Arama

Alistair Smythe

Güncelleme: 6 Şubat 2015 Gösterim: 1.869 Cevap: 0
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
6 Şubat 2015       Mesaj #1
iceslush - avatarı
VIP ETC
Alistair Smythe
Vikipedi,Özgür Ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

003 Alistair Smythe  Earth 194111

Alistair Smythe,Marvel Comics bünyesinde yer alan bir süper kötüdür. Spiderman'in düşmanıdır. Alistair eskiden yürüyemiyor, tekerlekli sandalye kullanıyordu fakat kendini "Ultimate Spider-Slayer" adını verdiği forma dönüştürünce yürüme kabiliyetini kazandı.

Alistar Smythe karakteri ilk kez The Amazing Spider-Man Yıllık 19 (Kasım,1985)'de Louise Simonson ve Mary Wilshire tarafından yaratılmıştır. Alistar The Superior Spider-Man #13'de (Eylül,2013) ölmüştür.

Alistair robotik alanında,kibernetik'de ve genetik alanında bir dahi ve uzmandır. En göze çarpan icadı "Spider-Slayers" adı verdiği,amaçları Spider-Man'i bulup öldürmek veya yakalamak olan robotlardır.

Smythe ayrıca vücudun tamamen korumasını sağlayan bir bio-organik kabuk icat etmiştir. Bu onun gücünü arttırmış ve tekrar yürümesini sağlamıştır. Kabuğun ayaklar için kuş gibi pençeleri,omuzlarından çıkan eğimli kanatlı silahlar ve ön kollarından çıkan daha küçük boyutta sivri silahlar vardır.Ayrıca ön kol bölgesinde bulunan bir ağ atıcısı da mevcuttur. Smythe bu zırhı giydiği zaman süper insan gücüne,süper insan hızına,süper insan dayanıklılığına ve çevikliğine sahip olur.

Biyografi Konusu: Alistair Smythe nereli hayatı kimdir.
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif