Arama

Cooler

Güncelleme: 22 Mart 2008 Gösterim: 1.818 Cevap: 0
kakarotto - avatarı
kakarotto
Ziyaretçi
22 Mart 2008       Mesaj #1
kakarotto - avatarı
Ziyaretçi
Cooler(Koola) Kimdir ?

Sponsorlu Bağlantılar
Cooler frizanın kardeşidir.Frizanın bir saiyan tarafından öldürüldüğünü duyunca , intikam almak için dünyaya yönelmiştir.Gokunu onu yemesi üzerine uzay boşluğunda bilinmeye bir teknoloji ile birleşerek metal Cooler olarak gokunun karşına tekrar ve daha güçlü olarak çıkmıştır.

c9c3d584599dbb487ce0d9661fdef541

Olayların gelişimi
Aslında saiyan gezegeni yok olurken,gokunun uzay aracının kaçmayı başardığını fark etmişti cooler.Ama bunun frizanın başarısızlığı olduğunu ve kendisinin halletmesi gerektiğini söyleyerek müdahale etmemişti.Daha sonra frizanın bir lafı edilemeyecek kadar düşük seviyeli saiyan tarafından öldürülmesi, onun kanına dokundu.Aslında tek bir hamle ile dünyayı yok edebilirdi ama bunu kendine yediremiyordu.Frizayı öldüren saiyanın, kendi ellerinde ölmesini istiyordu.Dünyaya iniş yaparak gezegendeki tüm saiyanları araması için adamlarına emir verdi.

Bu esnada goku ve arkadaşları piknik yapmakla meşkuldü. Aniden cooler'ı karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi.Sanki friza tekrar dirilmiş karşısında duruyordu.Cooler 'ın kardeşinin intikamını almak için geldiğini belirtince herşey anlaşıldı.Ve gohan'a enerji bombası attı.Fakat enerji bombası gokuya çarparak onu yaraladı.Gohanda babasını iyileştirmek için Karin Kulesinde yaşayan, ihtiyar kedi usta Karinden senzu(enerji fasülyesi) istemek için yola çıktı.Ama önüne çıkan cooler'in adamlarından gohanı kurtaran gene piccolo oldu.Piccolo Cooler'ın adamlarını yenmeyi başardı başarmasına ama Cooler'ın kendisi karşısına çıkınca fazla dayanamadı ve cooler'a yenildi.Bu sırada senzuyu babasına yetiştiren gohan gokuyu iyileştirdi.Ve goku toparlanarak Cooler'ın karşısına çıktı ve onunla dövüşmeye başladı.

Goku'nun zannettiği gibi zayıf olmadığını öğrenen cooler onunla baş edemeyeceğini anlayınca ikinci formuna dönüştü.

8c0fbbf67112ae93129f7b82804ab90f

Aslında gokuyu hemen öldürmek istemiyordu.Cooler'ın amacı , Goku'nun Frizayı yenmek için kullandiği süper saiyan gücünü görmekti. Cooler'ı böyle yenemeyeceğini anlayan Goku süper saiyana dönüştü.

8bd0a9aa5d5859a00c420e38e7d697ff

Bu güçten etkilenen cooler bu işi sonsuzadek bitirmek için gezegen yokedici ölüm topunu yaptı.Ve gokunu üzerine attı.Ama bu saldırıyı gokunun kamehame dalgası ile geri püskürtmesi ile işler tersine döndü.Ölüm topunun kendisine çapması ile uzaya doğru sürüklenmeye başladı.Vucudunu çoğu parçalanan cooler son anda kurtulmayı başardı.Uzayın başka bir yerinde bilinmeyen bir nano teknoloji ile birleşen cooler,bir dahaki sefere kesin olarak Goku'yu öldürmek için harekete geçecekti....

769e3dde830a764ce088062851cdd789
Biyografi Konusu: Cooler nereli hayatı kimdir.