Arama

Toad / Mortimer Toynbee

Güncelleme: 27 Ekim 2012 Gösterim: 10.503 Cevap: 1
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Toad

Sponsorlu Bağlantılar
Güçleri: Çok yüksek ve uzun mesafelere zıplama yeteneği vardır. Metabolizması düşmanlarını paralize etmesini sağlayan bir balçık üretir. Dilini gerçek bir kurbağa gibi uzatabilir, hatta onu bir kamçı gibi bile kullanabilir. Esnek omurgası sayesinde çok çeviktir.

Biyografi: Bebekken ailesi tarafından terkedilen Mortimer Toynbee yetimhanede büyüdü. Dış görünüşü ve sıradışı yetenekleri yüzünden oradaki çocuklar tarafından ucube olarak görülüp sürekli tartaklandı. Burada yaşadığı dışlanmışlık ve tartaklanmalar onun eğitimini de etkiledi. Yetimhane görevlileri onun öğrenme zorluğu çeken biri olduğunu sandılar. Sürekli dışlandığı ve aşağılandığı için ona az da olsa değer veren birisinin her dediğini hiç sorgulamadan yapacak duruma geldi. Ne var ki bu kişi Magneto oldu. Magneto, Mortimer'ı kurduğu Brotherhood of Evil Mutants adlı ekibe kattı. Burada kendisi gibi farklı ve toplum tarafından dışlanmış kişilerle tanıştı ve Toad adını aldı. Brotherhood'un bir üyesi olarak X-Men ile savaştı.

Magneto, Toad'un fazla işine yarayacağını düşünmüyor, onu her dediğini hiç sorgulamadan yapan bir kukla olarak görüyordu. Toad ise Magneto'ya sanki babasıymış gibi bağlanmıştı. Magneto'nun dünyayı dize getirdiği zaman yaratacağı yeni düzende ona da önemli bir yer vererek kendisini onurlandıracağını düşünüyordu. Fakat Magneto ve Toad, Stranger adlı uzaylı tarafından yakalandıklarında Magneto onun güvenine ihanet etti ve onu yanına almadan kaçtı. Magneto tekrar yakalandıktan sonra ikinci kaçışında bu sefer Toad'u yanına almıştı, ama sürekli olarak ona kötü davranması yüzünden Toad'un bağlılığı giderek nefrete dönüştü. Bu nefret öylesine büyüdü ki sonunda Toad bir patlama sırasında Magneto'yu kurtarmaktansa ölüme terk etmeyi tercih etti. Magneto ölmemişti ama artık Toad onun emrinde olmayacaktı.

Yalnız kalan Toad, Magneto'nun çocukları Scarlet Witch ve Quicksilver tarafından yakalandı. Üçlü, başka boyuttan gelen bir savaşçı olan Arkon'un saldırısına uğradı. Avengers onları kurtardı, ama Toad onlarla birlikte dünyaya dönmektense Stranger'ın dünyasına giderek uzaylı teknolojisini incelemeyi tercih etti. Brotherhood'da iken çok hoşlandığı Scarlet Witch tarafından beğenilmek istiyordu, bu yüzden görünümünü değiştirmenin yollarını aramaya başladı. Dünyaya döndüğünde Scarlet Witch'in Avengers üyesi Vision ile evlendiğini öğrenince öfkeye kapılıp Avengers'a saldırdı. Yakalanan Toad kısa bir süre hapis cezasına çarptırıldı.

Kendine olan güvenini kazanan Toad hapisten çıkınca kendi çabası ile Brotherhood'u tekrar kurmaya çalıştı, ama başarısız oldu. Bundan sonra Emma Frost'un liderliğindeki Generation X ekibini kendisinin emri altına almaya çalıştı. Emma Frost ona Generation X'e yapmaya çalıştığının bir zamanlar Magneto'nun ona yaptığı ile aynı şey olduğunu gösterdiğinde bundan vazgeçti. Mystique'in kurduğu Brotherhood'a kısa bir süreliğine bir kere daha katılan Toad daha sonra dünyayı kurtarmak üzere Phoenix, Iceman, Mystique ve Juggernaut ile işbirliği yaptı. Ekip Stranger adlı uzaylı ile savaştı. Stranger savaş sırasında Toad'u ciddi bir şekilde yaraladı, ama Toad iyileştirildi. Bu deneyim onun eskisinden daha sert ve kötü olmasına neden oldu.
toad
Kaynak: Toad

Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Nisan 2012 11:50 Sebep: Kırık Link
Biyografi Konusu: Toad / Mortimer Toynbee nereli hayatı kimdir.
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
27 Ekim 2012       Mesaj #2
iceslush - avatarı
VIP ETC
toadm
Sponsorlu Bağlantılar
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

23 Ağustos 2015 / ThinkerBeLL Felsefe ww
1 Ocak 2013 / iceslush Soru-Cevap