Arama

Invisible Woman / Susan Storm Richards

Güncelleme: 11 Kasım 2012 Gösterim: 20.678 Cevap: 4
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Invisible Woman / Susan Storm Richards

Sponsorlu Bağlantılar
250px4five

Güçleri: Kendisini ve başka kişilerle objeleri görünmez yapabilir. Çok güçlü psişik yetenekleri sayesinde psişik saldırı ve savunma yapabilir, psişik kalkanlar oluşturabilir

Biyografi: Long Island'da yaşayan bir fizikçi ve karısının iki çocuğundan ilkidir. Rahat bir çocukluk yaşadı. Gelecekte kocası olacak Reed Richards ile ilk kez karşılaştığında henüz 12 yaşındaydı. O zamanlar Reed Columbia Üniversitesi son sınıf öğrencisiydi. Bu yakışıklı fakat çekingen gençten etkilenen Sue onunla irtibatını kesmemeye çalıştı. Aktrist olma amacındaki Sue kariyer yapmak için California'ya gittiğinde burada tekrar Reed ile karşılaştı. Uzun süreli bir ilişkileri oldu ve nişanlandılar.

Reed'in tasarımını yaptığı uzay gemisi projesinden hükümet desteğini kestiğinde Reed hemen bir deneme uçuşu yapmaya karar verdi. Bu uçuşta pilotluğu Reed'in en yakın arkadaşı Ben yapacaktı. Uçuş ekibini tamamlamak için seçtiği diğer iki kişi ise nişanlısı Susan Storm ve onun erkek kardeşi Johnny Storm idi. Deneme uçuşunu gerçekleştirdiler, fakat uzayda hiç beklemedikleri derecede yoğun miktarda radyasyon patlamasına maruz kalınca uçuşu iptal etmek zorunda kaldılar. Gemileri yeryüzüne çarparak indiklerinde dördü de vücutlarının maruz kaldıkları kozmik ışınlar yüzünden dönüşüme uğradığını farkettiler. Reed arkadaşlarına sahip oldukları bu yeni güçleri insanlığın çıkarı için kullanmayı önerdi. Onun liderliğinde birleşen grup Fantastic Four'u oluşturdu.

Fantastic Four kurulduktan bir süre sonra Reed ve Sue evlendiler.Tüm çiftler gibi onlar da zaman zaman evliliklerinde sorunlarla yüzleşmek zorunda kaldılar, bu genellikle Reed'in işine gereğinden fazla zaman ayırması nedeniyle olmaktaydı. Gene de birbirlerine karşı olan sevgileri hiç eksilmedi. İkilinin Franklin adında bir çocukları oldu. Franklin anne ve babasının güçleri yüzünden mutant yetenekleri taşımaktaydı. İkinci çocukları ise ölü doğdu. Bunun nedeni ise maruz kaldığı kozmik ışınların Sue'nun vücudunu zayıflatmış olmasıydı.

Sue aslında güçlerinin ne kadar büyük olduğunu zamanla farketti. Bu onun kendini ve takımdaki yerini tekrar düşünmesine sebep oldu. Fantastic Four'un baş düşmanı olan Dr. Doom ile yapılan bir savaşta Reed'in öldüğü sanılınca Sue grubun liderliğini ele aldı. Reed'in geri dönüşünde liderliğin kimde kalması gerektiği başlarda bir soru işareti oluşturdu, fakat daha sonra hepsi Reed'in lider olmasında hemfikir oldu. Gene de Sue her zaman grubun yönetiminde etkin bir rol oynadı.



 
 
Son düzenleyen RuffRyders; 30 Eylül 2011 14:48 Sebep: Aktif linkler kaldırıldı. Kırık linkler yenilendi.
Biyografi Konusu: Invisible Woman / Susan Storm Richards nereli hayatı kimdir.
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
11 Mayıs 2007       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Invisible Woman

fantasticfourjessicaalbxl0

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen KisukE UraharA; 20 Şubat 2008 08:18
Gerçekçi ol imkansızı iste...
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Invisible Woman / Susan Storm Richards
invisiblewoman107930041pm3
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011       Mesaj #4
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Invisible Woman / Susan Storm Richards

invisiblewoman1024

wolfmann - avatarı
wolfmann
VIP VIP Üye
11 Kasım 2012       Mesaj #5
wolfmann - avatarı
VIP VIP Üye
Invisible Woman / Susan Storm Richards
ฬ๏lŦ๓@ภภ ®

Benzer Konular

30 Kasım 2011 / Morrigan Hayali Karakterler
9 Ocak 2016 / Jumong Hayali Karakterler
17 Aralık 2015 / RuffRyders Moda ww
28 Haziran 2008 / KisukE UraharA Sinema ww