Arama

Bukalemun / Chameleon

Güncelleme: 9 Nisan 2009 Gösterim: 6.104 Cevap: 0
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
9 Nisan 2009       Mesaj #1
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Bukalemun / Chameleon (Bukalemun Kimdir? - Bukalemun Hakkında)
Chameleon

Sponsorlu Bağlantılar
Gerçek adı ve kılık değiştirme yeteneklerini nasıl elde ettiği bilinmiyor. Rus olduğuna dair söylentiler var. CIA'in onun gerçek kimliğini ya da en azından nereden geldiğini biliyor olabilecekleri söylenmekte. Belindeki kemerde bulunan bir görüntüleme sistemine kaydettiği herkesin kimliğine bürünebilir.

Uluslararası bir suçlu olan Bukalemun Örümcek Adam'ı ortadan kaldırmak için plan yaparak bir profesör kılığına girdi. O sıralar kişilik bunalımında olan Peter örümcek güçlerinden kurtulmak istiyordu. Örümcek Adam olarak profesörün yardımını kabul etti ve onun makinesi sayesinde güçlerinden kurtuldu. Fakat Örümcek'in düşmanları birer birer ortaya çıkmaya başladı ve Peter süper güçleri olmadan kostümünü giyerek onlarla savaşmak zorunda kaldı. Kara Kedi'nin yardımları sayesinde hayatta kaldı. Sonunda Peter güçlerinin aslında yok olmadığını, makinenin ışınlarına yeniden maruz kalırsa güçlerini geri alacağını anladı. Kara Kedi ile oraya gittiler ve Peter güçlerini tekrar kazanarak Örümcek Adam oldu.

Daha sonra ki zamanlarda Bukalemun New York'ta yaşayan ve en büyük suç organizasyonlarından birinin lideri olan Kinpin'in yerini almaya çalıştı. Bu olaylar sırasında Örümcek Adam'ın planlarını engellememesi için Jameson'ı kaçırıp onun kılığına girdi ve Daily Bugle'da sürekli Örümcek'i bir suçlu olarak gösteren haberler yayınlanmasını sağladı. New York sokaklarında Kingpin ve rakipleri arasında büyük mafya savaşlarının çıkmasını sağladı. Örümcek gerçek Jameson'ın alıkonulduğu yeri bulununca Bukalemun kaçtı. Fakat Bukalemun Kinpin'in yerini alamasa bile onun örgütüne çok büyük zararlar vermeyi başardı.


spiderman 4 5 villains chameleon next enemy cast pictures

Örümcek Adam'ın kimliğini öğrenmek isteyen Bukalemun sürekli onun fotoğraflarını çeken kişinin peşine düştü: Peter Parker. Peter'ın Örümcek Adam'ın kimliğini biliyor olabileceğini düşünen Bukalemun Peter'ın ağzından laf almak için onun yıllar önce ölen anne ve babasını klonladı. Peter uzun yıllar sonra dönen anne ve babasıyla karşılaşmanın şokunu yaşadı. Bir süre tereddüt ettikten sonra onlara kendisinin Örümcek Adam olduğunu açıkladı fakat klonlar bu haberi Bukalemun'a veremeden Peter onların klon olduğu gerçeğini anladı ve Örümcek Adam olarak onları durdurdu. Bukalemun ise kaçmayı başardı.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen careless_WhispeR; 9 Nisan 2009 01:24 Sebep: Kaynak eklendi..
Biyografi Konusu: Bukalemun / Chameleon nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif

Benzer Konular

1 Haziran 2013 / Misafir Genel Galeri
4 Nisan 2012 / Misafir Soru-Cevap
29 Mart 2012 / Misafir Taslak Konular
16 Mart 2013 / _EKSELANS_ Taslak Konular