Arama

Leah Clearwater

Güncelleme: 9 Kasım 2010 Gösterim: 3.062 Cevap: 0
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
9 Kasım 2010       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Leah Clearwater

Sponsorlu Bağlantılar
Leah Clearwater leah clearwater  2

20ifds8


Genel Bilgi

İsim: Leah Clearwater
Doğum Yeri: La Push, Washington, USA
Yaşadığı Yer: La Push, Washington, USA
Durumu: İlk ve tek kurtkadın/şekil değiştirici
Dönüşme Tarihi: 2006

Dış Görünüşü

Saç Rengi: Siyah (New Moon, sayfa 74)
Diğer: Bella Leah’ nın egzotik bir güzelliği olduğundan bahseder. Bakır renginde teni, ve parlak siyah saçları vardır. Kirpikleri çok uzundur (New Moon, sayfa 74)

İlişkileri

Aile: Leah Clearwater, Sue ve Harry Clearwater’ ın kızıdır. Seth Clearwater’ ın kızkardeşidir. Babaları Harry, o sirada 14 yaşında olan Seth’ in kurtadama dönüşmeye başlamasindan kısa bir süre sonra kalp krizi geçirerek vefat etmiştir.
Mesleği: Quileute kabilesinin koruyucularındandır.
Diğer: Leah Sam Uley’ e deliler gibi aşıktı. Ta ki Sam kurtadama olmaya başlayıp Emily’e mühürlenene kadar (Eclipse, sayfa 67).

Kişilik

Özel Yetenekleri: Bilinmiyor.
Hobileri: Bilinmiyor.
İlgi alanları: Bilinmiyor.
Tanim: Kurtadama takımında ki tek dişi olması, hoş olamayan düşünceleri ve diğerlerinin konuşmak istemeyeceşi konuları gündeme getirmesi hayatı Sam ve diğer kurtadamlar için zorlaştırmaktadır (Eclipse, sayfa 241). Jacob sıklıkla Leah dan acımasız diye bahseder. Bunun sebebi de Leah’ nın yaşadıkları yüzünden sıklıkla duygusal dalgalanmalar geçirmesidir.

Kişisel Tarihçe

Leah Clearwater, Sue ve Harry Clearwater’ ın kızıdır. Seth Clearwater’ ın kızkardeşidir. Quileute kabilesinin tek dişi kurtudur.

Kurtkadın olmadan önce lise aşkı Sam Uley’ e deliler gibi aşıktı. Quileute’ nin kanından geldiği için Sam Cullenlar Forks a geri döndüğünde ilk değişen kurtadam olmuştur. Sam Leah a kurtadama olduğunu söyleyememiş ve bu da ilişkilerinin zedelenmesine sebep olmuştur.
Bir hafta sonu Leah’ nın kuzeni Emily onları ziyarete geldiğinde Sam Emily’ e mühürlenmiş ve mühürlenmenin gücüne karşı koyamayarak Leah’ dan ayrılmak zorunda kalmıştır. Leah kırılmış ve yıkılmış olduğu halde güçlü görünmeye çalışmış ve hatta Emily’ nin nadimesi olmayı da kabul etmiştir (Eclipse,sayfa 67).

Leah kurtkadın olmadan önce Quileute yaşlıları sadece Quileute erkeklerinin kurtadam olma gücünün olduğunu kabul ettikleri için Leah’ nın değişimi - ki neredeyse Seth ile aynı zamanda olmuştur - hepsinde şok etkisi yaratmıştır (Eclipse, sayfa 240). Leah ve Seth’ in ardı ardına gerşekleşen dönüşümleri babaları Harry’ nin kalp krizi geçirmesine sebep olmuştur.

Jacob Sam’ in kurtadamlardan ayrılip kendi sürüsünü kurduğu zaman Leah ona katılan ikinci kişiydi ve daha sonra da Beta kurt oldu. Jacob’ ın sürüsüne ilk katılan Leah’ nın kardeşi Seth olduğu için Leah kardeşini yalnız bırakmamış ve Cullenlar’ ı korurlarken ona zarar gelmesini istemediği için sürüye katıldığını söylemiştir. Fakat daha sonra Sam’ den uzaklaşmak için onlara katıldığını Jacob’ a “ Senin sürünün parçası olduğum için senelerdir olmadığım kadar mutluyum” diyerek itiraf etmiştir (Breaking Dawn, sayfa 312).


Biyografi Konusu: Leah Clearwater nereli hayatı kimdir.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

4 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
17 Aralık 2015 / BrookLyn Moda ww
9 Kasım 2010 / _Yağmur_ Hayali Karakterler