Arama

Adrian Pennino

Güncelleme: 25 Nisan 2015 Gösterim: 3.208 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
25 Nisan 2015       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Adrian Pennino
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

hot talia shire images free

Adrian Pennino (25 Nisan 1946 - 11 Haziran 2002) Rocky film serilerindeki kurgusal karakter, Talia Shire canlandırmaktadır.
Adrian iki kez dünya ağır siklet şampiyonu boksör Rocky Balboa eşi, Paulie Pennino'nun küçük kız kardeşi. Adrian ilk işine petshopla başlar. Rocky sürekli onu ziyarete gelir ondan kaplumbağa yemi ve yiyecek ister ayrıca espri yapıp onu güldürmeye çalışır.
Rocky ile Adrian ilk buluşmasını şükran gününde yapmışlardır ve buz pateni salonuna gitmişlerdir orada Rocky'nin dövüş stili ve kariyeriyle ilgili konuşmuşlardır. Daha sonra Rocky'nin evine gitmişlerdir ve orada kaynaşıp flört yaşamaya başlamışlardır. Rocky 1 filminde Rocky, Apollo Creed ile maç yapacağı sıra Adrian onu soyunma odasına bekleyeceğini söylemiştir.
Rocky 2 filminde ise Rocky ile Adrian evlenirler. Apollo ile yapılacak olan rövanş maçından günler önce Rocky'nin çocuğu olmuştur ve Rocky rövanş maçındaki galibiyeti karısı Adrian'a ve oğluna hediye etmiştir.
Hakkında
Adrian utangaç biridir ve ilk filmlerde gözlük takmasına rağmen sonraki filmlerde gözlük takmaz. Duygusaldır ve Rocky'e motivasyon verir. Buz pateni yapmayı sever.
Biyografi Konusu: Adrian Pennino nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

15 Ocak 2009 / estudiantes Spor ww
24 Temmuz 2008 / eXcaLLaNT Spor ww
28 Haziran 2011 / Jumong Spor ww
27 Ocak 2008 / KisukE UraharA Sinema ww
17 Kasım 2015 / careless_WhispeR Sinema ww