Arama

Baron Zemo II / Helmut Zemo

Güncelleme: 18 Nisan 2012 Gösterim: 5.820 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Baron Zemo II
helmutzemoheadun3
Sponsorlu Bağlantılar
baron20zemo2020helmut20
Güçleri
Süper-güçleri yoktur, fakat lazerler, zeka kontrol aletleri ve kişisel koruma aygıtları gibi yüksek teknolojik ekipmanları vardır.
Biyografi
Baron Helmut Zemo bir Nazi bilim adamı ve Captain America'nın II Dünya Savaşı'ndaki düşmanı olan Baron Heinrich Zemo'nun oğludur. Babası tarafından Nazi'lerin üstün ırk iddialarına ve sadece Zemo ailesinden bir ferdin dünyayı yönetmesi gerektiğine inandırılarak büyüdü. Başarılı bir bilim adamı ve strateji ustası olan Helmut Zemo babasının ölümünden Captain America'yı sorumlu tuttu ve intikam almaya çalıştı. Zemo yenildi ve kimyasal maddelerin içine düşerek vücudu korkutucu bir şekle döndü.
Zemo daha sonra babası gibi Baron Zemo adını alarak dünyayı ele geçirme ve baş düşmanı olan Captain America'dan intikam alma planlarını sürdürdü, fakat her seferinde baş düşmanı tarafından mağlup edildi. Süper-güçlü suçlulardan oluşan, ilk olarak babasının yaratmış olduğu Masters of Evil adlı ekibi tekrar kurdu. Bu ekip Captain America'nın ekibi Avengers'ın malikanesini ele geçirmeyi başardı ve Avengers'ı en büyük yenilgilerinden birine uğrattı. Sonunda Baron Zemo ve Captain America bir kere daha karşı karşıya geldi ve Baron Zemo yenildi.
Onslaught ile yapılan savaşın ardından Captain America ve diğer Avengers üyelerinin öldü sanıldığı zamanlarda Baron Zemo kendine Citizen V adıyla yeni bir kimlik yarattı ve Masters of Evil'ın eski üyelerinden Thunderbolts adlı birliği kurdu. Zemo'nun liderliğindeki Thunderbolts New York'un yeni kahramanları olarak kabul edildi ve Avengers ile Fantastic Four'un ekipmanlarını kullanma iznini aldılar. Ele geçirdiği ekipmanlarla Zemo neredeyse dünyayı kontrolüne alma planında başarılı olacaktı, fakat kahramanlığa devam etmek isteyen diğer Thunderbolts üyeleri ona karşı gelince kaçmak zorunda kaldı.

baronzemo2zl6430469zemolarge

Babasının Güney Amerika'daki üssüne giderek Thunderbolts'dan intikam almaya çalıştı, fakat başarısız oldu. Daha sonra Baron Zemo'nun karşısına yeni Citizen V çıktı. Zemo yakalanmadan kaçmayı başardı.


Son düzenleyen asla_asla_deme; 18 Nisan 2012 14:44 Sebep: Resim Linki Yenilendi
Biyografi Konusu: Baron Zemo II / Helmut Zemo nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

21 Aralık 2015 / BlueNighT Siyaset ww
27 Eylül 2015 / KisukE UraharA Siyaset ww
12 Aralık 2015 / Harry Kewell Spor ww
6 Ağustos 2008 / eXcaLLaNT Spor ww
19 Şubat 2016 / Baturalp X-Sözlük