Arama

Fleur Delacour

Güncelleme: 8 Şubat 2008 Gösterim: 3.926 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
8 Şubat 2008       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Fleur Delacour

Sponsorlu Bağlantılar
Fleurgof
İlk olarak serinin dördüncü kitabı olan Harry Potter ve Ateş Kadehi'in göründü. Serinin altıncı kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens'te ise Bill Weasley'nin nişanlısıydı.
Fransa'da bulunan Beauxbatons Akademisinin şampiyonu olarak okulunu Üçbüyücü Turnuvasında temsil etti. İngilizcesini ilerletmek için Gringotts'da iş bulmuş ve Bill Weasley'den özel ders almaya başlamıştır.
Kız kardeşi Gabrielle Delacour. Büyükannesi ise bir veela. Asasında büyükannesinin saç teli bulunmaktadır.
Dördüncü filmde bu karakteri Clémence Poésy canlandırdı. 7. kitabın başında Bill Weasley ile evlenmiştir.Ancak düğünleri Ölüm Yiyenlerin bbaskınına uğramıştır.Deniz Kabuğu Kulübesi'nde eşi ile oturmaltadır.Kulübenin Sır Tutucusu Bill Weasley'dir.Dobby'nin mezarı da kulübenin bahçsindedir.9 sene sonra ise kızları Victorie King Cross'ta Teddy Lupin ile öpüşürken yakalanır.
Biyografi Konusu: Fleur Delacour nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
I Miss You - avatarı
I Miss You
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #2
I Miss You - avatarı
Ziyaretçi


Sponsorlu Bağlantılar
Fleur Delacour

Fleur12

1977 doğumlu olan Fleur, Fransız büyücülük okulu olan Beauxbatons öğrencisidir. Gümüş sarı saçları dalga dalga, neredeyse beline kadar uzanır. Büyük, lacivert gözleri ve çok beyaz, düzgün dişleri vardır. Erkeklerin etrafından beğenildiğini bilir ve kısmen Veela olmasından kaynaklanmaktadır. Biraz kibirlidir ve snoptur. Yiyeceğinden dekorasyonunu kadar herşey için Hogwarts'ı eleştirir.


Seneler sonra Hogwarts'ta başlayan Üçbüyücü Turnuvası'nda okulunu temsil etmiş ve yaşı küçük olduğu için Harry'in adının Ateş Kadehi'nden çıkmasına çok kızmıştır.


Erkeklerin beğenip, yanında kendinden geçtiği Fleur'ü, Ron Noel Balosu'na kendisiyle gitmesi için davet etmiş fakat o bunu kabul etmeyerek Ron'u aptal yerine koymuştur. Baloya Ravenclaw'lı Roger Davies ile gitmiştir.

1995 yazında İngilizcesini geliştirmek için Londra'da Gringotts Büyücü Bankasında çalışmaya başladı.

İlk başlarda Molly Weasley tarafından pek onaylanmasa da 1997'in yazında Bill Weasley ile nişanlandı. Ginny ve Ron her ne kadar aile içinde onu görmekten çok memnun olmasalar da sonunda bu ilişkiyi kabullenmek zorunda kaldılar. Hatta Fitil diye takma isim de taktılar.