Arama

Fıkralar/Komik Olaylar - Sayfa 87

Güncelleme: 19 Kasım 2016 Gösterim: 290.922 Cevap: 1.351
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
29 Ekim 2007       Mesaj #861
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
HERKES BİLİYOR
Temel, Paris'te bir dükkâna girmiş. Bakmış, dükkânın bir köşesinde harika bir papağan... Hayran hayran seyrederken, dükkân sahibi yanına gelip, "Bu harika bir kuştur, karşısına geçene bakar ve ona nasıl birisi olduğunu söyler" demiş. Temel, papağanın karşısına geçer geçmez, kuş "Sen aptalsın" demiş. Temel, papağanı satın almak istemiş, ancak adam satılık olmadığını söylemiş. Bunun üzerine Temel, papağanın yumurtalarından rica etmiş. Adam, "yarın gelin verelim" demiş. Ertesi gün gittiğinde Temel'e üç tane yumurta vermiş. Temel derhal Trabzon'a dönmüş, eş-dost, akraba, komşu kim varsa toplamış ve papağanın özelliklerini anlattıktan sonra, gururla yumurtaları göstermiş ve hep birlikte yumurtaları kuluçkaya yatırmışlar. Bir süre sonra, yumurtalardan birisi çatlamış ve içinden normal bir tavuk civcivi çıkmış. Bir anlam verememişler. Fakat, ikincisinden bir bıldırcın, üçüncüden de keklik çıkınca, Temel'in tepesi atmış. Uçağa atladığı gibi varmış Paris'e, dükkânı bulmuş, dalmış içeriye... Papağan, Temeli görür görmez, "Sen salaksın" demiş. Temel daha da kızmış ve "Ula baa bak" demiş, "benum salak olduğumi burda bi sen bileyisun, ama senun orosbi olduğuni Tirabizonda cümle âlem bilıyi".
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2007       Mesaj #862
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eczacı baba

Sponsorlu Bağlantılar

bir piksel

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar.

Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar.
Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
30 Ekim 2007       Mesaj #863
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
PESIN PARAYI BULUNCA

Nasreddin Hoca'dan alacagi olan bir adam, vaktinden önce gelip parasini
Hoca'dan ister. Hoca:
-Su anda param yok.Sonra gel de vereyim, der. Alacakli adam ne zaman
vereceksin diye israrla borcunu ister. Bu durum Hocan'nin canin sikar. Adama:
-Bak, beni simdi iyi dinle! Kapinin önüne cali ektim. Bu calilar bahara yetisir.
Kapinin önünden gecen koyunlarin yünleri bu calilara takilir. Hanim onlari toplar, egirir, ip yapar. O Ipliklerle kazak, corap, eldiven örer. Ben de
pazarda satarim. inşALLAH (c.c.) karli bir is olur. O zaman gel senin parani
ödeyeyim......der.
Adam, Hoca'nin bu sözlerini duyunca garibine gider. Kahkahalara gülmeye baslar. Hoca'a adamin yumusadigini görünce firsati kacirmaz ve söyle der:
-Seni gidi seni! Pesin parayi görünce nasil da gülersin!.....
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
1 Kasım 2007       Mesaj #864
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Gamsız

Temel, çok gamsız biriydi, tembeldi de...

Yerinden kıpırdamaya üşenir, her işini yavaş yavaş yapardı.

Köyün yaşlılarından birisi, sinirlenir ve sonunda :

-Senin çabuk yaptuğun tek şey yok midur?

“Vardır” der Temel.

-Nedur?

-Çabuk yorulayrum!...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #865
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
rekor denemesi

KÖYÜN BİRİNDE BİR İMAM TERAVİ NAMAZINI 7,5 dk DA KILDIRIYORMUŞ KÖYLÜNÜN BİRİ:HOCAM KARŞI KÖYDEKİ İMAM 7 dK ya KILDIRIYOR DEMİŞ.HOCA GİTMİŞ BAKMIŞ Kİ GERÇEKTEN 7 dk ya KILDIRIYOR.HOCA ERTESİ GÜN CAMİDE:
GENÇLER ÖNE İHTİYARLAR ARKAYA KALBİ DAYANAMAYANLAR DIŞARI ÇIKSIN.BUGÜN BİR REKOR DENEYECEĞİZ DEMİŞ.Msn Happy
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #866
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
"temel 70 yaşına gelmiş fadimeyle akşam evde otururken içi gıcıklanmış
fadimeye seslenmiş

- fadime suyu koy,olmazsa çay yaparız..."
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #867
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -"Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş şeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Şeytan şeytanca gülümsemiş: -"Ama bütün hakemler de bizde..."
yüksel2 - avatarı
yüksel2
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #868
yüksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Temel'in askerlik yaptığı bölükte bir gün Temel'in arkadaşının babası ölür.
Komutanları der bunu alıştıra alıştıra kim söler.
Birden Temel akılarına gelmiş.Temel'i çağırmışlar. Anlatmışlar durumu.
Temel hemen arkadaşı cemali yanına çağırır.
- Ula Cemal Senin Amcan Varmudur?
Vardur.
Dayin Varmudur?
Vardur.
Teyzen Varmudur?
Vardur.
Annen Varmudur?
Vardur.
Baban Varmudur?
Vardur.
Nah Vardur!
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #869
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Hristiyan ülkelerden birinde yaşayan çocuk hep matematikten sıfır almaktadır. Aileside çocuğu bir faydası olur diye onu katolik kilisesine gönderir. Bundan sonra çocuk hep matematik dersi dahil tüm derslerden hep pekiyi almaktadır. Bunun üzerine ailesi çocuğa sorar:
Ne değişti?
Çocuk cevap verir:
- Artı işaretine çivilerle çakılmış adamı görünce durumun ciddiyetini anladım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #870
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
karne

Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."