Arama

Anlayana - Sayfa 293

Güncelleme: 26 Kasım 2018 Gösterim: 625.687 Cevap: 3.995
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2921
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ kıymet bilmeyen kalbe sevgim haram yolunu bekleyip gelmeyene yazıklar, sevdim deyipte aldatana lanet, beni sonsuza kadar sevene bu canım kurban olsun.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2922
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ BeLki birgün dikenLer kanatacak eLLerinizi,beLki serseri bir kurşun deşiverecek yüreğinizi, beLki birgün öLüm kapInIzI çaLIverecek apansIz.. Ama ne siz eLLerinizi çekecek dikenLerden, nede ben. Ne siz korkacaksInIz geceLerden, ne de ben. Ne siz vazgeceksiniz bu kavgadan nede ben
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2923
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Bir silahım olsaydı bir silahım; yoksulluğu şakağından, kaybetmeyi kalbinden, yalnızlığı sensizliği alnından, alnının tam ortasından vururdum Bir kerecik söyle demiştin söyleyememiştim hani, işte şimdi söylüyorum SENİ SEVİYORUM!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2924
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Aşktı o! Değiştiren tüm gecelerimi Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidişime dur diyen
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2925
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ bakıyorumda HerkeSde bi Hava bi ÇaLım. Şunu biLin 'Herkes ARTİST olabilir.. Ama YÖNETMEN benim, istediğime ROL verir, istediğimede YOL veririm
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2926
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Eğer beni daha fazla üzmek istemiyorsan rüyalarıma bile girme sakın nolursun unutmak doğanın en güzel armağanı insana. Biliyorsun seninde son armağanın unutulmak!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2927
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ mezar olacaksa bana bu dört duvar yoklugun kadar gercek bu ecel yoklugun kadar gercek bu içimdeki acı azar azar ölüyorum bilmiyorsun
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2928
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ bizim kavusmamız bize baglıdır her yokusun sonu düze bağlıdır her baharın sonu güze baglıdır hayatım verdigin söze baglıdır
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2929
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
7 Mart 2012       Mesaj #2930
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken Ipler Kopsun,Düstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.