Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 123

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.972 Cevap: 1.418
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
6 Ocak 2009       Mesaj #1221
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Günlük, gene çikolatasız mı kaldın, bende de yok bugün, günlerdir ne ağzıma tatlı bir şey girdi, ne de hayatıma..
Yılbaşı gecesi kabusu hala sürüyor, hastayım, mutsuzum, yalanın en kötüsünü yaşattılar bana..
Sponsorlu Bağlantılar
İnsan sevmeden seviyorum diyemez. Seviyorsa da bunu söylemeden duramaz değil mi...

Ne olurdu sanki....ne olurdu ha.. ne olurdu...
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
6 Ocak 2009       Mesaj #1222
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük tatil gibi birşeydeyim.Kafa dinliyorum.İyiyim çok şükür.Allah sıkıntısı olan herkese ferahlık nasip etsin. Görüşmek üzere inş.Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2009       Mesaj #1223
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
GünlüğümCrying

Yine benMsn Tongue Off günlüğüm offfMsn Confused Ne kadar yorgunum bi bilsenMooooh Hem bedenen hem ruhenMooooh Çok yorucu geçiyo maratonMsn Confused Ama biticek inşallahMsn Happy)) Babam gelip saltanatımı yıkıncaMsn Grin artık daha az uğramam gerekiyo buralaraMooooh Bazen çok bunaldığımı hissediyorum bu tempodanMoooohama elden pek bişey gelmiyo.. Tek tesellim güzel günlerin geleceğiMsn Happy)))) Umarım gelecek...

Neyse gideyim artıkMsn Happy) İki tane yazılı var yarınHıh! ÇalışmalıyımMsn Grin

HoşçakalWave

CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
7 Ocak 2009       Mesaj #1224
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Günlük selam sen hala burada mısın ? Ülkeme, canım memleketime neler oluyor. Bu kadar zorlukların altından nasıl kalkacak ülkem.
Ülkem zor bir dönemden geçiyor, dünya da keza. Bitanemin de daha mutsuz olacağı şeyler oluyor. Herkese güç-sabır-inanç diliyorum.
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
7 Ocak 2009       Mesaj #1225
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Günlük.. Alışkanlıklarımdan ayrılıp yeniliklere açık olma konusunda küçük bir girişimim oldu bir konuda ancak sonucu kestiremiyorum, başarısız bir dneyim olabilir!
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #1226
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bu sefer duygularım bana kalsın günlük, çikolatanı bırakıp gidiyorum, yarısı ısırılmış...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #1227
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaş ihaneti de var Günlük..O artık arkadaşım olmamalı değil mi... Ben neden bu kadar saf ve iyi niyetliyim Msn Sad
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
9 Ocak 2009       Mesaj #1228
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Günlük, bir haftam kaldı..Bir hafta hem çok uzun zaman, hem de çok kısa.
Yeni özlemler, yeni başlangıçlar, yeni vedalar, yeni hayatlar.
Ama sen yine benimle ol olur mu, beni asla terketme günlüğüm.
Gerçekten seviyorsan..
Sevmiyorsan yalan söyleme, beyaz yalan bile ise ihtiyacım yok.
Yalanlar torbama bol bol atıldı, onları yanıma almadan gideceğim. Hatta tümünü yalan sahiplerine iade edeceğim ki anlasınlar kimliklerini..Aynaya bakmak sadece saç taramak için değildir..Ayna içimizi de gösterir bakmasını bilirsen.
MsXLab den gitmeyeceğim..Ama gideceğim...
Şimdi gidip sana kocaman çikolatalar alacağım.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
9 Ocak 2009       Mesaj #1229
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Çikolatalaya geldim günlük,ama ben Metro tarzı "yapışkan"çikolataları daha çok seviyorum, umarım seversin. yazın da söz sana bol bol dondurma alacağım...
Gideceğimi söylemiştim, onunla ilgiliydi yokluğum...
bir yanım "kal" diyor..
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
9 Ocak 2009       Mesaj #1230
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Günlük birileri de çikolata deyip duruyor canım çekti Msn Happy şimdi kim markete gidip çikolata alıcak, ben mi, üşenirim bu soğukta... Msn Happy

Ne ise çikolata bir kenarı sana birşey söylemeye geldim... Bu gün dedimki 'Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.' eh.. Yarası olan gocundu tabii... Msn Grin
...
İçim çok rahat günlük...