Arama

Pixie

Güncelleme: 6 Ağustos 2007 Gösterim: 2.560 Cevap: 0
ROCKER_WORLD - avatarı
ROCKER_WORLD
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #1
ROCKER_WORLD - avatarı
Ziyaretçi
winx club üyelerinin yanında bulunan ve cadılarla savaşmada yardım eden küçük perilerdir.bu miniperiler sadece tek bir kişiye bağlanırlar.
miniperiler kendi ormanlarında ayşarlar ama bu 8 tanesi alfeada kalıyor içlerinden 6,sı winxin 2 tanesinden biri mesaj getirir götürür.öbürü ise böceklerle ateş böcklerini yönetir.alfea kolejinde kalan miniperiler winx kızlarına baglıdır.
Sponsorlu Bağlantılar
amore=stella digit=tecna tune=miuse locette=bloom piff=layla chatta=flora bu miniperilerin bazı özellikleri ve güçleride vardır.
amore
amore=ask ve sevgi minipersidir.stella ile eslesmistir.çok akindir ve uysaldır.saldırgan degildir.romantik bir minperidir.nede olsa ask minipersi.kendisi gibi başkalarının güler yüzlü ve herzamn mutlu olmasını ister.çok kibar bir miniperidir.hiç bir saygızızlıgı görülmemistir.ayrıca zeki olmakla birlikle stellaya çok baglıdı.
locette
locetta portaller miniperisidir.bloom ile eslesmistir.locette çok ürkektir ve blooomla birbirlerin çok sever.uysaldır.
tune tun miusa ile eslesmistir.görgü miniperidir.çok kiber ve naziktir.bir bağıdığındar neredeyse yer gök inler.görgü kurallarına uymaya çok ilgi gösterir.
'chatta
chatta flora ile eslesmistir.gevezelik miniperisidir.dedikoducu bir huyu vardır. ama her dedigidogru degildir.çok gevezedir.çok hızlı konuşabilir ve kimse onun dediğini anlamz aralarından en olgun olan miniperi chatta'dır.
'digit'
digit tecna ile eslesmistir vede teknoloji minpersidir.aynı tecan gibi teknolajiyi çok sever ve baglıdır.hele bilgisayar oyunlarına bayılır.
'piff'
piff layla ile eslesmistir.tatlı uyku miniperisidir.nerddeyse herzamn uyur.konusamaz ve aralarından en küçügü pifftir.onun dediklerini tune çevirir.çok fazla uyur.
Biyografi Konusu: Pixie nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

23 Ekim 2015 / RuffRyders Müzik ww
10 Aralık 2011 / Misafir Hayali Karakterler
16 Ağustos 2015 / RuffRyders Taslak Konular