Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 82

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.088 Cevap: 1.351
lexto - avatarı
lexto
Ziyaretçi
23 Eylül 2007       Mesaj #811
lexto - avatarı
Ziyaretçi
POTANSİYELLE coook iyidi ya ellerine sağlik wallaha gülmek ten öldük Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
23 Eylül 2007       Mesaj #812
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
New York'ta banka soygunu yapan Temel çıkan çatışmada bir polisi vurduktan sonra yakalanır. Dava kısa sürer ve ölüme mahkum olur. Kendisine nasıl bir infaz istediği sorulur. Gaz odası mı, elektrikli sandalye mi yoksa sehpa mı ? Temel :
- Bunların yerine bana AIDS mikrobu verseniz ? Görevliler şaşırırlar fakat hastalığın tedavisi olmadığını ve sonucun kesin ölüm olduğunu düşününce Temel'in isteğini kabul ederler. İnfaz günü geldiğinde HIV virüsü şırınga edilirken Temel kıkır kıkır gülmektedir. Şaşıran görevliler sorarlar.
Sponsorlu Bağlantılar
- Kısa zaman sonra AIDS olup hastalanacak, kıvrana kıvrana öleceksin. Ne diye gülüyorsun ? Temel gururla pantalonunu indirir, alete takılı prezarvatifi göstererek:
- Ben tedbirimi aldım.

yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
25 Eylül 2007       Mesaj #813
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
temel taksiye biner taksici doğal olarak taksimetreyi açar ve yola koyulur yol tabiuzun taksimetre hayli yazar neyse ineceğiyere gelmeden arabadan inmek ister şöfere durmasını söyler şöfer frene basar ama arabanın frenleri patladığı için duramaz temele birazdan öleceğiz benden isteğin varmı der temelde şu taksimetreyi bari kapat der
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
28 Eylül 2007       Mesaj #814
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bir gün nasreddin hoca rüyasında bir adamla konuşuyormuş adam 9 akçe diyormuş.Nasreddin hocada 10akçe diyormuş.Nasreddin hoca rüyadan uyanmış ellerinde hiç akçe yok.Geri uykuya dalmış ve adama demiş tamam 9 akçe olsun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2007       Mesaj #815
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Forum Hayatıyla Gerçek Hayat Karışırsa

Anne yemek yaptıktan sonra:
-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne....

Biri elinde kağıtla size adres sorunca:
-Dostum link yanlış.ıstersen bir kontrol et....

Fotoraf albümüne bakarken:
-Capslar bir harika.......

Biri beyendiği bir şey verince:
-repi hakettin........

Kardeşten bir bardak su isterken:
-Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........

Birine hediye alırken:
-Bu harika!Hemen indiriyorum........

Birine bir şey hazırladıktan sonra:
-Senin için upload ettim........

Sınıfta biri küfrederse:
-Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........

Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra:
-Replerinizi bekliyorum.............

Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca:
-Bu konu daha önceden verilmişti..........
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2007       Mesaj #816
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Diyarbakır'da Sehmus okula gelir, tabii bizim Sehmus ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar
-Sehmus oğlum ne oldu sana?,
Sehmus der
-Babam dovmistir.
Hoca sorar:
-Niye oğlum?
-Valla bilmiyom hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali'den ses cikmiy Veli uyudun mi, e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Sehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadim diyrem oda
geliy beni doviy.
Bunun uzerine hoca, bak Sehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazimdir der. Sehmus kafa sallar eve gider, ertesi gun okulda Sehmus daha fena dovulmus olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanina ;
-Sehmus ne oldi kim yapti,der. Sehmus:
-Bubam yapmistir.
-Niye Sehmus ne oldi? Sehmus anlatir:
-Hocam aksam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi Ali' den ses cikmiy Veli uyudun mi e Veli'den de ses cikmiy Memed uyudin mi Memed'den de ses cikmiy Seyhmus uyudin mi diy, ben de uyumadim ama hic ses itmedim
Bunun uzerine anam ile bubam bir giprasmaya basladiler anlamadim ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim...

Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
4 Ekim 2007       Mesaj #817
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
Fıkralar/Komik Olaylar 58 laz 1 kayserili

bir uçakta 58 laz ile 1 kayserili yolculuk yapıyorlarmış kaptandan bir ses gelmiş uçaktaki ağır eşyaların hepsini atın yoksa düşecez bunun üzerine tüm ağır eşyalar atılmış. 10 dak sonra kaptan tekrar seslenmiş uçağın sağ kanadını koparmak zorundayız yoksa düşecez kanadıda koparmışlar. sonra kaptan tekrar seslenmiş sol kanadıda koparacaz. uçak kanatsız ilerlerken kaptan seslenmiş kusura bakmayın ama uçağın alt kısmını kesmezsek hepimiz ölecez tüm yolcular yukarıdaki tutacaklara tutunmuşlar ve alt kısım kesilmiş. yolculuk devam ederken kaptan bu son isteğim malesef kontrolü sağlayamıyoruz o yüzden içinizden 1 kişinin atlaması lzım der bunun üzerine 58 laz kayseriliye döner kayserili ise şöyle der başını sallayarak tamam tamam anladım ama hani alkış der laz larda alkışlar.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #818
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #819
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bir tımarhanede deliler ayaklanır ve binanın orta bahçesini işgal ederler. Hiçbiride dağılmaz. Bunun üzerine doktorlar toplanarak yönetmeliği açarlar ve aynısını uygulamaya karar verirler. Yönetmeliye göre bir doktoru çırılçıplak soyar delilerin içine atarlar. Doktor içeri girince * BOMBAAA * diye bağırır. Bunu gören deliler doktoru tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Bunun üzerine doktorlar tekrar toplanır ve konuşurlar. Bu işte bir yanlışlık vardır. Delilerin hepsinin dağılması gerekmektedir. Yeniden denerler. Bir doktoru daha soyup içeri atarlar ve oda * BOMBAAA * diye bağırır. Deliler onu da tuttukları gibi camdan dışarı atarlar. Başhekim en sonunda bir de ben deniyeyim der ve soyunup delilerin arasına girer ve * BOMBAAA * diye bağırır. Bunun üzerine bütün deliler kaçışır ve binayı ve orta bahçeyi terk ederler. Doktorlar merak eder ve biraz akıllı olanlarından toplayarak bu durumu sorarlar. Niçin siz ilk iki doktor girdiğinde binayı boşaltmadınız da son başhekim girdiğinde boşaltınız? derler. Delilerde "İlk giren iki bombanın fitili uzundu ama son giren bombanın fitili kısaydı zamanımız yoktu içerde patlamasın diye böyle yaptık" derler.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #820
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
zamane

Dedesi,torununu gezdiriyordu. Önlerinden cok güzel bir otmobil gecer.Dedesi:
-Bak yavrum der; "düt düt" geciyor.Cocuk gayet sakin bir cevap verir:
-Dedecigim, o "düt düt" dedigin; sekiz silindirli, otomatik vitesli, doksan sekiz model bir mersedestir.