Arama

Prenses Merida

Güncelleme: 18 Nisan 2013 Gösterim: 4.271 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
18 Nisan 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Prenses Merida
msxlabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü oyuncu Beren Saat’in başrolünü seslendirdiği Cesur (Brave) filminin kamera arkası görüntüleri yayınladı. Filmde ünlü oyuncu Beren Saat, geleneklere karşı çıkıp kaderini değiştirmek için mücadele eden Cesur Merida’yı seslendiriyor.

Cesur, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor’un yetenekli bir okçu olan dik kafalı kızı Merida’nın kahramanca yolculuğunu konu alıyor. Kaderini kendisinin yaratmaya çalıştığı bir gencin hikayesi olan Cesur, ülkemizde 7 Eylül 2012’de Disney Digital 3D™ seçeneğiyle vizyona girecek.

Beren Saat’in Seslendirdiği Merida Karakteri Hakkında:

Tutkulu ve atılgan olan Merida, kendi kaderinin kontrolünü eline almak için mücadele eden, kraliyet ailesi mensubu, kafasının dikine giden bir gençtir. Kendini en çok evinde hissettiği zamanlar; açık havada ok ve kılıç becerilerini geliştirdiği, sadık atı Angus’la birlikte görkemli İskoç kırsalını geçtiği zamanlar. Saçı gibi canlı bir ruha sahip Merida, aynı zamanda da çok yumuşak kalplidir. Özellikle söz konusu üçüz erkek kardeşleriyse. Kral ve Kraliçenin kızı olduğu için, birçok sorumluluğun yanı sıra kendisinden de beklenen birçok şey var. Tüm bunlar onun özgürlüğünü muhafaza etmek istemesine yol açıyor. Merida’nın, göz göre göre eski bir geleneğe karşı çıkması, krallık adına felaket getiren sonuçlar doğuruyor. Merida, bu düşüncesiz tavrını düzeltmek için zamana karşı yarışıyor ve cesaretin asıl anlamını keşfedip gerçek kaderini ortaya çıkaracağı bir yolculuğa çıkıyor.



Biyografi Konusu: Prenses Merida nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

5 Mayıs 2010 / Pasakli_Prenses Üyeler Hakkında
5 Nisan 2007 / BlueNighT Hayali Karakterler
9 Aralık 2015 / Breath X-Sözlük
24 Eylül 2015 / Jumong Siyaset ww