Arama

Mimarlık ve Bilgisayar Programları - Mac OS X için AutoCAD Mac

Güncelleme: 7 Nisan 2011 Gösterim: 7.419 Cevap: 0
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
7 Nisan 2011       Mesaj #1
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Autodesk Mac OS X için AutoCAD Mac’i Üretti

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  autocad_for_mac.jpg
Gösterim: 699
Boyut:  51.7 KB

3B tasarım, mühendislik ve eğlence yazılımlarında lider olan Autodesk, Mac için AutoCAD yazılımını duyurdu. Profesyonel tasarım ve mühendislik için yaygın olarak kullanılan yazılımlardan biri olan AutoCAD'in bu sürümü, Mac OS X işletim sisteminde çalışıyor ve böylece dünya çapındaki milyonlarca kullanıcı için donanım seçeneklerini artırıyor.

Autodesk Platformu Çözümleri ve İşletme Geliştirme Departmanı Başkan Yardımcısı Amar Hanspal “Mac için geliştirilen AutoCAD sürümü, profesyonel tasarım ve mühendislik yazılımının Mac platformuna geri dönüşünün yanısıra, etkili bir güç ve tasarım birlikteliğine işaret ediyor. Beta programı kullanıcısı 5000 müşterimiz bu yazılımın geliştirilmesine yardımcı oldu. Kullanıcılarımız Mac platformunda AutoCAD yazılımı kullanabiliyor olmaktan çok memnun” diyor. Apple Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Philip Schillerda,milyonlarca tasarım profesyoneli ve mühendis için AutoCAD ve Apple’ın mükemmel bir birliktelik sunduğunu ve bu durumun Apple tarafını da oldukça heyecanlandırdığını belirtiyor.

Ad:  ACAD-for-MAC1.jpg
Gösterim: 1288
Boyut:  104.0 KB

AutoCAD Mac, Mac OS X İişletim Sistemi İçin Yapıldı

AutoCAD Mac, Mac kullanıcılarına tanıdık gelecek sezgisel bir ara yüze sahiptir ve Mac ile çalışan müşterilerin AutoCAD'in birçok güçlü özelliği ve işlevini kullanabilmesini sağlar. AutoCAD Mac, Mac OS X işletim sisteminin tüm avantajlarını kullanır.
Önceki AutoCAD sürümlerinde oluşturulan dosyalar, AutoCAD Mac’te kolayca açılabilir, dönüştürülmüş verilerin temizliği ve zaman alan dosya transferinin azalması verimliliğinizi artırır.
AutoCAD Mac yazılımı, 3B serbest form modelleme yetenekleri dahil 2B ve 3B tasarım araçları, 3B görselleştirme ve kaplama, ObjectARX®/DBX ve LISP uygulamalarını desteklemesiyle birlikte gelişmiş menü özelleştirme gibi benzer AutoCAD yeteneklerine ve daha fazlasına sahiptir.
AutoCAD’i Windows işletim sisteminde kullanmaya alışık olan kullanıcılar, kullanıcı arayüzü, komut satırı gibi Windows işletim sisteminde görmeye alışık oldukları özellikleri, AutoCAD Mac’de de göreceklerinden, işletim sistemini değiştirmek istediklerinde zorlanmayacaklar.
AutoCAD Mac’in 30 günlük deneme sürümünü indirmek için tıklayınız
Ayrıca AutoCAD Mac, 30’dan fazla Autodesk yazılımıyla birlikte eğitimciler ve öğrenciler için ücretsiz olarak Autodesk Education Community sitesinden indirilebilir.

Ad:  autocad_for_mac_image-5.jpg
Gösterim: 845
Boyut:  55.2 KB

AutoCAD Mac Sistem Gereksinimleri
  • Apple® Mac® Pro 4,1 veya üstü; MacBook® Pro 5,1 veya üstü (MacBook Pro 6,1 veya üstü tavsiye edilir); iMac® 8,1 veya üstü (iMac 11,1 veya üstü tavsiye edilir); Mac® mini 3,1 veya üstü (Mac mini 4,1 veya üstü tavsiye edilir); MacBook Air® 2,1 veya üstü; MacBook® 5,1 veya üstü (MacBook 7,1 veya üstü tavsiye edilir)
  • Mac OS® X v10.6.4 veya üstü; Mac OS X v10.5.8 veya üstü
  • 64-bit Intel® işlemci
  • 3 GB RAM (4 GB tavsiye edilir)
  • Yüklemek ve kurmak için 2,5 GB boş disk alanı (3 GB tavsiye edilir)
  • Donanımı destekleyen tüm grafik kartları
  • 1,280 x 800 ekran çözünürlüğü gerçek renk (1,600 x 1,200 gerçek renk tavsiye edilir)
  • Apple® Mouse, Apple Magic Mouse, Magic Trackpad, MacBook® Pro trackpad veya Microsoft®-uyumlu mouse.
  • Mac OS X-uyumlu yazıcı
Ücretsiz sürümü için tıklayınız:
Sayısal Grafik


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

30 Haziran 2012 / Daisy-BT Mimarlık
15 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık
16 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık
16 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık
15 Nisan 2010 / Daisy-BT Mimarlık