Arama

İç Mekan Tasarımı - Yandex Saint Petersburg Ofisi

Güncelleme: 11 Temmuz 2015 Gösterim: 4.189 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
11 Temmuz 2015       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
İç mekan tasarımı: za bor mimarlık

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  1.jpg
Gösterim: 418
Boyut:  141.1 KB
Ad:  2.jpg
Gösterim: 355
Boyut:  253.5 KB
Ad:  4.jpg
Gösterim: 362
Boyut:  121.9 KB
Yandex Rusya ve eski SSCB ülkelerinde en popüler ve en başarılı arama sistemi olan Internet şirketidir. Bu şirket aktif olarak gelişmekte ve bu nedenle yeni ofislere sürekli ihtiyacı göstermektedir. Sadece şu anda dünyanın üç ülkesinde yaklaşık on benzersiz ofis tasarımı yapılmış ve bunlar inşaat aşamasına getirilmiştir.

Ad:  5.jpg
Gösterim: 415
Boyut:  210.3 KB
Ad:  6.jpg
Gösterim: 358
Boyut:  220.7 KB
Ad:  7.jpg
Gösterim: 338
Boyut:  213.6 KB
Firma ile mimarların İşbirliği dört yıl kadar devam etmiş ve dünyadaki genel anlamdaki krize rağmen Rusya dışındaki büroların gelişmesi ile bağlantılı olarak Yandex devam etmiş, tasarım çözümleri için de za bor mimarlık görevlendirilmiştir. Mimarlar böylelikle daima bürosu ünlüdür yazarın mobilya ve benzersiz geometrik çözümleri reddederek değil, ayrılan bütçe sınırları içinde orijinal hatırlanan çözümler sunmayı başarmıştır Muhtemelen çünkü bu. «Kuzey sermaye» Rusya içinde bulunan şirket şube için za bor mimarlar tarafından geliştirilen ofis ile başlayan iki şirketin işbirliği.

Ad:  8.jpg
Gösterim: 415
Boyut:  257.3 KB
Yandex Saint Petersburg ofisi, Yandex şirketi için za bor mimarlar tarafından tasarlanan ilk ofisi oldu. Yakınlardaki Finlandiya Tren İstasyonu’nun «Benois» iş merkezinde yer alan ve yenilenen 1970′lerin binasının dördüncü katında konumlanır.
Bina içindeki özgün sütunlar çıplak olarak çalışma alanları içinde muhafaza edilmiştir.Müşterinin isteği doğrultusunda, za bor mimarlar bir koridor boyunca dizilmiş tek odalı bir düzen kurgulanmıştır. İzlenimi yumuşatmak için, iç duvarların rolü camlı bölme ile düşünülmüş ve bu yüzden geniş bir açıklık görünümü kazanılmıştır.

Ad:  9.jpg
Gösterim: 349
Boyut:  241.2 KB
Ad:  10.jpg
Gösterim: 394
Boyut:  241.2 KB
Şeffaf, yeşil, sarı ve turuncu kaplama renkleri gri ve beyaz iç parlak renklere eklenerek kullanılmıştır. Toplantı odalarında, özel ofisler ve diğer alanlarda akustik paneller yerleştirilmiş, koridorları ve ortak alanlarda da tavanlar ise açık bırakılmıştır.
Bu anlamda genellikle sinema salonlarının iç mekanlarında kullanılan ses emici malzemelerden yapılmış – iş alanlarında ilave ses yalıtımı tavan ECOPHON- kullanılarak mekanlar içinde ses izalasyonu sağlanmıştır.

Ad:  11.jpg
Gösterim: 312
Boyut:  121.4 KB
Yandex çalışanlarına büyük ilgi gösteren bir firmadır. Ofiste yaklaşık 250 kişi bulunmaktadır. Çalışanların dinlenme ve yemek odalarına da ayrıca dikkat edilmiş ve bir bilardo masası buraya yerleştirilmiştir. Ayrıca bir spor salonu ve bir kütüphane bu kompleksin içine yerleştirilmiştir.

Ad:  12.jpg
Gösterim: 228
Boyut:  178.8 KB
İnternet kablo ve elektrik kabloları yükseltilmiş döşeme altında bulunmaktadır. Döşeme için yerden iletişim herhangi bir noktasına hızlı erişim sağlar InterfaceFLOR, tarafından üretilen karo halı var seçildi.

Konum : İş merkezi «Benois», 44th Sverdlovskaya naberezhnaya, Saint Petersburg, Rusya
Mimar: za bor mimarlar | Arseniy Borisenko ve Peter Zaytsev
Kat alanı: 1840 m²
Proje Tarihi: 2008 Yapım Tarihi: 2008 Fotoğrafçı: Peter Zaytsev

Kaynak: Arthitectural.com
Çeviri: Mimdap

🌘 🚀

Benzer Konular

2 Mart 2009 / estudiantes Turizm