Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 81

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.209 Cevap: 1.351
RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
22 Temmuz 2007       Mesaj #801
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Şoför kullandığı taksiyle "Sağa dönülmez işaretine rağmen sağa saptığı sırada trafik polisinin keskin keskin çalan düdük sesiyle birden yavaşladı, sonra yolun kenarına çekilerek durdu. Trafik polisi, sağ elinde zin-

Sponsorlu Bağlantılar

cirden tuttuğu düdüğü sallaya sallaya yürüyerek tak­ sinin yanına geldi, sert bir sesle sordu:
— Levhayı görmedin mi?
Şoför, kabahatli olduğunu kabul etmenin rahatlığı içinde itirafta bulundu:
— Görmesine gördüm de sizi görmedim...
RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
25 Temmuz 2007       Mesaj #802
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Adam yorgun halde eve gelmiş karısı heyecanla kocasına koşmuş ve anlatmaya başlamış
-Bugün ne oldu biliyormusun? Nerden bileyim!
Sponsorlu Bağlantılar
-Bizim duvar saati varya az kalsın annemin kafasına düsüyordu. O saat zaten hep geç kalıyor!

RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
26 Temmuz 2007       Mesaj #803
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Şoför kullandığı taksiyle "Sağa dönülmez işaretine rağmen sağa saptığı sırada trafik polisinin keskin keskin çalan düdük sesiyle birden yavaşladı, sonra yolun kenarına çekilerek durdu. Trafik polisi, sağ elinde zin-

cirden tuttuğu düdüğü sallaya sallaya yürüyerek tak­ sinin yanına geldi, sert bir sesle sordu:
— Levhayı görmedin mi?
Şoför, kabahatli olduğunu kabul etmenin rahatlığı içinde itirafta bulundu:
— Görmesine gördüm de sizi görmedim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2007       Mesaj #804
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ateisttin sınavı

Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş.
Aniden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve adamı kovalamaya başlamış.
Adam var gücüyle kaçıyormuş ama ayı da yaklaşmaktaymış.
Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı takılmış, ayı adamın üzerine atlayıp pençesini kaldırmış.
Tam vurmaya hazırlanırken adam, 'allahıııım' diye bağırmış.
Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş, orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış.
Derinden gelen ilahi bir ses adama:
- yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?
Adam utanç içinde ama inadından da vazgeçmeden 'biliyorum' demiş:
- bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık ama belki ayıyı dindar yapabilirsiniz.
O ses, 'peki' diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş.
Nehir tekrar akmaya başlamış, her şey eski haline dönmüs.
Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirip 'allahım' demiş:
- senin rızkınla orucumu açıyorum; hamdolsun verdiğin nimetlere!
cemkaya - avatarı
cemkaya
Ziyaretçi
23 Ağustos 2007       Mesaj #805
cemkaya - avatarı
Ziyaretçi
komıkmıus
gafur - avatarı
gafur
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #806
gafur - avatarı
Ziyaretçi
slm arkdaşlar ben bu sitaya yeni üye oldum
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
21 Eylül 2007       Mesaj #807
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Jim ile Mary akıl hastanesinde iki hastadır. Bir gün hastanenin yüzme havuzunun etrafında dolaşırken Jim aniden suya atlayıp en dibe batar. Bunu gören Mary hemen ardından atlar ve dibe kadar yüzüp Jim'i kurtarır. Tabii Mary'nin bu kahramanca davranışı hastanede olay olur. Bunu duyan başhekim de Mary'nin artık iyileştiğini düşünüp, hastaneden derhal taburcu edilmesi emrini verir. İşlemler yapılır, belgeler çıkartılır, Başhekim ayni gün Mary'nin yanına gider:
-Mary, sana bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haberim, yaptığın kahramanca davranıştan ötürü anladık ki akli dengen tamamen yerinde ve böylece hastanemizden taburcu oluyorsun. Kötü habere gelince, kurtardığın hasta, Jim, intihar etmiş. Az önce odasının banyosunda kendisini asmış bulundu.
- Mary gayet sakin yanıt verir: “O intihar falan etmedi ki. Ben onu astım kurusun diye. “
triopas - avatarı
triopas
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #808
triopas - avatarı
Ziyaretçi
Papaz her pazar öğlen, kasabadaki ahalinin günah çıkartmasını dinler ve de onlara yol gösterirmiş. Rahibi başka bir kasabadan hafta sonu için davet etmişler.
Papaz hem gitmek istiyor hem kiliseyi kime bırakacağını bulamıyormuş.
Sonunda kilisenin tam karşısındaki sinagoga gidip durumu kasabanın hahamına anlatmış.
Haham "nasıl olur ben sizin kuralları hiç bilmem ki" dese de papaz ben vaaz verdikten sonra sana öğretirim çok kolay bir iki kere beraber günah çıkartanlara nasıl cevap verdiğimi görsen hemen anlarsın demiş.
Hahamda Tanrı katında bir din adamına yardım edeceği için boynu bükük kabul etmiş.
Pazar günü gelmiş papaz ile haham birlikte odaya girip günah çıkartmaya gelen birinci kadını dinlemişler:
*Muhterem peder *Evet yavrum demiş papaz. hahamda dinlemede.
*Muhterem peder. ben tam üç kez zina işledim. Ama çok pişmanım. bana bir yol göster de bu günahtan arınayım.
*Yavrum Kudüs tarafına dön ve Kutsal bakire Meryem ana ile ilgili bir dua oku çıkarken de kumbaraya 100 dolar at günahından arınmış olursun.
Ve kadın papazın dediğini yapmaya gider.
Derken bir başka kadın gelir.
*Muhterem peder.
*Efendim kızım. haham bu sefer de sessiz dinliyor.
*Muhterem peder. ben tam üç kez zina işledim. Ama çok pişmanım. bana bir yol göster de bu suçlardan arınayım.
*himmmm. Yavrum Kudüs tarafına dön ve Kutsal bakire Meryem ana ile ilgili bir dua oku çıkarken de kumbaraya 100 dolar at günahından arınmış olursun der.
Kadın teşekkür edip papaz in dediğini yaparken
Papaz da hahama döner ve anladın dimi der ve bir koşu arabaya binip yola çıkar.
Bizim haham odada bir başka günahkar beklerken bir kızın geldiğini duyar.
*Muhterem peder.
Haham öğrendiği gibi
*evet yavrum der...
*Muhterem peder. ben tam iki kez zina isledim. Ama çok pişmanım, bana bir yol göster de bu suçlardan arınayım. Çok utanıyorum der.
Haham düşünür ve cevap verir.
*Yavrum üzülme.
Şu anda bir kampanyamız var.
Sen git bir zina daha yap,sonra gel Kudüs tarafına dön ve Kutsal bakire Meryem ana ile ilgili bir dua oku çıkarken de kumbaraya 100 dolar at günahından arınmış olursun. Msn Happy Msn Happy
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #809
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Temel tıp fk.yeni mezun dur görevinin ilk günü gelen hastanın şikayetini dinlemektedir.
dr. bey hiç sormayın çok fenayım ne yersem aynen çıkartıyorum elma yiyim elma çıkıyo üzüm yiyim üzüm çıkıyo asla herkes gibi normal tüvaletimi yapamıyorum söylermisiniz ne yemeliyim ki normal çıksın.
temel biraz düşünür ve hastasına şu cevabı verirr: *** ye *** çıksın.

gülmek yerine midesi kalkanlar varsa kusura bakmasınlar

hacetini demek istedim
melekmelekmelek - avatarı
melekmelekmelek
Ziyaretçi
23 Eylül 2007       Mesaj #810
melekmelekmelek - avatarı
Ziyaretçi
paylasım için saolun