Arama

Anlayana - Sayfa 329

Güncelleme: 26 Kasım 2018 Gösterim: 624.559 Cevap: 3.995
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3281
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Sana Verdiğim Değeri 1 Güle Versem,Gül 4 Mevsim Açar Beee!
Sponsorlu Bağlantılar
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3282
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
♥ Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi? ♥ Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir.. ♥ Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü [...]
Sponsorlu Bağlantılar
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3283
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile … Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır. Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir. Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım… [...]
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3284
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Sen benim gönlümde oldukça, Yemende de olsan benim yanımdasın………. Eğer sen benim gönlümde değilsen, yanımdada olsan Yemende sayılırsın.
By ShadoW - avatarı
By ShadoW
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3285
By ShadoW - avatarı
Ziyaretçi
Yokluğunun soğuğunda üşümektense varlığının ateşinde yanmak isterdim.Üşüyerek yanmayı yanarak üşümeyi yazık ki ben senden öğrendim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3286
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
‘Aşk’ı Dilimde Yaşasaydım Eğer ki,İnan DiLim Kesilirdi, Hani Derdin ya Bana, ‘Aşkım Beni AnLatsana’ Diye, Ben AnLatırdım Seni,Ama Sen AnLamazdın,
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3287
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Ağzından çıkanı yüreğin kanıtlamıyorsa….SUSACAKSIN!!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3288
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Mürekkepten denizler kağıttan gemiler yapıp adını her yere yazdım adını her yere yazınca seni sevdiğimi sandım ben seni sevmedim sana taptım…
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3289
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Matematiği daha iyi öğrenmem lazım artık insanların kaç yüzü var bilmiyorum?
Candy_Girl - avatarı
Candy_Girl
Ziyaretçi
4 Haziran 2012       Mesaj #3290
Candy_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Boğazıma dizilmiş sözcükleri söylemeden, haykıramadan, içime atarak… Bir bilseler susan birinin gözlerinde çuvallar dolusu kelime olduğunu, Ve yine bir bilseler söz tükenmişse en güzel cevabın `SusmaK` olduğunu…