Arama

Ece Filiz

Güncelleme: 9 Ağustos 2011 Gösterim: 24.558 Cevap: 0
pesimist - avatarı
pesimist
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #1
pesimist - avatarı
Ziyaretçi
Ece Filiz Hayatı

Sponsorlu Bağlantılar
ece filiz

Ece Filiz, 26.03.1985 yılında İzmir doğumlu.

Best Model Turkey 2007 finalistlerinden, Paris Hilton’a olan benzerliğiyle tanınan Ece Filiz Los Angeles’ta yaşayan Paris Holton’la aynı ajansta çalışıyor.


Ece Filiz, Amerika’da yaşadığı yıllarda Paris Hilton’la aynı ajansa kayıtlı olduğunu söyleyen ve benzerlik sayesinde büyük ilgi görüyormuş.
7 yaşından itibaren dans ve tiyatro eğitimi alan Ece Filiz, İlkokulu bitirdikten sonra Ortaokul eğitimi almak için Amerika’ya Chicago şehrine gitmiş ve Chicago Şehir Tiyatrosu 15 yaş altı eğitim programlarına katılmış.


1999 yılında Amerika’da düzenlenen Elite Model Look yarışmasında birinci seçilmiş ve 3 sene modellik, dans ve zarafet eğitimi almış.


Ortaokulu Amerikada okuduktan sonra Lise eğitimi için Türkiye’ye geri dönen Ece Filiz, İzmir Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini tamamlamak için tekrar Amerika’ya Santa Monica Collage ve UCLA’ de Televizyon Sinema ve Uluslararası İlişkiler eğitimi almış.


Roberto Cavalli defilesinde de yer almış ve Channel’in defilesinde kareaograf olarak görev yapmış. 2007 senesinde Türkiye’ye geri dönüp Best Model Of Turkey yarışmasında finalist olmuş. Malezya/Kuala Lumpur da yapılan ve 35. Miss Tourism International yarışmasında Türkiye’yi temsilen katılarak 2 önemli ödül kazandı.
Ece Filiz, şu an Akasya Durağı’nda Arif’in Sevgilisi rolünde oynuyor.




Kaynak
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Ece Filiz nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

23 Temmuz 2015 / Mystic@L Sinema tr
3 Temmuz 2008 / KisukE UraharA Sinema tr
2 Temmuz 2010 / SUNU Müzik tr
26 Temmuz 2008 / TiglonBoYs Tiyatro tr
31 Mart 2010 / The Unique Siyaset tr