Arama

Dean Winchester

Güncelleme: 23 Temmuz 2013 Gösterim: 2.617 Cevap: 0
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
23 Temmuz 2013       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Supernatural Karakterleri - Dean Winchester (Bknz. Jensen Ackles)
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

z0c6

Supernatural Karakterleri - Dean Winchester (Bknz. Jensen Ackles);
Dean Winchester, bir Warner Bros. yapımı olan Supernatural adlı dizide, kardeşi Sam Winchester'la birlikte avcı olarak tabir edilen yani ruh, cin, şeytan vampir cadı kısacası her türlü doğaüstü yaratığı avlayan ana karakter. Jensen Ackles tarafından canlandırılmaktadır.

Özellikleri
Karakter dizide olgun oluşu, esprileri, özellikle kardeşine olan düşkünlüğü, yemek yemeyi sevişi, kadınlara karşı olan ilgisi ve Metal müziğe karşı olan sevgisi ile tanınır. Aynı zamanda çok iyi bir avcı olan Dean Winchester, genellikle kullandığı Colt 1911 marka silah ve pompalı tüfeğiyle dikkat çeker. İsmi büyükannesi Deanne'dan gelir. Ayrıca Dean ve Sam Winchester kardeşler dizi boyunca 1967 model siyah bir Chevrolet Impala'yla yolculuk etmektedirler. İmpalasına bebeğim diye seslenmektedir ve çok düşkündür. Dean ailesine Sam'den biraz daha çok değer vermektedir. O çok küçükken annesi bir iblisin yüzünden tavanda yanarak ölmüştür.

Yaşamı
24 Ocak 1979 tarihinde Lawrence Kansas da doğmuştur. Kova burcudur. Annesi tavanda yanarak öldükten sonra babası paranormal olayları araştırmaya başlamış ve böylece avcı olmuştur. Dean ve kardeşi Sam'i de birer avcı gibi yetiştirmiştir sonra Sam bu hayatı istemez babası ve Dean'i terkedip koleje gider. Kendine yeni bir hayat kurar Jessica Weisten ile sevgili olurlar. Babalarının ortadan kaybolmasıyla birlikte Dean, Samin evine gider ve birlikte babalarını ararlar aynı zamanda da avlanmaya geri dönerler.

Eşyaları
1. Sezondan 5. Sezona kadar Mısır'ın Koruyucu Tılsımı simgeli bir kolye takmıştır sonra kolyeyi Castiel Tanrıyı bulmak için almıştır. En değerli eşyası babasının ona bıraktığı 1967 Model Chevrolet Impaladır.

Biyografi Konusu: Dean Winchester nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

2 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
17 Nisan 2009 / careless_WhispeR Sinema ww
27 Aralık 2007 / sedat sencan Edebiyat ww
23 Temmuz 2013 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
26 Aralık 2015 / KisukE UraharA Siyaset ww