BU SABAH GÜNEŞ DOĞMUYOR GÜN GECEDEN KURTULMUYOR AŞKIN ESİR ALMIŞ ŞU GÖNLÜMÜ DUDAKLARIDANO ŞARKI HİÇ DÜŞMÜYOR KİMSE BANA ÜZÜLMÜYOR SABRET O GELİR DEMİYOR..
Adımlarım ürkek olsa da yollarım sana Sabrım sana.. Biliyorum bu firar girişimi.. Sana gelen vagonlara kaçak bindim ben.. Farkındayım... Biletsizim.. Bir o kadar da öznesiz..
AMMAN BIRAK İMKANSIZ OLSUN İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN NE SENİN YÜZÜN GÜLDÜ NE İÇİME SİNDİ OLMAYINCA OLMUYOR.. PAYIMA YALNZLIK DÜŞTÜ KADER HEP BENİ ÇİZDİ GÜLMEDİMİ GÜLMÜYOR..
Kıskaçlarını açmış zamanın törpülediği yüreğimden akıp gitti sensizlik Bir tutam ayrılık da olsa aşkı perçinleyen, içimdeki sana emanet ediyorum ben’imi
zaman gider ve giderken saatleri ve saatler giderken benliğimzden bi parca alır ve benliğimz bize saçlarımıza aklar getirir zaman budur bende zaman yoktur ben hala çocuğum kovalamç oynar koşarım bu bende kalandır zaman benden herşeyimi alır ama sana olan sevgimi alıp yerine baskasını koyamaz ellerini ilk tuttuğum gibi tutarım ilk sewdiğim gibi sewrim we sana seni sewiyorum derken içimi bi sevinç alır