Arama

Polis Ajans

Güncelleme: 20 Kasım 2007 Gösterim: 8.201 Cevap: 6
polisajans - avatarı
polisajans
Ziyaretçi
27 Ekim 2007       Mesaj #1
polisajans - avatarı
Ziyaretçi
Sizden önce köye gelen TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi Akın Birdal’a olay yerini incelerlerken konserve kutularını göstermek istedik, çünkü içlerine dikkatli bakıldığında yiyeceklerin tam kurumamış olduğu yani kısa bir süre önce orada askerlerin bulunduğu açığa çıkmış olacaktı. Ancak ortam uygun değildi ve konserve kutularının içlerini kendisine gösteremedik. Olay yerinde bulunan konserve kutuları...

Sponsorlu Bağlantılar

[Polisajans.com / Polis Haberde Son Nokta dan alıntı
polisajans - avatarı
polisajans
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #2
polisajans - avatarı
Ziyaretçi
Metropoll Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaptığı terör ve Kürt sorunu konulu araştırmalardan çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.
Araştırmaya katılanların ezici çoğunluğu DTP'nin kendilerini temsil etmediğini düşünürken, PKK'yı terör örgütü olarak görenlerin oranı yüzde 52.1 oldu. "Kuzey Irak'ta bir Kürt Devleti kurulsa gider misiniz?" sorusana ise yüzde 99'u hayır dedi.
Sponsorlu Bağlantılar
Siirt, Şırnak, Batman, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Hakkari, Bitlis, Muş, Van, Tunceli, Bingöl ve Ağrı'da 1 - 3 Kasım tarihleri arasında bin 79 kişi ile görüşülerek yapılan araştırmaya katılanlara kendilerini nasıl tanımladıkları, hayatlarından memnun olup olmadıkları, PKK'ya bakışları, sınır ötesi operasyonla ilgili görüşleri ve siyasi tercihleri soruldu...
Son düzenleyen Blue Blood; 17 Kasım 2007 20:51
metglass - avatarı
metglass
Ziyaretçi
11 Kasım 2007       Mesaj #3
metglass - avatarı
Ziyaretçi


dikatimizi ceti bişeyler yapmak istedigin ama url gözükmüyor tam anlatmak istediklerini anlamdım ben den sonrakilerde sanırım anlamıyacaklar yardım edersen sevinirim ve katkıda bulunurum arkadaşım
polisajans - avatarı
polisajans
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #4
polisajans - avatarı
Ziyaretçi
Vakit Gazetesi’nin hedef gösterdiği "Allah Korkusu" adlı afiş sergisini Karaköy’deki binasında açan Hafriyat Sanat Grubu’nun başına gelmeyen kalmadı.

Radikal Gazetesi’nde çıkan habere göre açılışta provokasyondan endişelenen Hafriyat Sanat Grubu, üç özel koruma tuttu. Bununla yetinilmedi, ertesi gün Beyoğlu Kaymakamlığı, Vakit Gazetesi’nin haberi de iletilerek bilgilendirildi. Serginin açıldığı 10 Kasım günü salonda 60 afiş, 300’ü aşkın sanatsever, 6 sivil polis ve kapıda 3 özel koruma vardı. Hafriyatçılar, koruma için gelen sivil polislere sergiyi gezdirip afişlerle ilgili bilgi verdi. Polisler, ikisi Atatürk korkusunu ele alan üç afişi inceleyip önce fotoğrafladı, sonra kameraya aldı.Polisler korumak üzere geldikleri sergide sakıncayı kendileri bulmuş oldular."

www.polisajans.com dan alıntı
polisajans - avatarı
polisajans
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #5
polisajans - avatarı
Ziyaretçi
Beşir Atalay, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine belediye başkanları hakkında ön önceleme yapıldığını söyledi. Atalay, şunları söyledi: ''Çok küçük ayrıntı denilebilecek konuları kapsayan soruşturma alanlarında mahalli yöneticilerimizi sıkmayan, eğer ciddi... Mali konularda falan değilse... Vatandaştan şikayet geldiğinde bunun ön incelemesi yapılır. Bunlar seçilmiş kişilerdir. Her ayrıntı, şikayet çok ileri bir teftiş konusu yapılmayabilir kanaatindeyim. Bazı durumlar var ki, görevden de alma onayı veriyoruz. Şu anda 16 belediye başkanı görevden alınmış durumda. Bunların sadece 2 tanesi, Cizre ve Adana Yakapınar belediye başkanları terörle mücadele kanunu kapsamındadır. İkisinde de tutuklama oldu. Bu kararlar teftiş kurulu raporlarıyla oluyor. Onları geçici görevden alıyoruz.'' DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan'ın, ''Ama daha sonra tahliye oluyorlar'' sözleri üzerine Bakan Atalay, ''Evet tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış oluyorlar. Göreve iade için idari yargıya başvurmuş, ancak idari yargı bu talebi reddetmiştir'' dedi.


www.polisajana.com dan alıntı
polisajans - avatarı
polisajans
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #6
polisajans - avatarı
Ziyaretçi
Pendik'te uygulama yapan polis ekiplerinin durumundan şüphelenerek durdurduğu otomobilden ceset çıktı. Başından aldığı kurşunla öldürülen ve isminin İhsan olduğu belirtilen kişinin tefecilik yaptığı ve alacak verecek meselesi yüzünden cinayete kurban gittiği ileri sürüldü.

Pendik'te uygulama yapan polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları otomobilde yaptıkları aramada arka koltukta başından vurularak öldürülmüş erkek cesedi bulundu. Araç sürücü Niyazi İkiz'in cinayet suçunu itiraf ettiği öğrenildi.
İddialara göre Kartal Yakacık'ta berberlik yapan Niyazi İkiz, tefeci olduğu ileri sürülen İhsan isimli kişiden 3 bin YTL borç para aldı. Dün akşam satlerinde İkiz'in işyerine gelen İhsan isimli kişi, borcunun 9 bin YTL olduğunu söyleyerek İkiz'den parasını istedi. İkili arasında uzun süre tartışma yaşandı. İhsan adlı tefecinin İkiz'e, "Ya paramı ver ya da karını!" demesi üzerine Niyazi İkiz, İhsan'ı başından vurarak öldürdü.

İkiz, cinayet anında yanında bulunduğu iddia edilen 4 arkadaşı ile birlikte İhsan'ın cesedini 34 N 5310 plakalı otomobile taşıdı. İkiz, İhsan'a ait otomobili alarak Pendik Velibaba Mahallesi'ne geldi. Burada uygulama yapan Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü önleyici hizmetlere bağlı polis ekipleri, sürekli sokaklarda tur atan otomobilden şüphelendi. Gül Sokak'ta durdurulan otomobilde yapılan aramada, otomobilin arka koltuğunda silahla öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu. Polise yakalanan İkiz, olayı anlatarak cinayet işlediğini itiraf etti. Gözaltına alınan İkiz, polis merkezine götürüldü.

http://www.polisajans.com/habergoster.asp?id=3851
yunkie - avatarı
yunkie
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #7
yunkie - avatarı
Ziyaretçi
DHA - EDRNE - Avrupa'ya gndermek istenen 241 kilo eroin, Kapkule Gmrk kilo Kaps'nda Gmrk Muhafaza ekiplerince bir TIR'da yaplan aramada ele geirildi. Gmrk Muhafaza ekipleri, Almanya'ya gtrlen kimyasal maddelerin arasna saklanan uyuturucuyla ilgili drt kiiyi gzaltna ald. Eroinin PKK'ya ait olduu ileri srlrken srcnn para verilerek borlandrld ve mal tamaya zorland belirlendi.
Kapkule Gmrk Muhafaza ekipleri, aldklar bir ihbar zerine zmir'den ykledii kimyasal maddeleri Almanya'ya gtren, Ali Aysel ynetimindeki TIR' hangara ekti. Narkotik kpek 'Bak' gizlenmi olarak 465 paket iinde 241 kilo 372 gram eroin buldu. Gzaltna alnan TIR srcs Ali Aysel'in sorgusunda elde edilen bilgilerle zmit'te dzenlenen operasyonda, Ferkan Anar, kardei brahim Anar ve mer Fidan gzaltna alnd.
Gmrk Muhafaza ekipleri, uyuturucunun blc terr rgtne ait olduu ynnde istihbari bilgiler aldklarn ve soruturmay bu ynde derinletirdiklerini syledi.


Benzer Konular

20 Ocak 2015 / ilkayivrendi Soru-Cevap
4 Temmuz 2011 / Demir YumruK X-Sözlük
22 Ağustos 2012 / sayit devecıogl Soru-Cevap