Arama

The Creeper

Güncelleme: 13 Eylül 2011 Gösterim: 3.850 Cevap: 2
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
The Creeper (The Creeper Kimdir? - The Creeper Hakkında)

Sponsorlu Bağlantılar
thecreeperonurr

Jeepers Creepers filminin insan organlarıyla beslenen yaratığı. Her 23 yılda bir, baharın 23. günü Creeper insanları öldürmeye gelir. Kendisi eskilerden kalma (arkasında en az 300 yıllık cesetler bıraktığı düşünülürse) bir korku unsurudur.

Issız otobanlarda, özellikle etrafında uçsuz bucaksız buğday tarlaları olanlarda avlanmayı çok sever. Dev bir yarasayı andıran kanatları, garip suratı, sürüngenimsi vücudu göz önünde bulundurulduğunda, oldukça korkunç bir yaratıkla karşı karşıya olduğumuz iyice anlaşılır (kendisi ‘creep’ sözcüğüne yakışan tüyler ürperticiliktedir). Öldürme amacı ise, güçlenmek için ihtiyacı olan insan vücudu parçalarını almaktır. Örnek olarak görmek için beğendiği ve ilgisini çeken bir insanı kurban olarak seçer ve onun gözlerini yer. Ya da nefes almak için kurbanının akciğerini yer ve ne kadar çok kalp yerse o kadar çok güçlü olur.

Fakat her insanı kendine kurban seçmiyor bu yaratık, sadece ilgisini çeken ve beğendiği insanları kurban olarak seçiyor. Onları önce korkutuyor, insanların korkusunun kokusunu alıyor ve sonrada beğendiği organını yemeye başlıyor. Kurbanlarını yedikten sonra onları dikiyor ve kendine ait mekanına götürüp saklıyor. Filmde, bodrumda tavana ve duvarlara adeta bir süs gibi asılmış ve yıllarca çürümemesini sağlamak için bir çeşit cilaya benzeyen bir karışımla kaplanmış 500-600 arası cesetten ne kadar tehlikeli ve korkunç bir yaratık olduğunu anlamak mümkün herhalde. Tip olarak biraz Freddy Krueger’ı andırsa da kesinlikle ondan daha üstün bir yaratık olarak göze çarpıyor. Üstelik bu yaratığın kanatları var ve uçabiliyor.


Biyografi Konusu: The Creeper nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
The Creeper
jeeperscreepers2pic7859
Sponsorlu Bağlantılar

Filmi izleyenler bu sahneyi iyi bilirler. Msn Happy

RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
The Creeper - Jeepers Creepers 2

jeeperscreepers2jeepers