. )

Bilgisayar monitörünüzde sabit bir görüntüyü saatlerce tutun. Böylece, monitörünüzün fosfor tabakasında oluşacak zedelenme sonucu, monitorünüz kapalı iken bile o görüntünün siluetini görebilirsiniz. )

Bilgisayarınızın fişini topraksız bir prize takın. Aynı prizden diğer elektronik cihazların da güç sağlaması, bilgisayarınıza giden akımda hoş değişiklikler yapacaktır. )

Küçük kardesinizin veya çocuğunuzun bilgisayarınızın disket sürücüsüne bozuk para ve benzeri şeyleri sokmasına aldırmayın. Bilgisayarınızın içinde birikecek bozuk paralar, ona tasarruf alışkanlığı, bilgisayar tamircinize de para kazandıracaktır. )

Eğer modem kartı, ses kartı ve benzeri kartları çok sık takip çıkartıyorsanız, her seferinde bilgisayarınızın kasasındaki o vidaları açmak büyük dert haline gelebilir. ) Hele bir de yildiz tornavidaniz yoksa, bu iş bir eziyet halini alabilir. Bu kadar uğrasacağınıza, birakın bilgisayarınızın kasası sürekli açık kalsın. Annenize de söyleyin, sehpanın tozunu alırken bilgisayarınızın devrelerine de bir el atsın. )

Tüm bunlari yaptığınız halde, bilgisayarınız hala çalışmakta ısrar ediyorsa, en etkili ve son çare olarak kaldiırıp pencereden atabilirsiniz
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
1 Haziran 2007       Mesaj #788
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Fadimenin kocası Temel çok hastaymış.Doktora gitmişler.Doktor Temel"i muayne etmiş ve fadimeyle özel konuşmak istediğini söylemiş.Temel odadan çıkmış ve konuşma başlamış;

- "Size bir iyi bir bir kötü haberim var"

- "iyi haber iyibir çiçekçi tanıyorum"

- "kötü haber çelenkler biraz pahalı!!!"
Pollyanna - avatarı
Pollyanna
Ziyaretçi
2 Haziran 2007       Mesaj #789
Pollyanna - avatarı
Ziyaretçi
BALE

Temel ilk kez baleye gitmiş. Parmaklarının uçlarında dans eden kızlara bakmış, bakmış VE:

- "Taha uzun poylu kizlaru seçselerdu ya!" demiş...
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
5 Haziran 2007       Mesaj #790
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Temel Londra'da otelin birinin odasında kara kara düşünüyor. 'Ulan' diyor, __Ben aşağıdan içki isterken Laz olduğum anlaşılır mı acaba? Geçiyor aynanın karşısına ve prova yapıyor... __Bana bir fvisku,,,,,yok böyle anlarlar __Bana bir raki......'yok' diyor 'böyle de anlarlar. __Bana bir bira.... Tamam diyor böyle iyi anlamazlar.... Ve aşağıya iniyor, masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor. Barmen bana bir bira. Barmen Temeli biraz süzdükten sonra soruyor: __Birader sen laz mısın? Temel _uuuy nasıl anladın diyor; _burası resepsiyon da bar karşıda......!