Arama

Thor

Güncelleme: 6 Aralık 2015 Gösterim: 20.324 Cevap: 2
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Thor

Sponsorlu Bağlantılar


Güçleri: Thor'un kuvveti ve dayanıklılığı pek çok süper-insanı geride bırakacak kadar yüksektir. Savaş çekici Mjolnir neredeyse parçalanamazdır. Mjolnir sayesinde Thor kasırgaları kontrol edebilir, mistik enerji yaratabilir, boyut kapısı açabilir, insan görünümüne bürünebilir ve uçabilir. Mjolnir'i Thor'un haricinde sadece buna layık canlılar tutabilir.

Biyografi: Asgard'ın Yıldırım Tanrısı'dır. Ailesinin eski düşmanları Jotunheim ile aralarında neredeyse bir savaş çıkmasına sebep olunca Asgard'ın baş tanrısı olan Odin tarafından hafızası silinerek dünyaya sürüldü.

Dr. Donald Blake adı ile ölümlü olarak geçirdiği on yılın ardından Norveç'e gitti. Uzaylı bir ırkın saldırısına uğrayınca bir mağaraya sığındı. Burada gizemli bir savaş çekici buldu. Bu çekiç aslında Mjolnir idi. Mjolnir'i eline alınca bir kere daha Thor'a dönüştü. Uzaylı tehdidini ortadan kaldırdıktan sonra Avengers'ın bir üyesi oldu. Thor anavatanı Asgard'dan sonsuza dek koptu ve Dünya onun yeni vatanı oldu. Geçirdiği zaman boyunca Thor dünyaya ve ölümlülere karşı sevgi duymaya başladı.

Thor kişilik olarak çeşitli değişimler geçirdi. Bu dönüşümlerden biri arkadaşı Eric Masterson'un ölümcül bir yara alması ile oldu. Odin oğluna iyilik yaparak Masterson'un ölmesine izin vermedi ve ikisini tek bir bedende iki ayrı kişilik olarak birleştirdi.



Thor'un üvey abisi olan Kötülük Tanrısı Loki ona karşı kin besliyordu. Üvey kardeşi Thor'u yoketmek ve Odin'i tahtından etmek isteyen Loki Asgard'dan ayrıldı. Loki'nin amacı Thor'u ve onun değer verdiği herşeyi yoketmekti. Thor ve Loki arasındaki mücadelelerden birinde Loki Thor'un onu öldürdüğüne inanmasını sağladı, böylece Thor bir Asgard kuralını bozmuş oluyordu. Thor sürgün yemek üzereyken diğer kişiliği olan Masterson ondan ayrılarak hayatı bağışlandı. Eric Masterson bir süre Thor'un yeteneklerine sahip oldu.
Thor gücünü geri aldı, fakat Destroyer ile olan savaşta neredeyse ölüyordu. Jake Olson adlı adam ile birleşerek tekrar iki kişilik olarak yaşamaya başladı. Loki ile bir kere daha mücadele etti. Loki Thor'u öldürmek üzereyken Odin onu insan biçimine sokarak hapsetti.



THOR
Kaynak: Thor

Son düzenleyen Safi; 6 Aralık 2015 21:56 Sebep: Aktif link kaldırıldı.
Biyografi Konusu: Thor nereli hayatı kimdir.
Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
29 Kasım 2011       Mesaj #2
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
thor 115245

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
12 Aralık 2011       Mesaj #3
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
thor poster

Thor Filmi Turkce Afisi

thor movie poster idris elba
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.

Benzer Konular

23 Kasım 2012 / KisukE UraharA Mitoloji
1 Mayıs 2015 / sempaty Cevaplanmış
21 Haziran 2012 / KisukE UraharA Bilim ww