Arama

Asuman Krause

Güncelleme: 2 Temmuz 2014 Gösterim: 37.723 Cevap: 1
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
26 Mayıs 2009       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Asuman Krause
Asuman Krause, 1998 Türkiye ikinci güzeli, eski manken, sunucu, oyuncu ve şarkıcıdır.
Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  asumankrause.jpg
Gösterim: 6223
Boyut:  41.7 KB

Annesi Türk, babası Alman olan Asuman Krause 1 Mart 1974 yılında Almanya'da doğdu. 1998 Türkiye ikinci güzeli seçildi. Ardından mankenliğe başladı.
Krause 2002 yılında, İsviçre saat firması Maurice Lacroix’in, “Masterpiece” serisi için çıkardığı “Zaman ve Zamansızlık” temalı takviminde yer aldı. Yüksek ücretle ünlü ressamların “nü” tablolarındaki figürler gibi poz verdi.
2005 yılında “Yaz Sabahı” isimli şov programının sunuculuğunu üstlendi. Aynı yıl “Sen Ne Dilersen” adlı filmde oyunculuğa adım attı. “Sonradan Görme” (2005) dizisinde Metin Şentürk ile başrolü paylaştı. Yine aynı yıl “Aynı Çatı Altında” (2005) adlı yapımda rol aldı.
“No Şavaş Yes Manken” tiyatro oyununun ardından, Kandemir Konduk'un “İyi Aile Çocuğu” tiyatrosunda başrol alarak oyunculuğunu pekiştirdi.
2006 yılında mankenliği bırakarak şarkıcılığa başladı. İlk albümü “Çok Yalnızım”ı, 2006 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayınladı.
Mankenlikten şarkıcılığa geçtiği için yapılabilecek haksız eleştirileri önlemek için, albümü ismini vermeden radyolara gönderdi.
Şarkıları genel olarak pozitif tepkiler alırken, ses rengi Burcu Güneş ve Emel Müftüoğluna benzetildi.
İkinci albümü “Kukla”yı ise 2008 yılında, Erol Köse imzasıyla çıkardı.
Yaşadığı aşklarla da magazin dünyasının peşinden koştuğu bir isimdir. Şimdilerde Show TV'de yayınlanan Whipeout yarışmasını sunuculuğunu yapmaktadır.
  • Boy: 180
  • Bacak İç /Dış: 81 / 106
  • Beden: 38
  • Ayak no: 39
  • Göğüs: 89
  • Saç rengi: Koyu kahverengi
  • Bel: 60
  • Göz rengi: Koyu kahverengi
  • Basen: 92

Diskografi

  • 2008 Kukla
  • 2006 Çok Yalnızım

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Temmuz 2014 09:51 Sebep: Kırık link, resim yenilendi.
Biyografi Konusu: Asuman Krause nereli hayatı kimdir.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
OneDirection - avatarı
OneDirection
Ziyaretçi
7 Aralık 2012       Mesaj #2
OneDirection - avatarı
Ziyaretçi
Asuman Krause

Sponsorlu Bağlantılar
Çocukluğu

Asuman Krause Adapazarlı Çerkez anneyle Alman babanın kızı olarak Almanya'da dünyaya geldi. Annesi Almanya'ya ilk giden ve ilk dönenlerdendir. Dayısı tokat atınca annesi gururuna yedirememiş ve öylece gitmiştir. Önce Münih'e sonra Berlin'e gider ve büyük firmalarda çalışır. Safra kesesinden rahasızlanınca hastaneye kaldırılır. Babasıysa o hastanenin ofis bölümünde görevliydi. Annesi Ei, Ei, Ei (ay, ay, ay) (Almanca: yumurta) diye bağırarak babasının dikkatini çekti. Babası annesine yumurta getirir ve böylece bir aşk doğar ve evlenirler. Krause küçük yaştayken ailesi boşanınca. Ablası babasıyla, kendisi annesiyle yaşar. Annesi o sırada Berlin'in en iyi üç restoranından birini işletmektedir. İlkokul 1. sınıftayken Türkiye'ye dönerler. Ankara'daki konsolosluğun okulunda bir yıl okuduktan sonra tekrar Almanya'ya dönerler ve 1993 yılına kadar babasıyla ablası aynı evi paylaşır.
Büyüyünce basketbolcu olmak istiyordu. Almanya Genç Milli Basketbol Takımı'na girdi, Berlin'in en iyi 10 oyuncusu arasındaydı. Basketbol hakemliği yaptı. İlk aşkı Erkek takımın en iyi oyuncusu olan bir basketbolcu bir oğlandı. Onunla teke tek maç yapınca çok mutlu oluyordu. Annesi, Krause 17 yaşındayken ablasıyla onu alıp Türkiye'ye geldi. Bir daha Almanya'ya dönemedi. O sıralarda Türkçe bilmiyordu. Annesi önce Ankara TED'e götürdü ama Krause'yi almadılar. İzmir Özel Türk Koleji'ne de önüne konan gazeteyi okuyamadığı için kabul edilmedi. Bodrum Lisesi'ne girdi. Böylece okula öncelik verdi ve eskisi kadar basketbol oynayamadı. Hakemlik yapmak istedi ama yaşı tutmuyordu.
Liseyi bitince annesi Alanya'ya yerleşti. Krause teyzesiyle Ankara'da yaşamaya karar verdikten sonra Alman havayolu şirketi Aero Lloyd'a girdi. Orada bilet kesmeyle işe başladı, sonra üç kişilik ofiste raporları yazdı. Süpervizörlük yaptı.
Babası Ateisttir. Bir yaz gecesi teyzesi Sübhaneke duası okumayı öğretti. Sonra Kuran kursu'na da gönderdi ve kendiliğinden Müslüman oldu. Kendisini daha çok Türk hissettiğini bir röportajında belirtti.
Krause Almanca, Türkçe, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Türkiye Güzellik Yarışması sonrası
Türkiye ikinci güzeli seçildikten sonra mankenliğe başladı. 2005 yılında "Yaz Sabahı" isimli showun sunuculuğunu üstlendi. Aynı yıl Sen Ne Dilersen adlı filminde melek rolünü üstlenerek oyunculuğa adım attı. Sonradan Görme dizisinde Metin Şentürk ile başrolü paylaştı. "No Savaş Yes Manken" tiyatro oyununun ardından Kandemir Konduk'un "İyi Aile Çocuğu" tiyatrosunda başrol alarak oyunculuğunu pekiştirdi.
Krause, 2006 yılında mankenliği bırakarak şarkıcılığa başladı. İlk albümü "Çok Yalnızım"ı 2006 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayınladı. Mankenlikten şarkıcılığa geçtiği için yapılabilecek haksız eleştirileri önlemek için, albümü ismini vermeden radyolara gönderdi. Şarkıları genel olarak pozitif tepkiler alırken, ses rengi ise Burcu Güneş ve Emel Müftüoğlu'na benzetildi.
İkinci albümü "Kukla" ise 2008 yılında yayınlandı. 2009 Mayıs ayına kadar Show TV'de Wipe Out programını sunan Krause, bugünlerde ise Show TV'de Wipe Out adlı yarışmanın 4. serisini sunmaktadır. Ayrıca, Star Tv'de Fear Factor Extreme adlı programı sunmuştur. 2011'in Kasım ayından itibaren ise FOX'ta yeniden yayınlanmaya başlayan "Var Mısın Yok Musun?" isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenmektedir. Ağustos 2012'den itibaren, telefonda oyun pazarına da girmiş; flash oyunu, iPhone ve Android uygulamaları geliştirilmiştir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

19 Şubat 2010 / Misafir Soru-Cevap
21 Şubat 2008 / BARIŞ Tiyatro tr
11 Ağustos 2009 / Daisy-BT Edebiyat tr
3 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
2 Temmuz 2010 / _Yağmur_ Tiyatro tr