Arama

SevgiliNİZİN Hafifletici Sebebi Olmayan 31 Suçu

Güncelleme: 13 Aralık 2008 Gösterim: 39.349 Cevap: 80
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Ocak 2006       Mesaj #1
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
31suc esquire msxlabscom

Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen NeutralizeR; 8 Haziran 2006 21:16
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ocak 2006       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GÜZEL TESBİTLER, BİR GÜNDE KADINLARIN RAHATSIZLIKLARINI YAZMALI AMA 331 MADDE OLABİLİRMsn Happy ERKEKLER AH SİZ ERKEKLER...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2006       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28.ci Sebeb Beni Tedirgin Ediyor.. Cezasını Vermem Lazım Bu Suçunun. Msn Grin
kurbaga - avatarı
kurbaga
Ziyaretçi
13 Ocak 2006       Mesaj #4
kurbaga - avatarı
Ziyaretçi
zaten kız bunları yapıyosa bnce kıza ceza değil erkeğe verilmeli çünkü demekki erkekde iş yokmuşki bunları kız yapıyo kıza yetmiyooo
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
16 Ocak 2006       Mesaj #5
melish - avatarı
Ziyaretçi
Sevgiliniz tarafından sürekli eleştiriliyorsunuz. Ona aşkınızı gösteremiyorsunuz. Suçlu siz misiniz yoksa karşınızdaki mi?
Siz iyi bir sevgili olduğunuzu iddia etseniz de sevgiliniz sizin o kadar da iyi olduğunuzu düşünmüyor. İşte size aşkta iyi ya da kötü olduğunuzu gösterecek bazı ipuçları:

1. Sevgilinizin evine doğru yürüyorsunuz. Oraya varmak için iki yol var. Biri kısa yol ama çok kalabalık ve kasvetli. Diğeri uzun, ama yürürken harika manzaralar ve hoş şeyler görebileceğiniz bir yol. Bu iki yoldan hangisini seçeceksiniz?
Cevap: Burada yol sizin aşk hakkındaki tutumunuzu gösteriyor. Kısa yolu seçtiyseniz çabuk ve kolay aşık oluyorsunuz. Uzun yolu seçtiyseniz aşkı ağırdan alıyor ve kendinizi kolay kaptırmıyorsunuz.

2. Yol üzerinde iki gül ağacı görüyorsunuz. Birinde kırmızı güller, birinde beyaz güller var. Sevgilinize iki ağaçtan topladığınız yirmi tane gül götüreceksiniz. hangi ağaçtan kaçar adet gül toplarsınız? (Yirmi tanesi aynı renk de olabilir, ikisinin karışımı da olabilir. Kaçar tane aldığınızı aklınızda tutun.
Cevap: Kırmızı güllerin sayısı ilişkinizde ne kadar verici olduğunuzu gösteriyor. Beyaz güllerin sayısı ise ne kadar alıcı olduğunuzu. Mesela 18 kırmızı gül ve iki beyaz gül topladıysanız, siz yüzde 90 vermeye ve karşılığında yüzde 10 almaya razı oluyorsunuz.

3. Sonunda eve varıyorsunuz. Aileden biri kapıyı açıyor. Sevgilinizi onların seslenip çağırmasını mı beklersiniz, yoksa içeri girip kendiniz mi yanına gidersiniz?
Cevap: Bu soru ilişkide sorunlara karşı nasıl davrandığınızı gösteriyor. Sevgilinizi aileden birisinin çağırmasını istediyseniz, siz sorunların üzerine gitmiyor, onların bir şekilde kendiliğinde çözülmesini bekliyorsunuz. Sevgilinizin yanına kendiniz gittiyseniz, sorunların üzerine gidip çözene kadar mücadele etmeyi seçiyorsunuz.

4. Sevgilinizin odasına girdiniz. Ama içeride kimse yok. Gülleri bırakacaksınız. Pencere kenarına mı? Yatağın üzerine mi?
Cevap: Gülleri bıraktığınız yer sevgilinizle ne kadar çok görüşmek istediğinizi gösteriyor. Yatağa bırakılan güller ona doyamadığınızı, pencere kenarına bırakılan güller ise araya mesafe koymaya çalıştığınızı gösterir.

5. Birlikte güzel bir akşamın ardından gece onların evinde kalacaksınız ve yatma zamanı geldi. İkiniz ayrı odalarda uyumaya gidiyorsunuz. Sabah olunca, ona bakmak için odasına gidiyorsunuz. Peki sizce uyuyor mu? Uyanmış mı?
Cevap: Onu uykuda mı uyanık mı tahmin ettiğiniz, ona karşı tavrınızı gösteriyor. Sevgilinizi uykuda tahmin ettiyseniz, onu olduğu gibi kabul ediyorsunuz. Uyanmış tahmin ediyorsanız, onun değişmesini istiyorsunuz demektir.

6. Şimdi eve dönme vakti. Geri dönerken, bu sefer kısa ve kasvetli yolu mu seçeceksiniz uzun ve hoş manzaralı yolu mu?
Cevap: Ve geri dönüşte nasıl bir yol seçtiğiniz, aşkı ne kadar uzun yaşadığınızı gösteriyor. Kısa ve kasvetli yolu seçtiyseniz, aşktan çabuk bıkıyorsunuz. Uzun ve hoş manzaralı yolu seçtiyseniz aşkı doya doya ve uzun süreli yaşıyorsunuz demektir.
semiramis_sem - avatarı
semiramis_sem
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #6
semiramis_sem - avatarı
Ziyaretçi
1.MADDE ESKİ SEYGİLİSİYLE "MEDENİ İKİ İNSAN GİBİ" GÖRÜŞÜYOR OLMASI
BENCEDE ESKİ SEVGİLİDEN ASLA AMA ASLA ARKADAŞ OLMAZ.ESKİ SEVGİLİYİ BIRAKIN KAÇ YILLIK ARKADAŞ OLARAK GÖRÜŞTÜĞÜ KARŞI CİNSLE BİLE GÖRÜŞTÜRMEMEK GEREKİYOR.BELLİ Bİ SAMİMİYETE SAHİP OLUNAN ARKADAŞLAR BİRBİRİNE BELLİ BİR SÜRE SONRA FARKLI BİR GÖZLE BAKMAYA BAŞLIYORLAR.BENİM TESPİTİM.Msn Happy
vilalp - avatarı
vilalp
Ziyaretçi
19 Ocak 2006       Mesaj #7
vilalp - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı


Smiley9

Bunlar çok doğru düşünceler ama siz aşkı tanıdınız mı ki bırakıyor mu ınsanda gururdan eser.Sevdiğin kişinin günahlarını bile seversin değil hatalarını
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
21 Ocak 2006       Mesaj #8
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
*** Hesabı ödede kalkalım Selin...

*** Bak Ece'ye ne güzel giyinmiş. Bi giyinmesini beceremedin ya Selin...

*** Hayır araba benim değil. Buluşmaya gelirken çaldım bu arabayı...

*** Bugün doğum günün mü? Kesinlikle gelemem Kurtlar Vadisi var... Yarında Hayat Bilgisi...

*** Evet anneciğim şu anda Selin'le kafeye oturduk... Ne içebilirim diye sana bi soruyum dedim... Tamam anneciğim kapıya yakın oturmam...

*** Ben evlendikten sonra ilişkimiz uzun sürsün istiyorum Selin. Sana belki bir ev tutar içini dayar döşeriz. Haftada bi gün gelip sende kalırım filan.
Selin dur nereye gidiyorsun?
Tamam haftada iki gün olsun...

Bütün bu maddeleri teker teker ve sırasıyla uygularsanız görev başarıyla tamamlanmış olur .başarılar...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2006       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1- Romantizm şart

Eğer "Beni sadece romantik bir ilişki mutlu eder" diye bir bakış açısıyla hayata bakıyorsanız, daha çok bakakalırsınız. Çünkü romantizm, her koşulda, her durumda, hayatın her döneminde insanı mutlu edemez.

2- Yıllar boyu ihtiras

Bir ilişkide yakınlık, sevgi, saygı, güven, uyum gibi kavramlarla aşk, cinsellik, ihtiras gibi kavramlar bir arada yürütülemez. Eğer aynı heyecanı, aynı aşkı, aynı cinselliği 30 yıl sonra da yaşadığınızı söylüyorsanız, yalan söylüyorsunuz. Mutlu olmak için ilişkiyi olduğu gibi kabul etmek daha doğru.

3- Aşkın tek sahibi

Yazara göre tek bir "aşk" veya "sevgi" biçimi yok. İnsan her şeye aşık olabilir. Aşk zamanla şekil değiştirir. Bir çocuk için aşk, el ele tutuşmayı çağrıştırırken, bir genç için cinselliği çağrıştırabilir. Tıpkı aşk gibi, cinselliğin de farklı boyutları var. Bu nedenle ilişkinizi birtakım "kurallara" veya "kalıplara" oturtmaya çalışmayın.

4- Teknik takıntısı

"Her işin bir tekniği var canım. Kitapta okumadın mı?" diyenlerdenseniz, ilşkiniz çoktan bitmiş demektir. Her adımınızı kitaplara göre atmaktan vazgeçin. Herkes için geçerli olan belli kalıplar, kurallar yok. Bunlar yalan!

5- Hayranlık iddiası

Bir insan, partnerinin her şeyine asla hayran olamaz. Onun 1-2 huyundan nefret ediyorsunuzdur. Yoksa, diş macunu tüpünü tam ortasından sıkma veya kredi kartıyla bol bol alışveriş yapma gibi huyları ona daha fazla hayran olmanıza neden olur
Son düzenleyen Blue Blood; 7 Şubat 2006 02:06
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
11 Şubat 2006       Mesaj #10
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
NASIL BİR AŞIKSINIZ KENDİNİZ KARAR VERİN

Arkadaşça aşk
1) Bir aşk ilişkisinin ancak üzerinde emek harcandığı takdirde iyi olabileceğini düşünüyormusunuz?
2) Aşk ilişkisinin zaman zaman duygusal açıdan beslenmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?
3) Bir aşk ilişkisinin başarıya ulaşmasındaki en önemli sırrın partnerlerin birbirlerine ve ilşkiye önem vermeleri, özen göstermeleri olduğunu düşünüyor musunuz?
4) Küçük başlangıçlardan, eski dostluklardan büyük aşklar doğabileceğine inanıyor musunuz?
Tarzınız
Aşkın çok zor kazanıldığına inanıyorsunuz. Herkesle kolay kolay birlikte olamıyor, emek sarfetmeden yaşanan ilişkilere ciddi gözle bakmıyorsunuz. Gerçek aşkın uzun süreceğine ve sürekli taze tutmak için çaba gösterilmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Bu nedenle yakın çevrenizde olan ve çok iyi anıdığınız dostlarınızla aşk yaşamayı tercih ediyorsunuz.


Maceracı aşk

1) İyi bir ilişkide her zaman ileriye dönük mü düşünülmeli?
2) Aşkın bir keşif ve büyüme süreci olduğuna inanıyor musunuz?
3) Yeni bir ilişkinin bimediğiniz bir yere yolculuğa çıkmak olduğunu düşünüyor musunuz?
4) Size göre ilişki, önceden belirlenmiş bir yolun partneriniz ile birlikte yürünmesi midir?


Tarzınız
Herşey birdenbire cereyan edebiliyor. Büyük bir aşk yaşadığınızı düşünüyor. 2-3 ay sonra düğün davetiyelerini dağıtmaya başlıyor. Düğüne birkaç gün kala vazgeçebiliyorsunuz. Daha ciddi ve uzun süreli bir ilişki yaşamak için partnerinizi iyi tanımaya çalışın.


Fedakar aşk
1) Partneriniz için fedakarlık yapmaktan zevk alıyor musunuz?
2) Fedakarlığın gerçek aşkın bir göstergesi olduğuna inanıyor musunuz?
3) Zaman zaman partnerlerinizin ihtiyaçları uğruna kendi ihtiyaçlarınızı geri plana attığınız oluyor mu?
4) Partnerinize çok fazla bağımlı mısınız?
Tarzınız
Biriyle birlikte yaşamaya başladığınızda her şeyinizi ona göre ayarlıyorsunuz. Çok fazla vericisiniz. Mutlu olabilmek için sizin gibi fedakar biriyle birlikte olmalısınız.
Dramatik aşk
1) Partnerinizle tartışıp ona fikirlerinizi kabul ettirmeyi, ortak bir yol bulmaya tercih ediyor musunuz?
2) Bir ilişkiyi canlı tutmanın yolu ara sıra tartışmaktan mı geçiyor?
3) Tartışmayı eğlenceli buluyor musunuz?
4) Arkadaşlarınız bu kadar tartışmanıza rağmen hala ayrılmamanıza şaşıyorlar mı?
Tarzınız
Aşkın, zıt kutupların birbirini çekmesi olduğuna inanıyorsunuz. Ama zıtlıkların uyum içinde birlikte olması konusunda pek çaba göstermiyorsunuz. Orta bir yol buluncaya kadar şiddetli tartışmalar yaşamaktan çekinmiyorsunuz.

Erotik aşk
1) Her zaman bir gözünüzün partnerinizin üzerinde olması gerektiğini mi düşünüyorsunuz?
2) Partnerinize tümüyle güvenmenin aptalca olduğunu mu düşünüyorsunuz?
3) Karşı cinsten kişiler arasındayken partnerinize güveniniz azalıyor mu?
4) Partnerinizin cebini, cüzdanını hiç karıştırdınız mı?
Tarzınız
Birbirinize karşı aşırı bir çekim hissediyorsunuz. Bu çekimin herkesi etkileceğine inanıyorsunuz. Gözünüzün hep onun üzerinde olmasını istiyorsunuz. Bu sizin de özgürlüğünüzün yok olmasına neden oluyor.

Mantıklı aşk
1) Sizin için yaratılmış birinin var olduğuna inanıyor musunuz?
2) İlişkinizi duygularınızdan çok mantığınız mı yönlendiriyor?
3) Aşkın geçici ama sevginin kalıcı olduğuna mı inanıyorsunuz?
4) Aşkın, iki kişinin de mutluluk bulduğu ama her türlü soruna birlikte çözüm aradığı bir ortaklık olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Tarzınız
Aşkta sizi duygularınızdan çok mantığınız yönlendiriyor. Prensipleriniz ve doğrularınız var. Aşkı bile bazı kurallar çerçevesinde yaşıyorsunuz. İlişkiye aynı zamanda bir ortaklık olarak ta bakıyorsunuz. Bu nedenle bazen kırıcı olabiliyor, evlenmeden önce çok düşünüp öyle karar veriyorsunuz. Geçici hevesler yerine, kendinizi gerçek bir ilişkinin içinde görmek istiyorsunuz.
Son düzenleyen GusinapsE; 18 Mart 2006 19:07

Benzer Konular

30 Nisan 2014 / _AERYU_ Müzik tr
11 Nisan 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
9 Mart 2010 / _KleopatrA_ X-Sözlük
20 Nisan 2009 / ThinkerBeLL Sosyoloji
9 Mart 2010 / _KleopatrA_ X-Sözlük