Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 124

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.106 Cevap: 1.418
hayalciii - avatarı
hayalciii
Ziyaretçi
9 Ocak 2009       Mesaj #1231
hayalciii - avatarı
Ziyaretçi
yorgunum günlük, çok uykum var Msn Sleepy
BananaMuz
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #1232
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
İyi geceler günlük, yarın bakalım neler olacak..Sona 7 kaldı..
Sponsorlu Bağlantılar
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #1233
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
ben de yoruldum ama düne kadar sınava çalıştım dershane sınavına inş. 1. olucam.
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
11 Ocak 2009       Mesaj #1234
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Hafta başı iş başı günlük ve Bitanemden uzaklaşma, hava da soğuk,şantiyede içim donacak. En iyisi bugün bitmesin.Hem sıcaktayım, hem bitaneme yakınım, hem dinleniyorum Msn HappyBu ara iyi şeylerde oldu, bazı gereksiz insanlar hayatımızdan çıktı.Yeni yıl güzel geldi. Hala bir şeye kafam takılmış durumda günlük,insan kendisini seven bir kız için başkasına sen al onu der mi, nasıl bir insafsız laftır bu.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
12 Ocak 2009       Mesaj #1235
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Eh Günlük..alacağın olsun senin.. ben farklı dünyalardayken benim üzülmeme neden olan neler neler paylaşmışsın..Haberim olmadan..
Ama senin suçun yok, tek suç bende, herkesi dürüst sandım, meğer iki yanlı oynamış durmuş..
iyi oldu, işte şimdi BÜYÜDÜM..
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
12 Ocak 2009       Mesaj #1236
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Günlük, Bu gün Sakarya çok güzel, güneşli aydınlık bir gün, insanın içine neşe doluyor... Msn Happy Günlük... Uf
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
12 Ocak 2009       Mesaj #1237
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
İstanbul'da da hava güzel Günlük..Türkiye'min her yerinde güzeldir doğa.. Karlı,yağmurlu, güneşli, sisli bile olsa farketmez.. Yeter ki içimizde zararlı fırtınalar kopmasın..

Ama ben ülkemi çok özleyeceğim. İstanbul'umu da..Hele de Ankara'mı..

Sana az da olsa küsüm hala günlük.. Beni hayattan koparan şeyleri benden gizledin diye..Bilseydim yaşamım bu kadar yaralanmazdı..Ama senin ne suçun var değil mi...

Ama çikolatanı getirdim..Yine o yapış yapış Metro Msn Happy azıcık ısırdım ama...
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
12 Ocak 2009       Mesaj #1238
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
Ben kısaca özetliyim bugün ilk olrak okuluma gittim yazılımı oldum ve ardından dershane sınavına gittim ve şimdide msxlabstadıy.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
13 Ocak 2009       Mesaj #1239
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Dün gecem önce öyle güzeldi ki Günlük..Değer verildiğimi gördüm ve mutlu oldum..
Ardından ise gelenler kabus gibiydi..
Sen 1.5 yıldır birisine yalan söyleyip hala ona yalan söylediğini bilindiği halde yalan söyler misin Günlük ? Bu kadar da olmaz değil mi..
Peki neden aklım ve yüreğim farklı söylüyor hala..
Beni ben olmaktan çıkarma Allahım. Hata yapmamı engelle.

Neyse günlük..Sen benim bilmece gibi konuşmalarıma alıştın..
Şimdi gidiyorum..
Kendime ve 5 çocuğa birşeyler alacağım.
Çocukların 2 si kız, 3 ü erkek ve onlara bu benden karne hediyesi olacak.
Ben ablalarıyım onların,ama hediyelerin benden geldiğini bilmeyecekler,benimle oyun oynamayı seviyorlar, anneleri verecek aldıklarımı..
Sırat'ıma aldıklarım vardı, okulda ve oyunda kullanabilecekleri..madem ki ona veremeyeceğim..Belki veririrm ha ne dersin Günlük..
Biraz daha kalsınlar bende, olmazsa onları yüreğime gömerim başka şeyler gibi..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2009       Mesaj #1240
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Şarkıda söylenilen o şeyin başıma geleceğini düşünemedim ben hiç günlük..hayat kurtarıcak o yalanların beni bulacağını hiç düşünmedim..

"Bana Yalan Söylediler.."..