Arama

Hwoarang - Tekken

Güncelleme: 29 Haziran 2013 Gösterim: 6.332 Cevap: 1
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
14 Kasım 2009       Mesaj #1
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Tekken oyun karakteri Hwoarang, Hwoarang kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Hwoarang
Hwoarang - Tekken

Hwoarang ismi gerçek olmayan bir isimdir,bu ismi Tekken 3'ün başında yapılan hareket zincirlemesinde yaptığı ve Uluslararası Tekvando Federasyonunun(IFF) Hwa-rang diye isimlendirdiği hareketlerden almıştır.Hwarang ismi 7. yüzyılda Silla hanedanlığında varolan bir grup gencin kendilerine verdikleri isimle bugüne gelmiştir.Hwoarang Tekken 4'te Heihachi ve önünde gelen Jin kazama dışında çok nadir son adamlardan birisidir.Jin'in yokluğunda önemli rol oynamıştır.

Tekken 3:

Hwoarang Baek Doo San'ın öğrencisi olup ileri tekvando sanatında(Moo Duk Kwan tarzında)oldukça deneyimliydi.Sokaklarda para için dövüşürdü.Arkadaşlarının kaybettiği dövüşlerde,onlardan sonra gelip kazanır,onların yenilmelerini telafi ederdi.Bu dövüşlerden birisinde Jin kazama ile karşılaştı ve berabere kaldı.Bu Hwoarang'ın ilk kez kazanmak için çıktığı bir dövüşte kazanamaması anlamına geliyordu.Hwoarang kendini çok daha iyi eğitip,bir daha asla kaybetmemek istiyordu.Ustasını ziyarete gittiğinde,onun Ogre tarafından öldürüldüğünü gördü.

Hayal kırıklığı ve öfkeyle,3. turnuvaya hocasının intikamını almak ve Jin Kazama ile dövüşmek için girdi.Turnuva sırasında Jin'in kıstırıldığını gören Hwoarang ona yardım etmiştir.

Tekken 4:

Tekken 4 sırasında Hwoarang Güney Kore ordusunda çağırıldı.Birebir dövüşlerde çok iyi olan Hwoarang sadece sokak dalaşmalarında yer alabilen Hwoarang,izinsiz ülkeyi terketti ve devlet onu kaçak ilan edip aramalara başladı.Ülkeden kaçmasının nedeni ilk turnuvada dövüşemediği Jin Kazama ile dövüşebilmekti,bu sebeple ülkesini terk edip Tekken 4'e katılmıştır.Tekken 4te Jin ile otoparkta dövüşmeye başlarlar.Bu dövüş sırasında ordu mensupları Hwoarang'ı orada sıkıştırır.Tekken 3 sırasında Hwoarang'ın yaptığını hatırlayan Jin,ona burda yardım etmiştir ve sayesinde kurtulmuştur.

Tekken 5:

Tekken 5 sırasında askeri mahkeme için Kore elçiliğinde tutulmaktaydı,büyükelçi ona bazı önemli dosyaları sundu.Kağıtları okuduktan sonra Hwoarang gözlerine inanamadı,Baek'in Ogre'nin saldırılarından kurtulduğunu öğrenir.Askeri görevini yerine getiren Hwoarang,Jin'le olan dövüşme isteği ve kendini ustasıyla kıyaslama isteğiyle 5. turnuvada soluğu alır.Bu turnuva sırasında Devil Jin tarafından komaya sokulmuştur.

Tekken 6:

5. turnuva sonrasında olanlardan sonra Hwoarang Kendisini hastanede bulur.Başını yanına çevirdiğinde yanında refakatçısı olarak ustasını görür.Ondan gelişen olayları detaylıca öğrenir.Hemşireyi dinlemeden yatağından kalkmaya çalışır,fakat bunu beceremez,bu sırada 5. turnuvada yine kendisini yetersiz olarak gördüğüne inandığı için ustasına onu daha güçlü yapması için yalvarır.Hastaneden ayrıldıktan sonra kendini eşi görülmemiş bir hırsla bu 'anormal' jini yenmek için kendini geliştirmeye adar.Böylece kendini 6. turnuvaya hazırlamış olur.



Son düzenleyen nötrino; 29 Haziran 2013 15:03
Biyografi Konusu: Hwoarang - Tekken nereli hayatı kimdir.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Teusa - avatarı
Teusa
Ziyaretçi
29 Mayıs 2011       Mesaj #2
Teusa - avatarı
Ziyaretçi
Hwoarang - Tekken
images?qtbnANd9GcQpXxlWFL4ae9bNr1RRMTQX2FCxJC 6WJQHxD 9M  v0W zq5AnYA

Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

26 Ekim 2012 / RuffRyders Hayali Karakterler
6 Eylül 2008 / panTeric Hayali Karakterler
13 Ağustos 2009 / Rower Hayali Karakterler
11 Temmuz 2009 / Rower Hayali Karakterler
6 Eylül 2008 / panTeric Hayali Karakterler