Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 77

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.160 Cevap: 1.351
HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
22 Mart 2007       Mesaj #761
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
TURKİSH LAZ VİRUS
Dear Receiver,
You have just received a Turkish Laz virus.
Sponsorlu Bağlantılar
Since we are not so technologically advanced in Trabzon-Turkey,
this is a manual virus. Please delete all the files on your
hard disk yourself and send this mail to everyone you know.
Thank you very much for helping us.
Hacker Temel

TEMEL ATMA TÖRENİ
Adamin biri bir gün Karadeniz Bölgesi'nde gezmeye gider.

Arabasiyla ilerlerken bakar bir uçurumun kenarinda muhtesem bir manzara ve de bir grup yöreli davul zurna kemençe horon tepiyorlar.

Çeker arabasini ve baslar seyretmeye, ama o da ne...

Adamlar bir tur atip geliyorlar uçurumun basina ve halayin basindakini atiyorlar asagiya... Sonra bi tur daha ve yine bi adam asagiya...

Turist dayanamaz yaklasir yanlarina ve sorar:

-Kardesim ne diye atiyosunuz adamlari asagiya?

Içlerinden biri cevap verir:

-Haçan biz burada Temel atma töreni yapayruk.......

TESTERE
Trabzon'da bir grup laz cok agac kesebilmek icin Amerika'dan motorlu testere getirtmeye karar vermisler. Gerekli baglantilar kurulduktan sonra para odenmis ve birkac tane elektrikli testere alinmis. Garanti kagidinda da gunde enaz 500 tane agac kesecegi belirtiliyormus.Herneyse, bizimkiler koyulmuslar ise. Aksam oldugunda en fazla agac kesen Temelmis ve sadece 50 tane agac kesmis. Dogal olarak herkes sasirmis. Bir sonraki gun , Temel zorlayarak sayiyi 100'e cikarmis. Daha sonraki gun aksam Temel yerinden kalkamaz hale gelmis ama sadece 150 tane agac kesebilmis. Artik bizimkiler Amerika'dan bir yetkili cagirmaya karar vermisler. Yetkili gelmis ve birlikte ormana gitmisler. Amerikali motorun ipini cekip calistirmis ve cikan ses uzerine bizimkiler hep bir agizdan:

- Uyy o ne daa ?

Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #762
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Temel akciğer kanseri olmuş.
Doktorlar iki aydan daha fazla yasaman mucize olur demişler
Sponsorlu Bağlantılar
ve ümitsiz olduğu için tedaviye de son vermişler.
Öleceğini anlayan Temel , bütün esiyle dostuyla helalleşmeye karar vermiş.
Fakat bizim Temel gördüğü herkese kendisinin AIDS hastalığına yakalandığını
ve iki ay içinde öleceğini anlatıyor ve haklarını helal etmelerini istiyormuş.
Tabii bunu duyanlar Temel'e helallik veriyorlarmış ama bir yandan da
Elini bile son bir defa sikip, kucaklaşmaktan kaçınıyorlarmış.
Temel'in en iyi arkadaşı Dursun Temel'in bu yaptığını duyunca sormuş:
-Yav Temel, anladık sen Kanser oldun ölecen,
-Ama neden millete AIDS oldum diyon, bak herkesi bir korku sardı demiş.
Temel;
---Yav Tursun, öyle de oleceeezzz böyle de olecez, bari kariyi sağlama alalım dedim.

Son düzenleyen asla_asla_deme; 25 Nisan 2007 14:28
HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
22 Mart 2007       Mesaj #763
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
ARAP
Bir arap ile temel asılacakmış. Son isteklerini sormuşlar.

Arap:

-"Annemi görmek istiyorum"demiş.

Temele sormuşlar Temel de:

-"Bu arap annesini görmesin" demiş.

AYNA-TEMEL

Temel bir gün yolda gidiyormuş ve yolda bir ayna görmüş
almış bakmış aynaya ve söyle demiş
afedersiniz ben bunu sahipsiz zannetmiştim deyip yerine bırakmış

Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...
BlueNighT
Yasaklı
1 Nisan 2007       Mesaj #764
Yasaklı
En Komik On Şaka Msn Happy

“Şakanın, insanları inandıran komik ve ender rastlanan ögelerin kombinasyonu olması gerektiğini” söyleyen Boese’nin listesi şöyle:

İngiliz yayın kuruluşu BBC’nin 1957’deki “Panorama”da, aşırı ılık geçen kış ve spagettilere saldıran böceklerin ortadan kalkması sayesinde, İsviçreli köylülerin ağaçlarından görülmemiş spagetti rekoltesi elde ettiği bildirildi. Bunun üzerine binlerce İngiliz telefona sarılarak, evlerinde nasıl spagetti yetiştirebileceklerini sordu.

Amerikan Sport Illustrated dergisi, 1985’te, beyzbol topuna saatte 270 km hızla vuran ve New York Mets takımına transfer olacak Sidd Finch adlı hayali oyuncunun haberini yazdı. Makalede, oyuncunun bu yeteneğini bir Tibet manastırında idman yaparak elde ettiği yazıldı.

1962’de İsveç’in siyah beyaz yayın yapan tek televizyon kanalına 1 Nisanda çıkan bir teknisyen, yeni ve çok basit bir teknoloji sayesinde izleyicilere renkli televizyon izleyebilecekleri müjdesi verdi. Bu yöntem ekranın önüne bir naylon kadın çorabı germekti ve yüz binlerce kişi bu öneriyi gerçekten denedi.

1996’de Amerikan fast food zinciri Taco Bell’in, Amerikan bağımsızlık tarihinin sembolü olan ve Philadelphia’da bulunan özgürlük çanını satın aldığını ve federal hükümetin çanın adını Taco özgürlük çanı olarak değiştirdiğini açıklaması, halka arasında infial yarattı.

1977’de İngiliz The Guardian gazetesi, Hint Okyanusundaki hayali San Seriffe ada cumhuriyetinin 10. kuruluş yıldönümünü kutlamak için 7 sayfalık ek çıkardı. Ekte cumhuriyeti oluşturan “Yukarı Kasa” ve “Aşağı Kasa” adalarının kültür ve coğrafyası ayrıntılarıyla anlatıldı.

1992’de sol eğilimli NPR (ulusal halk) radyosu, Richard Nixon’ın “Kötü bir şey yapmadım ve bir kez daha kötü bir şey yapmayacağım” sloganıyla başkanlık seçimlerine aday olduğunu açıkladı. Nixon’ın sesini taklit eden kişi çok başarılı bulundu.

1998’de “Bilim ve Akıl için Yeni Meksikalılar”, Alabama eyaletinin, Pi sayısını “İncil’den bir anlam katmak” amacıyla 3,0 olarak değiştirdiğini belirten açıklama yayınlamıştı.

Yine 1998’de fast food zinciri Burger King, USA Today gazetesine verdiği tam sayfa ilanla, ünlü “Whopper” hamburgeri yerine solak 32 milyon Amerikalı için “Solaklar için Whopper” ürününü çıkaracağını açıklamış, ardından yeni hamburger için yüz binlerce başvuru aldığını bildirmişti.

1995’te Discover dergisi, Aprile Pazzo isimli bir biyoloğun Antarktika’da kafası yassı kemiklerden oluşan ve penguenleri yakalamak için buzu büyük bir hızla ısıtan yeni bir tür hayvan türü keşfetiğini açıklamıştı.

1976’da da İngiliz gökbilimci Patrick Moore, 1 Nisan 09.47’de Plüton Jüpiter’in arkasında geçerken sıradışı bir olay meydana geleceğini, gezegenlerin bu dizilişinin Dünya’nın çekim gücünü azaltacağını söylemişti. Tam bu anda sıçrayanların havada uçma hissini duyumsayacaklarını söyleyen Moore’un bu açıklaması binlerce kişi tarafından uygulanmıştı.
NerubiaN - avatarı
NerubiaN
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #765
NerubiaN - avatarı
Ziyaretçi
Askerlik anıları

temel torununa askerlik anılarını anlatıyormuş,
düşman cok kalabalıktı etrafımızı sardılar ve hepimizi esir aldılar
komutanları bize iki seçenek verdi;ya hepinizi burada öldürürüz yada sizi yatırıp güzelce beceririz

torun heycanlı şekilde eee dede daha sonra ne oldu?
temel bi an durdu
hepimizi vurdular....
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #766
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Ahlak ve Mantik hocasi yeni ders yilinda sinifa bir bilmece ile girmis:

"Saridir safran gibi,
Okunur kuran gibi,
Ya bunu bileceksin,
Ya bu gece oleceksin."

En on sirada Ahmet el kaldirip bagirmis..

"Altin!.."

"Aferin oglum" demis hoca.. "Altin tabii. Besi biryerdenin uzerinde Arap harfleri vardir, onu da biliyorsun. Altini bileceksiniz ama kolesi
olmayacaksiniz. Para sizi esir alirsa, iste o zaman olursunuz."

Sonra da Ahmet'e "Otur" demis.. "On!.."

Ertesi derse gene bilmece ile girmis:

"Carsidan aldim bir tane, Eve geldim bin tane.."

Ayse el kaldirip ayaga firlamis bu kez:

"Nar!.."

"Aferin kizim" demis Hoca.. "Nar tabii. Ama adina bakip nari narenciye sanmayin sakin. Bilimsel adi Punica Granatum olan nar, nargiller ailesinden gelir. Narenciye ile arasindaki isim benzerliginden ibarettir."

Sonra Ayse'ye donmus..

"Otur kizim.. On!.."

Ertesi ders icin kapidan iceri girmis ki hoca, sinif karisik. Bagiran,cagiranlar. Siralarin uzerinde kosusanlar falan..
Hocalarini gorunce toparlanir gibi olmuslar.

Hoca sert bir ifade ile bakmis cocuklara ve acmis agzini:

"Nush ile uslanmayani etmeli tekdir Tekdir ile arlanmayanin hakki kotektir."

Temel firlamis en arka siradan, simsek gibi..

"Ceviz!!!..."
VerSchL@GeN - avatarı
VerSchL@GeN
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #767
VerSchL@GeN - avatarı
Ziyaretçi
Fıkra : Fıkralar/Komik Olaylar Sapık sevgili
-İyi günler, Ben sadık. Nasıl yardımcı olabilirim.
-eee şey, benim eski sevgilim sizden abone.
-????
-ya günahı neyse vereyim, şu kızın mail şifresini bana verseniz.
-eeee Efendim bu mümkün değil. Ayrıca kanunlara aykırı.
-Sanırım şimdiki sevgilimle benimle ilgili yazışıyor, okumam lazım.
-Efendim yardımcı olamıyorum. Başka arzunuz??
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #768
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Fıkralar

Köylünün biri, sürekli tarlasına zarar veren ve tarlayı perişan edenin ne olduğu anlamak için, bir plan yapar . Bir kuytu köşeye çekilir ve gece gündüz beklemeye karar verir.

Akşam karanlığı yeni çökmüştürki ! bir hışırtı duyar ve dikkat kesilir. Bir de bakar ki !! Kocaman bir ayı; tarlada ekili olanlardan geri kalanları koparıyor, kokluyor beğenmediklerini atıyor, beğendiklerini karnını doyuruncaya kadar yiyor. Köylü çok şaşırıyor ve emin olmak için, bir akşam daha bekliyor.

Ertesi akşam yine aynı ayı, aynı şekilde geliyor ve ekinleri koparmaya başlıyor. Köylü dayanamıyor, tüfeğini doğrulttuğu gibi ayı orada vurup öldürüyor. Olay duyulur. iş resmi makamlara intikal eder ;

Hakim duruşmada sorar ; " Evladım. Sen av yasağı olduğunu bilmiyormusun. Bu hayvanlar koruma altında . Nasıl bu hayvanı öldürürsün. yasalara göre , 15 yıl hapis cezası ile cezalandırılman ve tutuklanman gerekiyor."

Köylü çok şaşırır ve hakime sorar. Nasıl olur hakim bey bu hayvan benim bütün tarlamı mahvetti. Hatta banada saldırdı. Bende onu öldürdüm.

- Hakim valla evladım. bu kanunu ben yazmadım . Bunu Meclistekilere soracaksın ben sadece uyguluyorum.

- Köylü bir kez daha şaşırır ve Şöyle der :

" bu ayınında Mecliste adamı varsa PES DOĞRUSU "
Son düzenleyen asla_asla_deme; 25 Nisan 2007 14:28
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #769
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Fadime kızını evermiş, düğünden sonra bir hafta geçmiş ses yok
-Ula ha punlarin sesi soluğu cikmiy ? Pen pugun bi dolanacagum demiş ; kadın yeni evlilerin kapısını çalmış... Kızı kapıyı açmış ki ne görsün kadın, kız çırılçıplak:
-Uyyyy ha pu nedur usagum? Ayuptur da! Kızı:
- Aaaa ne kadar geri kafalısın anne, bu aşk elbisesi.. Kadın töbe töbe diye içeri seğirtecek olmuş bakmış damat geliyor:
-Ooo anne hoş geldin? Kadın yüzünü gözünü nereye kaçıracağını bilmiyor, çünkü damat da anadan uryan..
-Pu ne rezulluk diyecek olmuş , Damat hemen:
-Aaaa ne kadar geri kafalısın anne bu aşk elbisesi demiş Çaresiz Fadime bir koşuda almış soluğu evde. Almış Fadime'yi bir düşünce. Acaba demiş, gerçekten ben geri kafalı mıyım. Sonra yatmış aklına. Üstünde başında ne varsa soyunup dökünmüş. Başlamış evde çıplak dolaşmaya. Akşamüstü kapı çalınmış, Fadime bakmış ki camdan Temel, saçını başını düzeltmiş, açmış kapıyı. Fadime yi bu halde gören Temelin gözler yerinden fırlamış:
-Ula nedur, gafayi mi yedun da?
-Hih demis Fadime Temele, ne gadar geri gafalusun, ha bu aşk elbisesidur, Temel:
-A bari utuleseydun oni.......
BLacK_HawK - avatarı
BLacK_HawK
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #770
BLacK_HawK - avatarı
Ziyaretçi
Şehire henüz yeni yerleşmiş bir töyden gelen bir bayan trafiğin yoğun olduğu bir saatte kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmek için yola fırlamış o esnada orda bulunan trafik polisi - hanım hanım nereye gidiyorsun böyle ,diyerek çıkışmış fakat aldığı cevap - kaynıma giderim sana ne, olmuş Msn Grin

Not: Yaşanmış bir olaydır