iyi geceler günlük iyimisin ben montana max sanırım hatırlamışındır hoş hatırlamasanda çokta fifi
neyse şaka yaptım günlük alınma hemen bu gün diğer günlerden farklıydı mutluydum hem çok yorgun ama uykusuz bir günde mutlu olmakta güzel bisey esneye esneye mutluluğu yasadım sonuçta bu mutlu günümde sona ermiş bulunmakta üstelik havada soğudu duygusal bir mesaj yok günlük sadece üsüyorum neyse bu gününde özetini sana sundum mutlu olmuşsundur umarım madem günlüksün bi işe yara yarın öbür gün bu yazdıklarımı bulamassam sorumlusu sensin ona göre kendine çok iyi bak yepiyeni bir gümde buluşmak dileğiyle iyi geceler bana
neyse şaka yaptım günlük alınma hemen bu gün diğer günlerden farklıydı mutluydum hem çok yorgun ama uykusuz bir günde mutlu olmakta güzel bisey esneye esneye mutluluğu yasadım sonuçta bu mutlu günümde sona ermiş bulunmakta üstelik havada soğudu duygusal bir mesaj yok günlük sadece üsüyorum neyse bu gününde özetini sana sundum mutlu olmuşsundur umarım madem günlüksün bi işe yara yarın öbür gün bu yazdıklarımı bulamassam sorumlusu sensin ona göre kendine çok iyi bak yepiyeni bir gümde buluşmak dileğiyle iyi geceler banaSponsorlu Bağlantılar
Gölgen misali yanındayım!

Biz Bize / Sanal Günlük
Şanslısın günlük !.
10 senedir aynı hikaye 

Bi gün daha geçiyo işte... Öylesine...
İnşallah böyle devam eder..