Arama

Lizard / Curtis Connors

Güncelleme: 27 Nisan 2012 Gösterim: 8.883 Cevap: 0
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #1
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Lizard / Curtis Connors

Sponsorlu Bağlantılar
442pxlizardbiopv2

Aslında Prof. Connors'a Örümcek'in arkadaşları arasında yer vermek lazım. Ama Örümcek pek çok kere Connors'ın diğer kişiliği Kertenkele ile savaştı.

Herşey tek kolunu kaybetmiş olan üniversite profesörü Connors'ın sürüngenler üzerinde deneyler yapmasıyla başladı. Connors kertenkelelerin kopan uzuvlarını yeniden çıkardıkları gibi eğer onların DNA'ları insanlarınki ile birleştirilirse insanların da kaybettikleri uzuvları yeniden kazanabileceklerini düşünüyordu. Connors'ın geliştirdiği yöntem ile hayvanlarda yapılan testler olumlu sonuç verince Connors deneyi kendi üzerinde denemeye karar verdi. Deney başarılı oldu ve Connors kaybettiği koluna yeniden kavuştu. Fakat deneyin insanlardaki korkunç yan etkisi bir süre sonra ortaya çıktı. Connors değişim geçirmeye başlayıp insanımsı büyük bir kertenkeleye dönüştü.

Bu dönüşüm Connors'ın zihnini de etkiliyor ve soğukkanlı bir sürüngen gibi davranmasına yol açıyordu. Sadece sakin olmayı başarabildiği zamanlarda Connors'ın zihni daha baskın çıkabiliyordu. Connors kertenkele zihninin ailesine zarar vermesinden korktu. Örümcek Adam ona yardım edip tekrar insan haline dönmesini sağladı. Connors Örümcek'e çok şey borçluydu. Örümcek'in medya tarafından yerden yere vurulduğu zamanlarda bile onun iyi biri olduğunu savunan kişilerden biri oldu ve kendisine her ihtiyaç duyduğunda Örümcek'e yardım etti.
Fakat yıllar boyunca Connors ne zaman tamamen tedavi olduğunu düşünürse bu umutları boşa çıkarak tekrar dönüşüm geçirip Kertenkele oldu. Örümcek Adam Kertenkele mücadele etmek zorunda kaldığı zamanlarda o kişinin dostu olduğunu bildiğinden onunla savaşmakta zorluk çeker. Connors'ın kendi içindeki bu ikinci kişiliği onun en büyük korkusu oldu.



lizard
Kaynak: Lizard

Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Nisan 2012 11:31 Sebep: Kırık Link
Biyografi Konusu: Lizard / Curtis Connors nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

13 Kasım 2015 / careless_WhispeR Sinema ww
30 Eylül 2010 / careless_WhispeR Sinema ww