Arama

Mysterio / Quentin Beck

Güncelleme: 25 Ekim 2012 Gösterim: 12.552 Cevap: 3
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Mysterio / Quention Beck

Sponsorlu Bağlantılar
mysterio28quentinbeck29ie6

Film kariyerine dublör olarak başladı fakat zamanla özel efekt yapımına ilgi duymaya başladı. Kısa sürede Hollywood'un en iyi özel efekt yapımcılarından biri oldu. Kamera arkasındaki başarısını kamera önünde de geçekleştirmek isteyip aktörlüğü denedi fakay fazla başarılı olamadı. Bir arkadaşının şakacı bir tavırla olan tavsiyesi Beck'te Örümcek Adam'ı öldürme ve onun yerini alma fikrini doğurdu. New York'a taşınıp aylarca Örümcek'i izledi. Örümcek'in kostümünü kopyaladı ve bu kostüme kendisine de aynı güçleri verecek ekipmanlar ekledi. Aynı zamanda Örümcek'i küçük düşürmek için Mysterio karakterini de yarattı. Fakat planları başarıya ulaşamadı ve Örümcek'e yenilince hapse gönderildi.

260pxmysteriofightinspibt9 260pxmysteriousinisminiku6

Hapisten çıkınca Örümcek Adam'dan intikam almak için Sinister Six'e katıldı. Grup başarısız oldu ve ikinci kere hapse gitti. Burada hipnotizmayı öğrendi. Dışarı salınınca Dr. Ludwig Rinehart kişiliğini yarattı ve teknolojik ve psikolojik silahlar kullanarak Örümcek'i çıldırtmayı denedi, fakat bu planı da başarısızlıkla sonuçlandı. Bir kere daha hapse atıldı ve ilüzyon yetenekleriyle kendisini ölmüş gibi göstererek kaçmayı başardı. Peter Parker'ın yıllar önce Ben amcasını öldüren hırsızdan May Parker'ın evinin altında bir hazinenin gömülü olduğunu öğrendi. Tüm planlarına rağmen hazineyi çıkarmayı baaramadı ve yanındakilerle birlikte Örümcek Adam tarafından yakalanıp yetkililere teslim edildi.

mysterio1yr6
Mysterio Örümcek'le yıllar boyunca savaşmaya devam etti. Beck'in Örümcek'e karşı olan bu intikam hırsı ona çok pahalıya patladı. Efekt yapımı için kullandığı kimyasal maddeler onda beyin tümörü ve akciğer kanserine neden oldu. Bir yıllık bir ömrü kaldığında hapisten salındı. Örümcek'ten intikam alamayacağını anlayan Mysterio başka bir kahraman olan Daredevil'la savaştı. Daredevil'a da yenilince Beck intihar etti.
Mysterio Beck'in ölümünden sonra tekrar ortaya çıktı fakat yakalanınca kostümü giyenin Beck'in yerine geçen Danny Berkhart olduğu anlaşıldı. Orjinal Mysterio'nun intikamını almak için Beck'in kuzeni Macguire Beck'de kabak maskeli suçlu Mad Jack'i yaratarak Örümcek Adam ve Daredevil'ı yakalamayı başardı fakat iki süper kahraman onu yenmeyi başardı. Macguire şu anda yeni Mysterio olmaya çalışıyor gibi görünüyor.


Mysterio442px
Kaynak: Mysterio

Son düzenleyen Blue Blood; 30 Mart 2007 20:50
Biyografi Konusu: Mysterio / Quentin Beck nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
mysterio

Sponsorlu Bağlantılar

Mysterio / Quention Beck

Sasuke Uchiha - avatarı
Sasuke Uchiha
Ziyaretçi
10 Aralık 2011       Mesaj #3
Sasuke Uchiha - avatarı
Ziyaretçi
MysterioLogo2
MysterioSmoke
MysterioNew
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
25 Ekim 2012       Mesaj #4
iceslush - avatarı
VIP ETC
mysterio2

Mysterio
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif

Benzer Konular

29 Ekim 2015 / kompetankedi Sinema ww
5 Aralık 2011 / ThinkerBeLL Sanat ww
21 Kasım 2011 / Jumong Edebiyat ww
4 Ocak 2016 / careless_WhispeR Siyaset ww