Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 120

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.048 Cevap: 1.418
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
15 Aralık 2008       Mesaj #1191
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
İyi haber gelsin diye aklım bütün gün Bitanemdeydi Günlük, çalışırken bile kendimi veremedim. Zor bir gündü, umarım sonu iyi olur.
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #1192
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Günlüüükkk....
5 Koyu Yeşil Renk ve 2 Açık Yeşil Renk Kutucuğum Olmuş Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Yaşasınnnnnnnn, herkesin ne kadar çok benimki az diyordum Msn Happy
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #1193
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Günlük, Günaydın,akşamdan beri benden başka sana uğrayan olmamış, Mell gelmiş gitmiş galiba, nasılsın, hep sen benim derdimi dinledin, ne çok sorunum var gibi değil mi, yok yok beni merak etme, ben cins bir kediyim..Vakti gelince sessizce, ne seni ,ne de beni sevenleri üzmeden, sevmeyenleri de sevindirmeden buralardan gideceğim..Sonsuza..Zaten hayat gerçekte bir sonsuzluk değil mi..
Türkçe yazabilmek ne güzel, ülkemi, dilimi çok seviyorum, beni yabancılaştıramayacaklar günlük,
Benim sevgimi beni gömseler gibi gömemeyecekler,
Yalanlar içinde boğulanlar yalanımı aramasınlar, ayna karşısına geçsinler, yeter..
Yine başını ağrıttım.. Bugünkü çikolatanı bitirmediysen ucundan bir ısırık alabilir miyim.
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #1194
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Ahhh günlükkk sabır denen kavram...
Bu kavramı yaşamaya çok mecbur kalıyorum ama başaramıyorum malesefMsn SadMsn Sad

OOOOffff OFFFFFFFFFFFFF
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
16 Aralık 2008       Mesaj #1195
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük...

Söz gider yazı kalırmış...

Yazıyorum sustuklarımı...

Ve
Su akar yatağını bulur...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
17 Aralık 2008       Mesaj #1196
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
İyi Geceler, İyi Sabahlar Günlük..Beni Affet Allahım, ettiğm yemini tutamıyorum..
Günlüğüm şahittir gelgitlerime..

Öyle sabrediyorum ki yokluğuna, sabrımdan sabır bile sabırsızlanıyor...!!!
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008       Mesaj #1197
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Bugün biriyle kavga ettim aslında ortada abartılacak kadar bişeyde yoktu ama geçen gece kafama bişey takılmıştı ve sinirliydim sanırım sinirimi çıkarmak istedim... Bu aralar biraz sinirliyim umarım kimseye yansıtmadan eski halime dönerim... Neyse günlük umarım bidaha böyle bişey yapmam... Pişmanım...
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
22 Aralık 2008       Mesaj #1198
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Günlük, haberin olsun, bazı iyileşmeler var... Ancak yine de zaman... Msn Happy
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
22 Aralık 2008       Mesaj #1199
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Günlük,seninle sır paylaşmayı becememişimdir ,hep seninle üstü kapalı konuştum..Günlüğüm olamadın bir türlü.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
23 Aralık 2008       Mesaj #1200
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Çikolatan bitmiştir günlüğüm. Bana küsme, çok hastaydım, çikolatanı getirecek başka birisini bulamadıysan ben getirdim. Ve sessizce bırakıp gidecektim ama dayanamadım yine yazdım..Herşey iyi demeyi çok isterdim..Değil..
Bu seferki çikolatan metro. Ben her çeşit çikolata ve dondurmayı severim. İnsanları da çok severim, ayırmam, ama beni sevdiklerini sandıklarım beni seviyorlar mı sence..
BT